ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
1) Απο εδώ και πέρα κόντρες θα γίνονται μόνο με παρουσία τοπογράφου ή τουλάχιστον ΚΑΙ ΟΙ 2 αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν αλφάδι μαζί τους. (οποιαδήποτε μετατροπή στο αλφάδι με προσπάθεια την διαστρέβλωση των αποτελεσμάτων θα τιμωρηθεί με αυτόματη ήττα της κόντρας) 
2) 1000σαλ του Ηλία και άλλες +1000 Μάνου, πόσο? Αποφασίστε, ήταν με 1000 ή με 2000?
3) Ότι και να πείτε ήμουν μπροστά και έβλεπα τον Μάνο που προσπαθούσε να μου πάρει τον άερα για αυτό και αφού κούμπωσα 3η σταμάτησα να παράγω αέρα!!!
Συμπέρασμα, είμαι μπροστά απο ΦΟΥΛ πρώτο στάδιο μια κολώνα!
Ράβω λέμεεεεεεεεεεεεε!!!!
2) 1000σαλ του Ηλία και άλλες +1000 Μάνου, πόσο? Αποφασίστε, ήταν με 1000 ή με 2000?

3) Ότι και να πείτε ήμουν μπροστά και έβλεπα τον Μάνο που προσπαθούσε να μου πάρει τον άερα για αυτό και αφού κούμπωσα 3η σταμάτησα να παράγω αέρα!!!
Συμπέρασμα, είμαι μπροστά απο ΦΟΥΛ πρώτο στάδιο μια κολώνα!
Ράβω λέμεεεεεεεεεεεεε!!!!
Γεια να δούμε λοιπόν φίλοι μου αν ο Μάνος μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από την κατηγορία stock
, θα καταφέρει να σηκώσει ξανά την κούπα στα χέρια του.
Ίδη έχουν δεχθεί την πρόσκληση - πρόκληση 2 πολύ δυνατά αυτοκίνητα της κατηγορίας με 2 κορυφαίους οδηγούς
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν
, θα καταφέρει να σηκώσει ξανά την κούπα στα χέρια του.
Ίδη έχουν δεχθεί την πρόσκληση - πρόκληση 2 πολύ δυνατά αυτοκίνητα της κατηγορίας με 2 κορυφαίους οδηγούς
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν