ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Με τον Μάκη κάναμε πάτημα χαμηλές 3ες-εκτός vtec- (ενώ δίπλα άνοιξε και ο Manos2k με 2α όμως
). Απο το πάτα έφευγα σιγά σιγά μέχρι τελειώματα 3η πρέπει να είχα ξεμυτίσει μπροστά 3/4 καρότσας.
Κάναμε και πάτημα απο στάση....
Στο φανάρι πριν την Τροχαία στην Βούτα. Κόκκινο- ανεβάζουμε στροφές και οι 2- κοιτάζουμε φανάρι- ανάβει πράσινο ΚΑΙ ΜΠΑΜ!
Ο Μάκης κάνει ένα μπράφ και πετάγεται μπροστά ενώ εγώ έχω μείνει πίσω, να γράφω ανελέητα όλη την 1η. Τι να αφήνω, να ξαναπατάω, ναξαναφήνω, να ξαναπατάω, τζίφος η κατάσταση, όλα κάτω! *Αλλαγή σε 2α* σκέφτομαι, θα σώσει την κατάσταση. Αλλαγή αστραπή (όλως παραδόξως την πήρε...) και η 2α πάλι τα ίδια. Αποτέλεσμα η 2α μέχρι και τα 92χλμ (νομίζω) να γράφει κάτω. Μετά έπιασε και ξεκόλλησε αλλά ο Μάκης είχε φτάσει στο Γευστικό ήδη
ΒΙΑΣΜΟΣ!
Με Uma πατήσαμε 4ες κατέβασμα Κατεχάκη. Πάτησε ένα τσακ πρώτος και πηγαίναμε κοπίο μέχρι και κόφτες Τετάρτης. Ο Ηλίας πρέπει να άλλαξε νωρίτερα γιατί δεν είναι της σχολής των "περίεργων κοφτών" όπως εμείς
οπότε εκεί πέρα του έκανα ένα ξεμύτισμα απο την αλλαγή.
Με Manos2k πατήσαμε Ψυχικό, roll 2ες. Πάτημα παρέα, 2ες μαζί θα έλεγα, 3ες πήγε να ξεμύτισε ο αλήτης ένα τσακ αλλά δεν συνέχισε να ανοίγει. (Μάνο μου φάνηκε σαν στιγμαίο, ισχύει ή λέω βλακείες? )
Υ.Σ: Όταν βάζεις καινούργια λάστιχα που κρατάνε, συνειδητοποιείς ότι θες άλλη ανάρτηση...
). Απο το πάτα έφευγα σιγά σιγά μέχρι τελειώματα 3η πρέπει να είχα ξεμυτίσει μπροστά 3/4 καρότσας.Κάναμε και πάτημα απο στάση....
Στο φανάρι πριν την Τροχαία στην Βούτα. Κόκκινο- ανεβάζουμε στροφές και οι 2- κοιτάζουμε φανάρι- ανάβει πράσινο ΚΑΙ ΜΠΑΜ!
Ο Μάκης κάνει ένα μπράφ και πετάγεται μπροστά ενώ εγώ έχω μείνει πίσω, να γράφω ανελέητα όλη την 1η. Τι να αφήνω, να ξαναπατάω, ναξαναφήνω, να ξαναπατάω, τζίφος η κατάσταση, όλα κάτω! *Αλλαγή σε 2α* σκέφτομαι, θα σώσει την κατάσταση. Αλλαγή αστραπή (όλως παραδόξως την πήρε...) και η 2α πάλι τα ίδια. Αποτέλεσμα η 2α μέχρι και τα 92χλμ (νομίζω) να γράφει κάτω. Μετά έπιασε και ξεκόλλησε αλλά ο Μάκης είχε φτάσει στο Γευστικό ήδη
ΒΙΑΣΜΟΣ!
Με Uma πατήσαμε 4ες κατέβασμα Κατεχάκη. Πάτησε ένα τσακ πρώτος και πηγαίναμε κοπίο μέχρι και κόφτες Τετάρτης. Ο Ηλίας πρέπει να άλλαξε νωρίτερα γιατί δεν είναι της σχολής των "περίεργων κοφτών" όπως εμείς
οπότε εκεί πέρα του έκανα ένα ξεμύτισμα απο την αλλαγή. Με Manos2k πατήσαμε Ψυχικό, roll 2ες. Πάτημα παρέα, 2ες μαζί θα έλεγα, 3ες πήγε να ξεμύτισε ο αλήτης ένα τσακ αλλά δεν συνέχισε να ανοίγει. (Μάνο μου φάνηκε σαν στιγμαίο, ισχύει ή λέω βλακείες? )
Υ.Σ: Όταν βάζεις καινούργια λάστιχα που κρατάνε, συνειδητοποιείς ότι θες άλλη ανάρτηση...
Originally Posted by ManosS2k,Dec 15 2009, 01:29 AM
κτ καθαριστικά βουρτσακια για τη σκόνη 

Και μου έφυγες μισό φανάρι? Χμ, κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να το ψάξω.
Σε λίγο θα μου πεις ότι είχες και τσίχλες μέσα και θα φρικάρω τελείως!