ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by energetic,Dec 21 2009, 04:29 AM
Αντωνη, εκανα καταχρηση εξουσιας στο ποστ σου με ενα μικρο edit-ακι. 
Παντως για το γυρισμα της κοντρας σε video θα βαλουμε τον gre-Μακη. Θα εχουμε πλουσιο υλικο για σχολια μετα, και μαλιστα σε 3D.

Παντως για το γυρισμα της κοντρας σε video θα βαλουμε τον gre-Μακη. Θα εχουμε πλουσιο υλικο για σχολια μετα, και μαλιστα σε 3D.

Ετοιμοπολεμος με αδεια καρτα μνημης οπως παντα..
Και για να δούμε και καμιά κόντρα της προκοπής (δηλαδή καμιά κόντρα που δεν έχουμε ξαναδεί) περιμένουμε και το Θοδωράκο που έχει δυναμώσει να κάνει κανα ανοιγματάκι και με Πακετάκο (και με μένα) σε κανα ΟΧ για να δούμε διαφορές σε ασφαλείς και ελεγχόμενες συνθήκες.
Θοδωρακη μπορεις να εκφρασεις ελευθερα την αποψη σου, κανενα προβλημα.
Απλα να ξερεις πως οταν δεν ειχα δισκο πηγαιναμε κοπια.
Αρα, οι αλλαγες μου δεν ειναι και τοσο κακες
Την ιδια μερα ειχα πατησει και με το Μανο για να δουμε διαφορες.
Αφου αλλαξα δισκο, πατησα ξανα με Μανο και ειδαμε διαφορες.
Οποτε, μπορει να πει και την αποψη του ο Μανος, ο οποιος δεν κοτεψε να πατησει μαζι μου ουτε πριν την αλλαγη του δισκου, ουτε μετα.
Επισης , παρον και στις δυο κοντρες με το Μανο ηταν και ο Dimitriss, οποτε μπορει να μας πει και αυτος τη γνωμη του!
Απλα να ξερεις πως οταν δεν ειχα δισκο πηγαιναμε κοπια.
Αρα, οι αλλαγες μου δεν ειναι και τοσο κακες
Την ιδια μερα ειχα πατησει και με το Μανο για να δουμε διαφορες.
Αφου αλλαξα δισκο, πατησα ξανα με Μανο και ειδαμε διαφορες.
Οποτε, μπορει να πει και την αποψη του ο Μανος, ο οποιος δεν κοτεψε να πατησει μαζι μου ουτε πριν την αλλαγη του δισκου, ουτε μετα.
Επισης , παρον και στις δυο κοντρες με το Μανο ηταν και ο Dimitriss, οποτε μπορει να μας πει και αυτος τη γνωμη του!
Εγώ πάντως δεν έχω αμφιβολία ότι ο Λευτέρης είναι γρήγορος.
Όταν πατήσαμε μαζί στα ψηλά είχε την τάση να με μαζεύει, λογικό μιας και εγώ έχω μαμά τελικό - και αυτό με την παλιά του εξάτμιση. Τώρα μπορεί να είναι μπροστά all the way. Λευτέρη όποτε θες δοκιμάζουμε και μαζί για να δεις διαφορές.
Ο Πακέτος είναι και γρήγορος και έχει και γρήγορο αμάξι. Overall, μπορεί να παραμένει ο πιο γρήγορος συνδιασμός οδηγού-αυτοκινήτου που έχουμε. Αν και γενικά κυκλοφούν στην παρέα μας και άλλα καλά πιστόλια-οδηγοί, όπως ο Γκρεμάκις κ.α.
Γενικά, βαρέθηκα λίγο το μπλα μπλα.
Κανα ανοιγματάκι εορταστικό θα κανουμε; Ο καιρός βοηθάει τα εργαλεία να αναπνέουν καλύτερα - τα Sakia μας μπορεί να μην είναι (όλα) τούρμπο, αλλά έχουν την ίδια σχέση λατρείας με το δροσερό αέρα όπως και τα τουρμπάκια.
Έλα να βλέπω να κανονίζεται κάτι...
Όταν πατήσαμε μαζί στα ψηλά είχε την τάση να με μαζεύει, λογικό μιας και εγώ έχω μαμά τελικό - και αυτό με την παλιά του εξάτμιση. Τώρα μπορεί να είναι μπροστά all the way. Λευτέρη όποτε θες δοκιμάζουμε και μαζί για να δεις διαφορές.
Ο Πακέτος είναι και γρήγορος και έχει και γρήγορο αμάξι. Overall, μπορεί να παραμένει ο πιο γρήγορος συνδιασμός οδηγού-αυτοκινήτου που έχουμε. Αν και γενικά κυκλοφούν στην παρέα μας και άλλα καλά πιστόλια-οδηγοί, όπως ο Γκρεμάκις κ.α.
Γενικά, βαρέθηκα λίγο το μπλα μπλα.
Κανα ανοιγματάκι εορταστικό θα κανουμε; Ο καιρός βοηθάει τα εργαλεία να αναπνέουν καλύτερα - τα Sakia μας μπορεί να μην είναι (όλα) τούρμπο, αλλά έχουν την ίδια σχέση λατρείας με το δροσερό αέρα όπως και τα τουρμπάκια.
Έλα να βλέπω να κανονίζεται κάτι...