ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ήμουν χρόνια σε SR20DET (GTiR για όσους δεν γνωρίζουν), έχουν 2 φίλοι μου S και πόσοι άλλοι Evo.
To S δεν είχε καμία τύχη μπροστά στο GTiR και στα Evo. Μιλάμε για κολόνες...
Το S μου δεν το πήρα για ευθείες, το πήρα απλά για να το χαίρομαι για αυτό που είναι
Δεν το θεωρώ κοντράμαξο.
To S δεν είχε καμία τύχη μπροστά στο GTiR και στα Evo. Μιλάμε για κολόνες...
Το S μου δεν το πήρα για ευθείες, το πήρα απλά για να το χαίρομαι για αυτό που είναι
Δεν το θεωρώ κοντράμαξο.
Ακου να δεις.Μαμα εβο με μαμα s πάνε μαζί.Από εκεί και πάνω,ανάλογα το πόσο βελτιωμένα είναι είτε το S είτε το εβο θα έχουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα.
Απλά το εβο μέχρι α στάδιο έχει αβανταζ,πάρνει πιο εύκολα.
Αλλα και κομπρεσεράτο s,με μονο κομπρεσορα σε στοκ μοτέρ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ, δικάζει κατι εβάκια των 400ων άλογων....
Να δεις πόσοι έκλαψαν....
Απλά το εβο μέχρι α στάδιο έχει αβανταζ,πάρνει πιο εύκολα.
Αλλα και κομπρεσεράτο s,με μονο κομπρεσορα σε στοκ μοτέρ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ, δικάζει κατι εβάκια των 400ων άλογων....
Να δεις πόσοι έκλαψαν....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ManosS2k,Jan 13 2010, 08:52 PM
Ρε του την εχετε πεσει του Μεμου... εγω συμφωνω με την αποψη του Μεμου οτι ενα ραλλι μονοπεταλουδο δικαζει s2k απο σταση για 400. Μη πεταχτητε κ πειτε ειναι λιγα τα 400μ γτ σας λεω για 400μ οχι παραπανω. Ρωτηστε κ τον πακετο να σας πει 

Originally Posted by energetic,Jan 13 2010, 09:03 PM
Μανο δεν φταιμε αν εσυ και ο πακετος... you are both κουλοι! 

Κ........ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΣΕ ΕΔΩΣΑ!!! τι νομιζετε οτι με τη νεα δουλεια εβγαλε μαρουλι για κομπρεσσερ?!! Δε φταω εγω αγαπητε Φιλε Κουστακη...η αναγκη
κοίτα memo φιλε μου άκου τον παλιό που ξέρει κάτι παραπάνω και άσε το ο νέος είναι ωραίος
φιλική συμβουλή να λες κάτι όταν είσαι 100% σίγουρος και οχι 99%. 
το συμπέρασμα αν πάτησα με καπιο nissan πως το έβγαλες από μια φωτό που είδες??? θες να συγκρίνεις τι hondaρα με τι nissan μήπως???
φιλική συμβουλή να λες κάτι όταν είσαι 100% σίγουρος και οχι 99%. το συμπέρασμα αν πάτησα με καπιο nissan πως το έβγαλες από μια φωτό που είδες??? θες να συγκρίνεις τι hondaρα με τι nissan μήπως???