ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by package,Dec 18 2009, 12:54 PM
Ρε φίλε σε έχω περάσει 2 φορές. Τι άλλο να κάνω? Το αμάξι μου δεν είναι δυναμόμετρο για να πατάτε κάθε φορά που βάζετε κάτι για να με περάσετε.
Μετα που σε παρακαλαγα και σε προκαλουσα δημοσιος, εκανες τον Αλεκο. Και αυτο γιατι ηξερες οτι θα ετρωγες τουλαχιστον 1-2 αμαξια.
Τωρα που εβγαλα την εξατμιση σε ξαναπροκαλω δημοσιος.
Περιμενω μερα, ωρα και μερος.
Αντε γιατι σε λιγο θα με βαλεις να σκασω 500 για 70αρα και τοτε θα σου σκαω κολωνα!!!
Εγω δεν αφηνω τιποτα γιατι δε λεω σαλια.
Εσυ ομως δεν εχεις δεχτει ποτε καμια απο ολες τις δημοσιες προκλησεις μου και ουτε τα τηλεφωνα δε σηκωνεις.
Οποτε, τα υπολοιπα τα αφηνω στα παιδια να σκεφτουν τι παιζει με την παρτη σου και γιατι δεν πατας...!!!
Χαζοι δεν ειναι, θα καταλαβουν!
Εσυ ομως δεν εχεις δεχτει ποτε καμια απο ολες τις δημοσιες προκλησεις μου και ουτε τα τηλεφωνα δε σηκωνεις.
Οποτε, τα υπολοιπα τα αφηνω στα παιδια να σκεφτουν τι παιζει με την παρτη σου και γιατι δεν πατας...!!!
Χαζοι δεν ειναι, θα καταλαβουν!
Originally Posted by maniatis,Dec 19 2009, 04:48 AM
Τωρα που εβγαλα την εξατμιση σε ξαναπροκαλω δημοσιος.
Καλημέρα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προς maniatis και package!
Επειδη εχετε καταντησει σαπουνοπερα, να κανετε τη κοντρα σας με τη προυποθεση να γινει εγγραφη σε video. Οχι αλλα "Ατιθασα Νιατα".
Επειδη εχετε καταντησει σαπουνοπερα, να κανετε τη κοντρα σας με τη προυποθεση να γινει εγγραφη σε video. Οχι αλλα "Ατιθασα Νιατα".