ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by maniatis,Dec 22 2009, 12:00 PM
Θοδωρακη μπορεις να εκφρασεις ελευθερα την αποψη σου, κανενα προβλημα.
Απλα να ξερεις πως οταν δεν ειχα δισκο πηγαιναμε κοπια.
Αρα, οι αλλαγες μου δεν ειναι και τοσο κακες
Την ιδια μερα ειχα πατησει και με το Μανο για να δουμε διαφορες.
Αφου αλλαξα δισκο, πατησα ξανα με Μανο και ειδαμε διαφορες.
Οποτε, μπορει να πει και την αποψη του ο Μανος, ο οποιος δεν κοτεψε να πατησει μαζι μου ουτε πριν την αλλαγη του δισκου, ουτε μετα.
Επισης , παρον και στις δυο κοντρες με το Μανο ηταν και ο Dimitriss, οποτε μπορει να μας πει και αυτος τη γνωμη του!
Απλα να ξερεις πως οταν δεν ειχα δισκο πηγαιναμε κοπια.
Αρα, οι αλλαγες μου δεν ειναι και τοσο κακες
Την ιδια μερα ειχα πατησει και με το Μανο για να δουμε διαφορες.
Αφου αλλαξα δισκο, πατησα ξανα με Μανο και ειδαμε διαφορες.
Οποτε, μπορει να πει και την αποψη του ο Μανος, ο οποιος δεν κοτεψε να πατησει μαζι μου ουτε πριν την αλλαγη του δισκου, ουτε μετα.
Επισης , παρον και στις δυο κοντρες με το Μανο ηταν και ο Dimitriss, οποτε μπορει να μας πει και αυτος τη γνωμη του!
Μείνε με το 2-0 και κλάααααααααμα.
Originally Posted by Dimitrisss,Dec 22 2009, 01:01 PM
Εγω δεν ειδα τιποτα 
Πακετε αν πατησεις με τον Μανιατη θα εισαι πισω ενα αμαξι με μισο κενο στα 1000 μετρα.Τωρα ασε το Μανιατη μιας και εισαι πισω παρε το ταξι και ελα να πατησεις με εναν φιλο ταριφα που εχει passat να δουμε διοφορες

Πακετε αν πατησεις με τον Μανιατη θα εισαι πισω ενα αμαξι με μισο κενο στα 1000 μετρα.Τωρα ασε το Μανιατη μιας και εισαι πισω παρε το ταξι και ελα να πατησεις με εναν φιλο ταριφα που εχει passat να δουμε διοφορες

Φέρε και το passat να το ξετρυπήσω. 2,4 turbo FTW!!!!!!!
Originally Posted by Stradale,Dec 22 2009, 06:16 PM
Από πότε έγινε τόσο γρήγορος ο πακέτος ρε παιδιά,δε έχω καταλάβει.
Ε πακετάκο?
Ε πασσάκα μου?

Ε πακετάκο?
Ε πασσάκα μου?

Καλα, προσεχε μη φας πολυ γαλοπουλα και μετα λες "παιδια με περασατε γιατι ημουν πιο βαρυς" και ασε τα 16αρια και τα 15αρια!
Τωρα τα υπολοιπα θα φανουν στο δρομο.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, γιαυτο δε μπορεις να μαζεψεις φραγκο για να βαλεις κομπρεσερ!
Μια ελπιδα ειχες και για αυτο, να το ζητησεις απο τον Αγιο Βασιλη, αλλα με τοσα ψεματα που λες, ο Αγιος θα πει: "αυτος δεν πιστευει σε εμενα και απλα θελει να με εκμεταλευτει, οποτε δε θα του παω το κομπρεσερ που μου ζητησε"!!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, γιαυτο δε μπορεις να μαζεψεις φραγκο για να βαλεις κομπρεσερ!
Μια ελπιδα ειχες και για αυτο, να το ζητησεις απο τον Αγιο Βασιλη, αλλα με τοσα ψεματα που λες, ο Αγιος θα πει: "αυτος δεν πιστευει σε εμενα και απλα θελει να με εκμεταλευτει, οποτε δε θα του παω το κομπρεσερ που μου ζητησε"!!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Originally Posted by maniatis,Dec 25 2009, 01:24 PM
Καλα, προσεχε μη φας πολυ γαλοπουλα και μετα λες "παιδια με περασατε γιατι ημουν πιο βαρυς" και ασε τα 16αρια και τα 15αρια!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!