ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Νομίζω ότι τα cooling mods είναι must, ειδικά για ένα ζεστό μέρος σαν την Ελλάδα όπου ακόμα και το βράδυ μπορείς να έχεις 30C. Τόσο καιρό άκουγα πολλά παιδιά που προχώρησαν σε αυτή τη βελτίωση αλλά (κακώς) δίσταζα. Τελικά προχώρησα σε Koyo + θερμοστάτη + βαλβίδα βεντιλατέρ και μπορώ να πω ότι βοηθάει το αυτοκίνητο σε αλλεπάλληλα ανοίγματα.
Χτες βράδυ γυρνώντας από Άλιμο σε μια ομολογουμένως ζεστή βραδιά το άνοιξα ουκ ολίγες φορές μέχρι τα 180-200 ανοιχτός (είχα και κάτι περίεργους με Mini Cooper S και πέρναγα την ώρα μου) αλλά το Sάκι παρέμεινε βράχος.
Χτες βράδυ γυρνώντας από Άλιμο σε μια ομολογουμένως ζεστή βραδιά το άνοιξα ουκ ολίγες φορές μέχρι τα 180-200 ανοιχτός (είχα και κάτι περίεργους με Mini Cooper S και πέρναγα την ώρα μου) αλλά το Sάκι παρέμεινε βράχος.
Χθες ξημερωματα πετυχα στην Καβαλας λευκο S3 καινουργιο και ανοιξαμε στο φαναρι, εγω απο πισω του. Δεν χρειαζεται να πω κατι νομιζω.
Δεν χρειαστηκε να βαλω τριτη. 
HONDARAAAAAAAAAAAAA!!!!! yeah
Δειξε τους το δρόμο!!!!!!!!!!!!!!
Δεν χρειαστηκε να βαλω τριτη. 
HONDARAAAAAAAAAAAAA!!!!! yeah
Δειξε τους το δρόμο!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγω σας ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΛΟΥΣ με τις HONDARES!!!!!!!!!!!!!!
Καλοκαιρι, θαλασσα, ποτα , μωρα και............................................ .................................................. ......................
H HONDARA ANOIXTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλοκαιρι, θαλασσα, ποτα , μωρα και............................................ .................................................. ......................
H HONDARA ANOIXTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!