ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
λοιπον κατεβασμα στην ευθεια της βαρκηζας πατησα με 2 ibiza cupra απο τριτες.ακουγοντουσαν δυνατα.στο πατημα 2 αμαξια τεταρτη ανοιξα κι αλλο.μετα αφησα...
Που λες.....Ηρθε ένα παιδί από το σπίτι μου να πάρει κάτι και είχε ένα φίλο του μαζί που δεν τον ήξερα. Κατεβήκαμε στο γκαράζ γιατί ήθελαν να δουν το αμάξι. Μόλις βλέπει το χρώμα λέει το παλικάρι....Πρέπει να σε έχω πετύχει στν παραλιακή (εννοούσε ότι το είχε δει σε άνοιγμα) και είπα από μέσα μου: Τώρα εμένα είδε τον Κυριάκο είδε ποιος ξέρει
Originally Posted by S2000_FUN,Sep 25 2009, 11:00 PM
Γεια σου ρε Κυριακο
Μπράβο ρε φίλε άντε γιατί αυτά τα CUPRA έχουν βγάλει γλώσσα.
Που λες.....Ηρθε ένα παιδί από το σπίτι μου να πάρει κάτι και είχε ένα φίλο του μαζί που δεν τον ήξερα. Κατεβήκαμε στο γκαράζ γιατί ήθελαν να δουν το αμάξι. Μόλις βλέπει το χρώμα λέει το παλικάρι....Πρέπει να σε έχω πετύχει στν παραλιακή (εννοούσε ότι το είχε δει σε άνοιγμα) και είπα από μέσα μου: Τώρα εμένα είδε τον Κυριάκο είδε ποιος ξέρει

αντε να βγουμε καμια μερα παρεα ολοι και να λεμε ολοι μαμα!!! μια εξατμιση φοραω και ενα φιλτρο που κανει αυτο το παραξενο σφυριγμα!!! θα σου λεει ο αλλος ενταξει το ενα αλλα ολα?!?
Originally Posted by S2000_FUN,Sep 25 2009, 11:00 PM
Γεια σου ρε Κυριακο
Μπράβο ρε φίλε άντε γιατί αυτά τα CUPRA έχουν βγάλει γλώσσα.

Originally Posted by Sportster,Sep 26 2009, 02:05 AM
καλα οποιο και να ειδε να ανοιγει σιγουρα θα σφυριζε!!!
αντε να βγουμε καμια μερα παρεα ολοι και να λεμε ολοι μαμα!!! μια εξατμιση φοραω και ενα φιλτρο που κανει αυτο το παραξενο σφυριγμα!!! θα σου λεει ο αλλος ενταξει το ενα αλλα ολα?!?

Υψηλή ραπτική by s2ki.gr
Μήπως θα θέλατε να πατήσετε με ένα ατμοσφαιρικό s2k ?
Μήπως θα θέλατε με ένα κομπρεσορατο ?
Η μήπως με ένα light turbo ?
Θα θέλατε μια δοκιμουλα με το fully builded turbo του club μας ?
Θέλετε να σαν ράψουμε στα βόρεια , η να στείλουμε κανένα μέλος από παραλία μεριά ?
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας , για να σαν πάρουμε τα μέτρα....
Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή γκάμα αλόγων
Από 200 μέχρι και 500 τροχό.
Διαλεχτε , εεεεελα πάρε πάρε
Μήπως θα θέλατε να πατήσετε με ένα ατμοσφαιρικό s2k ?
Μήπως θα θέλατε με ένα κομπρεσορατο ?
Η μήπως με ένα light turbo ?
Θα θέλατε μια δοκιμουλα με το fully builded turbo του club μας ?
Θέλετε να σαν ράψουμε στα βόρεια , η να στείλουμε κανένα μέλος από παραλία μεριά ?
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας , για να σαν πάρουμε τα μέτρα....
Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή γκάμα αλόγων
Από 200 μέχρι και 500 τροχό.
Διαλεχτε , εεεεελα πάρε πάρε