ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by leader,Nov 19 2009, 10:10 AM
Εγώ είχα την αίσθηση ότι σε όσες πατήσαμε μαζί 1ες 2ες δεν είχαμε διαφορές3ες λίγο και 4ες ψηλά έχω διαφορά, αλλα ειδικά στην πρώτη κόντρα που είχαμε πατήσει μαζί και 1ες 2ες είμασταν κοπίο, 3ες σχεδόν μαζί, και 4ες ψηλά άνοιξα αισθητά. Στις roll απο 2ες δεν είμασταν και πολύ συγχρονισμένοι στο πάτα. Πάντως θέλω να ανοίξουμε ξανά υπό καλύτερες συνθήκες χωρίς traffic.
Χτες το βράδυ πηγαίνοντας Γλυφάδα συναντήθηκα με ένα άλλο μαύρο S που το παιδί δεν είναι από το club και πηγαίναμε δίπλα δίπλα και τα λέγαμε. Να σου έρχεται και κολάει από πίσω ένα S3 (μαμά μάλλον). Ανοίγω και τρώει την πρώτη ξενέρα. Δεν του έφτανε όμως αυτό στο επόμενο φανάρι ξεκινάμε ήρεμα και αρχίζω σιγά σιγα να επιταχύνω και καθότανε πίσω στο αριστερό φτερό, αφήνοντας μου ένα αυτοκίνητο και καλά. Τώρα σκέφτομαι, δεν κατάλαβε πριν??είναι χαζός?? τελος πάντων ανοίγω δευτέρες. Δυστυχώς ο δίσκος (στα τελευταία ο κακομοίρης) πατίναρε μέχρι και 4αρτες όπου το άφησα για να μην τον γα΄μ!@σω εντελώς. Μέχρι εκεί, παρόλο το πατινάρισμα, ήθελε κυάλια για να με δει
Αφού έκοψα πέρασε με ταχύτητα προφανός σκευτόμενος ότι μου τα έριξε στα ψηλα
Αφού έκοψα πέρασε με ταχύτητα προφανός σκευτόμενος ότι μου τα έριξε στα ψηλα