Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο
μια μεγαλη διαφορα ειναι οτι εγω εκανα εκκινησεις απο 3000 στροφες και ολα τα αλλα s κανανε απο 7000 στροφες για αυτο και εμουνα αργος πιστευω με καλη εκκινηση το 5 ξερο το εχω και κοντα στα 13 το 400 αλλα αν εχεις σπασει τοσα διαφορικα και το 3000 εκκινηση αρκετο ειναι.
Originally Posted by cpt,Oct 8 2009, 10:55 PM
μια μεγαλη διαφορα ειναι οτι εγω εκανα εκκινησεις απο 3000 στροφες και ολα τα αλλα s κανανε απο 7000 στροφες για αυτο και εμουνα αργος πιστευω με καλη εκκινηση το 5 ξερο το εχω και κοντα στα 13 το 400 αλλα αν εχεις σπασει τοσα διαφορικα και το 3000 εκκινηση αρκετο ειναι.
Δείτε λίγο αυτό το βίντεο και πείτε μου το εξής.
Αφήνει γκάζι στις αλλαγές ή βαράει κόφτη 2-3 φορές μέχρι να την αλλάξει?
Τα σχόλια δικά σας...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=y31-TJ20vXg [/media]
Αφήνει γκάζι στις αλλαγές ή βαράει κόφτη 2-3 φορές μέχρι να την αλλάξει?
Τα σχόλια δικά σας...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=y31-TJ20vXg [/media]
Το ειχα δει και εγω και ηθελα να το σχολιασω.Αμα βαρουσε κοφτη θα εχανε παρα πολυ.
Βαραει αλλα ειναι την ωρα της αλλαγης.Με λιγα λογια ο φιλος μας δεν αφηνει και πολυ γκαζι στις αλλαγες.
Οταν τυχαινε και οδηγουσα πολλη δυνατα τουρμπισια και εγω στις αλλαγες μου φαινοταν οτι lagarize λιγο..μαλλον κατι ξερει ο Κυριακος.
Κωσταντινε thanks.
Βαραει αλλα ειναι την ωρα της αλλαγης.Με λιγα λογια ο φιλος μας δεν αφηνει και πολυ γκαζι στις αλλαγες.
Οταν τυχαινε και οδηγουσα πολλη δυνατα τουρμπισια και εγω στις αλλαγες μου φαινοταν οτι lagarize λιγο..μαλλον κατι ξερει ο Κυριακος.
Κωσταντινε thanks.
Μπραβο σε ολα τα παιδια για τις επιδοσεις τους.Μανο ρε φιλε,super οι χρονοι σου.Δηλαδη αν φοραγες πισω τιποτα 888 η εστω R1-R ποσο κατω ακομα θα πηγαινες?Εδω βλεπουμε τι κανει ενα πολυ καλο 1ο σταδιο με καλο οδηγο.Για τα 2,2 τι να πει κανεις,οποιοι ξερουν και καταλαβαινουν πρεπει να υποκλιθουν.Μιλαμε για +80!!!! αλογα πανω απο μαμα με +200cc μονο και συμπιεση 12,3 μονο!!(μιλαω για το J's μοτερ,του πετρου δεν ξερω τι συμπιεση εχει)και κονσερβα προγραμμα!
δυστυχως το αμαξι μου δεν δουλευε καλα εκεινη τη βραδεια μαλλον λογο βενζινης εκανα βολτες τις επομενες μερες αλλαξα 2 φορες βενζινες και με τον τασο καναμε δοκιμες και μαλλον τη παω μ τον τασο dragster και εκανα 13 το 400ρι με 175 εξοδο σε καλο δρομο τελεια λαστιχα και πιστευω να το κατεβασω και αλλο με αλλο set up τελικα το αμαξι μου θελει 5500 χιλιαδες για να ξεκινησεις μου εφυγε το κομπλεξ της εκκινησης και το δοκιμασα σε διαφορες στροφες και τα 2,2 θελουν με καλα λαστιχα και καλο δρομο 5000-5500 στροφες και σπας το 13 ανετα.
Πετρο αν κρινω απο το 13,36 του κυριακου δυσκολα το σπας το 13.Και το λεω επειδη ειδα ποσο ταπα το παει ο Κυριακος.
Αν το σπασεις θα ειναι τρελο.
Ο ΝΤΖ μου ειπε οτι κανει ξερο 5,με 888αρια ομως.
Επισης κοιτουσα τα καλυτερα περασματα του Μανου και τα δικα μου οπου μεχρι τα 60 που δεν παιζει ρολο η δυναμη πηγαιναμε ιδια.
Μετα,μονο,στην αλλαγη φαινεται οτι χανω 3 δεκατα και αυτο οφειλεται κατα την γνωμη μου στο σααμαν τον ΑΡ1 που γρατζουναει ευκολα η 2α και καρφωτη δεν μπαινει.Την εβαζα πολυ φυλαγμενα.
Παντως το οτι εχουμε το ιδιο 0-60 με τον Μανο[εγω με 888αρια] ειναι τρελο.Μπραβο Μανολαρα..τρελοι χρονοι.[την επομενη θα δοκιμασω αυτο που λεγαμε.
]
Αν το σπασεις θα ειναι τρελο.
Ο ΝΤΖ μου ειπε οτι κανει ξερο 5,με 888αρια ομως.
Επισης κοιτουσα τα καλυτερα περασματα του Μανου και τα δικα μου οπου μεχρι τα 60 που δεν παιζει ρολο η δυναμη πηγαιναμε ιδια.
Μετα,μονο,στην αλλαγη φαινεται οτι χανω 3 δεκατα και αυτο οφειλεται κατα την γνωμη μου στο σααμαν τον ΑΡ1 που γρατζουναει ευκολα η 2α και καρφωτη δεν μπαινει.Την εβαζα πολυ φυλαγμενα.
Παντως το οτι εχουμε το ιδιο 0-60 με τον Μανο[εγω με 888αρια] ειναι τρελο.Μπραβο Μανολαρα..τρελοι χρονοι.[την επομενη θα δοκιμασω αυτο που λεγαμε.
]