ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by S2000_FUN,Nov 20 2009, 09:21 AM
Χτες το βράδυ πηγαίνοντας Γλυφάδα συναντήθηκα με ένα άλλο μαύρο S που το παιδί δεν είναι από το club
Χρησταρα δεν σε χάλασε το κομπρεσέρ μπορώ να πω έτσι ?
Ωμή δύναμη , από καρά μαμά μοτέρ και τρελή αξιοπιστία
Άρε γλέντια
Πάντα τέτοια φίλε μου
Γιαννακέ φίλε μου δεν με χάλασε καθόλου. Το κομπρεσσέρ γαμ!@ει
Τι να πω και για το μοτεράκι που δεν καίει ούτε σταγόνα. Για αυτό και δεν το πειράζω το ίδιο και θα το κατεβάσω να το βάλω σε περίοπτη θέση στην αποθήκη μου "Τιμής ένεκεν"
Να ναι καλά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Σε λίγο καιρό δεν θα μας παίζει κανένας. Εσύ θα καθαρίζεις στα Βόρεια προάστεια και εγώ και ο Ξύλινος στα νότια και φυσικά τα κομπρεσέρια που θα υπάρχουν και στα Βόρεια
προάστεια αλλά και στα νότια
S2000 = ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τι να πω και για το μοτεράκι που δεν καίει ούτε σταγόνα. Για αυτό και δεν το πειράζω το ίδιο και θα το κατεβάσω να το βάλω σε περίοπτη θέση στην αποθήκη μου "Τιμής ένεκεν"
Να ναι καλά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Σε λίγο καιρό δεν θα μας παίζει κανένας. Εσύ θα καθαρίζεις στα Βόρεια προάστεια και εγώ και ο Ξύλινος στα νότια και φυσικά τα κομπρεσέρια που θα υπάρχουν και στα Βόρεια
προάστεια αλλά και στα νότια
S2000 = ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Originally Posted by leader,Nov 19 2009, 08:10 PM
Εγώ είχα την αίσθηση ότι σε όσες πατήσαμε μαζί 1ες 2ες δεν είχαμε διαφορές3ες λίγο και 4ες ψηλά έχω διαφορά, αλλα ειδικά στην πρώτη κόντρα που είχαμε πατήσει μαζί και 1ες 2ες είμασταν κοπίο, 3ες σχεδόν μαζί, και 4ες ψηλά άνοιξα αισθητά. Στις roll απο 2ες δεν είμασταν και πολύ συγχρονισμένοι στο πάτα. Πάντως θέλω να ανοίξουμε ξανά υπό καλύτερες συνθήκες χωρίς traffic.
Εγώ το μοναδικό κομπρεσσέρ που θα έχω δει, είναι μου φαίνεται ένα που μου είχε δώσει ο παππούς μου να δουλέψω. Κρουστικό.
Είχα κάνει κοπάνα απο το σχολείο, και καλά άρρωστος, και τελικά πέρασε το σχολικό απέξω και με έπιασαν να βάραω κομπρεσσέρι για να ανοίξω τρύπες για τις αποχετεύσεις.
Είχα κάνει κοπάνα απο το σχολείο, και καλά άρρωστος, και τελικά πέρασε το σχολικό απέξω και με έπιασαν να βάραω κομπρεσσέρι για να ανοίξω τρύπες για τις αποχετεύσεις.

Originally Posted by S2000_FUN,Nov 20 2009, 03:02 AM
Γιαννακέ φίλε μου δεν με χάλασε καθόλου. Το κομπρεσσέρ γαμ!@ει
Τι να πω και για το μοτεράκι που δεν καίει ούτε σταγόνα.
Τι να πω και για το μοτεράκι που δεν καίει ούτε σταγόνα.
Πακέτε, αν εννοείς στο ΟΧ πριν βάλω εγκέφαλο και δικαβαλος, ναι ήσουν μπροστά, αν λες για τη Νεα Μακρη, πηγαίναμε κοπια και πατηναριζε μέχρι τρίτες. Αφού λοιπον έχουμε αμφιβολίες για το αποτέλεσμα, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε. Και μάλιστα θα έχουμε και κάποιον από πίσω μας να δώσει εκκίνηση και να παρακολουθεί μέχρι τέλος για να μας πει πιος ήταν μπροστά! Δεν ζητάω πολλά, ένα πάτημα για να σου κοπεί η φορά και να λες ότι «τα μόνα s 2000 που σε έχουν περάσει είναι του Μανου και του Μανιατη!» Εκτός και αν θες να λες ότι μόνο ο Μανος σε έχει περάσει και γιαυτο δεν πατάμε. Εγώ σε έχω προκαλέσει πολλές φορές, εσυ δεν έχεις δεχτεί ποτέ! Πείτε κάτι και εσείς ρε παιδιά μπάς και τον ψησετε!