Προκαλώ τιούτους,λέλους,ολοκαυτώματα,λινάτσες
Μην χαιρεσαι, δεν θα αλλαξω εξατμηση μεχρι τη Δευτερα-Τριτη.
Αν προλαβω το Σαββατο θα αλλαξω μονο δισκο και εξατμηση μεσοβδομαδα.
Θελω να κανουμε πρωτα ενα πατημα ειτε μαζι σου ειτε με το Μανο μονο με αλλαγη δισκου και μετα αλλο ενα οταν θα βαλω και την εξατμηση (δεν θα ρυθμισω αμεσως, θα δω αν χρειαστει και μετα)
Θελω να κανουμε πρωτα ενα πατημα ειτε μαζι σου ειτε με το Μανο μονο με αλλαγη δισκου και μετα αλλο ενα οταν θα βαλω και την εξατμηση (δεν θα ρυθμισω αμεσως, θα δω αν χρειαστει και μετα)
Originally Posted by maniatis,Nov 4 2009, 03:43 PM
Μην χαιρεσαι, δεν θα αλλαξω εξατμηση μεχρι τη Δευτερα-Τριτη.
Γιατι???
Οπως ειπε και ο Nabu, το πριν το ξερεις. Τι περιμενεις λοιπον να δεις στο μετα???? Τον κωλο του αυτοκινητου μου??? Σαν το δικο σου ειναι μονο σε θαλασσι χρωμα!!!
Ακομα και η εξατμηση ιδια με τη δικια σου θα ειναι!
Οπως ειπε και ο Nabu, το πριν το ξερεις. Τι περιμενεις λοιπον να δεις στο μετα???? Τον κωλο του αυτοκινητου μου??? Σαν το δικο σου ειναι μονο σε θαλασσι χρωμα!!!

Ακομα και η εξατμηση ιδια με τη δικια σου θα ειναι!
Έναν εγκέφαλο φοραω παραπάνω από εσένα (και ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να έχεις) και πάμε κοπια, δεν μένω πίσω. Όταν λοιπόν βάλω το δίσκο και πατήσουμε, τότε θα λες ότι εμεινες πίσω γιατί φοράω ένα εγκέφαλο παραπάνω. Τότε θα βγει το συμπέρασμα για τη διάφορα που θα έχουμε.
Και μην ξεχνάς ότι είσαι κοντρακιας ενώ εγώ ερασιτέχνης! έχεις κάνει και τα κόλπα σου στο σασμαν με τις αντλίες, οπότε στο θέμα αλλαγής ταχυτήτων είσαι σε πλεονεκτηκοτερη θέση! αν κλεψεις και λίγο στην εκκίνηση, πράγμα που έχεις παραδεχτεί ότι κανείς, τότε μπορεί να πηγαίνουμε πάλι τα ίδια!