ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ενταξει Πακετε, ο,τι πεις. Δεν σου χαλαω χατιρι!
Θελω ομως να μη μου χαλασεις και εσυ χατιρι και μολις γυρισω απο Σουηδια να παμε μια και να αφησεις τις δικαιολογιες του στιλ τζαμπα βενζινη, τζαμπα δισκος.
Εχεις 5 μερες να χαρεις, την Παρασκευη βραδυ επιστρεφω, οποτε απο Σαββατο ειμαι διαθεσιμος!!!
Τελος οι αναβολες και τα σαλια
Θελω ομως να μη μου χαλασεις και εσυ χατιρι και μολις γυρισω απο Σουηδια να παμε μια και να αφησεις τις δικαιολογιες του στιλ τζαμπα βενζινη, τζαμπα δισκος.
Εχεις 5 μερες να χαρεις, την Παρασκευη βραδυ επιστρεφω, οποτε απο Σαββατο ειμαι διαθεσιμος!!!
Originally Posted by ThanasiS2K,Nov 23 2009, 01:44 PM
Αυτη την εβδομαδα εχω κανονισει πατημα με TT QUATRO προγραμμα εξατμισεις φιλτρο και καινουργια τουρμπινα .... για να δουμε.
Αν πανε απο 30χλμ ρολλ θα εισαι μπροστα 100%
50χλμ θα εισαι παλι μπροστα αλλα μπορει με μικρη διαφορα
50+ μην πατησεις καν!!
Το quatro εχει απώλειες
Ο Θανασακης θα ειναι μπροστα
Ενδιαφερον θα ηταν κ σταση βεβαια...
Originally Posted by maniatis,Nov 23 2009, 02:05 PM
Ενταξει Πακετε, ο,τι πεις. Δεν σου χαλαω χατιρι!

Originally Posted by package,Nov 23 2009, 09:09 AM
Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο. Να κατέβω έτοιμος για κόντρα?

εννοειται πως θα ενημερωσει!!!