Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο
πετραν εκανεε 13,8 ξερεις τι ειναι να κανεις 13?στα 400 μετρα με 170χιλ να πεσεις 1 δευτρολεπτο ειναι το λιγοτερο κολονα και...ειναι αδυνατον.κ ολα αυτα με 2000 στροφες πανω στην εκκινηση.μακαρι παντως να το καταφερεις.
Registered User
From: somewhere in hell... ];)
Originally Posted by nipponS2000,Oct 10 2009, 07:24 AM
Μανο ρε φιλε,super οι χρονοι σου.Δηλαδη αν φοραγες πισω τιποτα 888 η εστω R1-R ποσο κατω ακομα θα πηγαινες?
Μου εκανε εντυπωση ο δισκος που με τοση γαματη ασφαλτο που παταγε ακομα κ η 1τη τραβαγε κ 4 στασεις στα καπακια. Spoon πακετο ασυζητητη
Επισης κοιτουσα τα καλυτερα περασματα του Μανου και τα δικα μου οπου μεχρι τα 60 που δεν παιζει ρολο η δυναμη πηγαιναμε ιδια.
Μετα,μονο,στην αλλαγη φαινεται οτι χανω 3 δεκατα και αυτο οφειλεται κατα την γνωμη μου στο σααμαν τον ΑΡ1 που γρατζουναει ευκολα η 2α και καρφωτη δεν μπαινει.Την εβαζα πολυ φυλαγμενα.
Παντως το οτι εχουμε το ιδιο 0-60 με τον Μανο[εγω με 888αρια] ειναι τρελο.Μπραβο Μανολαρα..τρελοι χρονοι.[την επομενη θα δοκιμασω αυτο που λεγαμε. biggrin.gif
Μάνο και εγώ έκανα 5-6 πατήματα με cpt και Μανιάτη καπάκι 4-5 στάσεις και δεν έκανε κιχ. Έπρεπε να μετρήσω και εγώ με PB για να έχουμε μέτρο σύγκρισης. Βέβαια έχω τα δεδομένα τα δικά μας στο Gtech, αλλά δεν έχω προλάβει να τα κατεβάσω.
Originally Posted by ManosS2k,Oct 11 2009, 10:51 AM
Κ το drift box πρεπει να εχει γραφηματα! ΕΕ φανταστικε Ναμπουτσακο??!??!
Θα δουμε και το 18αρι που λες και αν οντος χανω στην αλλαγη 1η-2α
thanks nippon.Το δισκο πλατο οντως εχει και 83000 αλλα να σου πω την αληθεια αν για να αλλαξεις συνρονιζε χρειαζεται να ανοιξεις σασμαν,με τρομαζει λιγο..
Αλλωστε,ενταξει,οσο δεν με ενοχλει σε γρηγορη οδηγηση δεν με πειραζει για τα 5 ανοιγματα που κανω το χρονο.
Originally Posted by ManosS2k,Oct 11 2009, 10:51 AM
Κ το drift box πρεπει να εχει γραφηματα! ΕΕ φανταστικε Ναμπουτσακο??!??!

Για το εφέ καλό είναι, μια ωραία γραμμούλα που ανεβοκατεβαίνει. Αν τα είχαμε όλα και αν υποθέσουμε ότι η αλλαγή σου συνέπεφτε με την στιγμή που έκανε refresh το gps του pb τότε ίσως και να καταλάβεις (αν έχεις πάρει και μοιρογνωμόνιο δίπλα στην εκτύπωση του διαγράμματος
) ΑΝ η μια σου αλλαγή ήταν λίγο καλύτερη ή λίγο χειρότερη απο κάποια άλλη. Με λίγα λόγια φέξε μου και γλύστρησε.