ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by gre165-makis,Dec 1 2009, 06:44 PM
Χθες ανοιξα Βουλιαγμενης με Μανο,Θαναση και 2 παπιες πειραγμενες.Εφυγα σε ολους.....και ας μην ανοιξε κανεις....Ας προσεχαν. 

μ λεει: Ξερω ειναι προκληση αλλα ειναι το Α.Τ. μπροστα μας... ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΙΝΗΣΑΡΑ Γ@Μ@ΤΑ!!!
Originally Posted by ManosS2k,Dec 1 2009, 02:51 PM
Μας πιανει φαναρι...αδιος δρομος μπροστα...κοιτα το Θαναση...με κοιταει...
μ λεει: Ξερω ειναι προκληση αλλα ειναι το Α.Τ. μπροστα μας... ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΙΝΗΣΑΡΑ Γ@Μ@ΤΑ!!!
Originally Posted by ManosS2k,Dec 1 2009, 10:51 PM
Ξερω ειναι προκληση αλλα ειναι το Α.Τ. μπροστα μας...
Πολύ αλήτης ο Κωνσταντίνος
Ένα θα σας πω...
Στον παράδρομο μπροστά στον ΑΒ σήμερα το πρωί ΕΣΤΡΩΝΑΝ άσφλατο. Σαγρέ κατάσταση!!!
Αν το συνεχίσουν σε όλο τον δρόμο που περνάει απο εκεί προβλέπω τα πατήματα να μεταφέρονται ένα τσακ πιο κοντά στο πάρκινγκ.
Φυσικά αστειεύομαι για το 2ο μέρος. Όποιος πάει να κάνει πάτημα εκεί, είναι ξεκάθαρο ότι πήρε φως στην γέννα...
Στον παράδρομο μπροστά στον ΑΒ σήμερα το πρωί ΕΣΤΡΩΝΑΝ άσφλατο. Σαγρέ κατάσταση!!!

Αν το συνεχίσουν σε όλο τον δρόμο που περνάει απο εκεί προβλέπω τα πατήματα να μεταφέρονται ένα τσακ πιο κοντά στο πάρκινγκ.

Φυσικά αστειεύομαι για το 2ο μέρος. Όποιος πάει να κάνει πάτημα εκεί, είναι ξεκάθαρο ότι πήρε φως στην γέννα...
Originally Posted by yiannakos,Dec 1 2009, 03:10 PM
γεια να δούμε .
εγώ θα κάνω κανένα πάτημα τελικά ?
αν έχετε κανέναν γνωστό , φίλο που να πιστεύεται πως θα γίνει καλό πάτημα, να κανονίσουμε κάτι σε παρεηστικο κλήμα.
Όπως προκύπτει δεν υπάρχουν και πολλά αμάξια να βγάλουμε μια καλή κόντρα.
πολύ δυνατός για κάποιους και πολύ αργός για άλλους.
Είμαι σε μια δικιά μου κατηγορία μου φαίνεται
Μάλλον πρέπει να δυναμώσω κιαλο για να αρχίσω να πατάω με βενζιναδες , φουρνάρηδες , σιδεράδες κλπ
εγώ θα κάνω κανένα πάτημα τελικά ?
αν έχετε κανέναν γνωστό , φίλο που να πιστεύεται πως θα γίνει καλό πάτημα, να κανονίσουμε κάτι σε παρεηστικο κλήμα.
Όπως προκύπτει δεν υπάρχουν και πολλά αμάξια να βγάλουμε μια καλή κόντρα.
πολύ δυνατός για κάποιους και πολύ αργός για άλλους.
Είμαι σε μια δικιά μου κατηγορία μου φαίνεται
Μάλλον πρέπει να δυναμώσω κιαλο για να αρχίσω να πατάω με βενζιναδες , φουρνάρηδες , σιδεράδες κλπ