Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

Προκαλώ τιούτους,λέλους,ολοκαυτώματα,λινάτσες

Thread Tools

Old Nov 4, 2009 | 05:40 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis,Nov 4 2009, 04:28 PM
Έναν εγκέφαλο φοραω παραπάνω από εσένα (και ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να έχεις) και πάμε κοπια, δεν μένω πίσω. Όταν λοιπόν βάλω το δίσκο και πατήσουμε, τότε θα λες ότι εμεινες πίσω γιατί φοράω ένα εγκέφαλο παραπάνω. Τότε θα βγει το συμπέρασμα για τη διάφορα που θα έχουμε.
Από πότε το ένα αμάξι μπροστά εγώ είναι κόπια. Και φοράς και εγκέφαλο. Θα μας τρελάνεις ρε? Τι άλλο μπορεί να φοράω. Εσύ φοράς εισαγωγή εγώ ένα scoop. Μας κοροϊδεύεις έτσι. Από πίσω ήταν ο Πέτρος και είδε οτι έφαγες.
Reply
Old Nov 4, 2009 | 05:43 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis,Nov 4 2009, 04:34 PM
Και μην ξεχνάς ότι είσαι κοντρακιας ενώ εγώ ερασιτέχνης! έχεις κάνει και τα κόλπα σου στο σασμαν με τις αντλίες, οπότε στο θέμα αλλαγής ταχυτήτων είσαι σε πλεονεκτηκοτερη θέση! αν κλεψεις και λίγο στην εκκίνηση, πράγμα που έχεις παραδεχτεί ότι κανείς, τότε μπορεί να πηγαίνουμε πάλι τα ίδια!
Κοντράκιας δεν είμαι. Όταν κάνω κόντρα με άγνωστους πάντα κλέβω. Με εσένα γιατί να κλέψω. Δεν βάλαμε κόντρα. Δοκιμές κάναμε και σου ξαναλέω έμεινες πίσω. Δεν είναι κακό να μένεις πίσω από το ποιο γρήγορο Φ-Ε. Τιμή σου είναι. Άλλοι τρώνε τον αμάζευτο όπως ο Θανάσης.

Αλλαγή στην τρόμπα δεν έχω κάνει ακόμα, αλλά σύντομα θα κάνω, όπως και 1-2 κολπάκια ακόμα. Πάντα χωρίς εγκέφαλο. Μόνο Φ-Ε.
Reply
Old Nov 4, 2009 | 05:50 AM
package's Avatar
Registered User

Άλλος που να θέλει να αποδείξει οτι είναι γρήγορος?

NAbu την έχει φάει πολλάκις.
Eddiex δεν την έχει φάει ποτέ και τον περιμένω.
Maniatis την έχει φάει και βγάζει γλώσσα και θα την ξαναφάει.
Leftis την έφαγε πρόσφατα
ThanasiS2k την έχει φάει και θα την ξαναφάει.
Manos2k δεν την έχει φάει την έφαγα εγώ.
Stradale τρελό κοπίο.
MANOS την έχει φάει
Taseas κόπια.
Lihoudis έχει αρπάξει αλλά έχω αρπάξει κι όλας
Energetic την έχω φάει, δικάβαλος εγώ όμως.
DimitrisN κόπια.

Ξεχνάω κανέναν?

Λοιπόν από ένα S την έχω φάει και αυτό είναι το καλύτερο 1ο στάδιο που κυκλοφορεί. Μου μένει yiannakos και Fun τώρα.
Reply
Old Nov 4, 2009 | 06:00 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Ποτε δεν εμεινα πισω και το ξερεις πολυ καλα. Δεν ξερω ποιος ηταν πισω μας αλλα δεν κουνηθηκες καθολου απο διπλα μου.
Μεχρι τα 180 πηγαιναμε κοπια.
Αλλα επειδη εισαι και λιγω ψευτρακος, αμα θες μπορουμε να ξαναπατησουμε Παρασκευη βραδυ αν εχω γυρισει, γιατι Σαββατο παω για δισκο. Αν επιστρεψω Σαββατο, παταμε μεσα στο ΣΚ και παω τη Δευτερα για δισκο. Μην ξεχασεις ομως να φερεις και αλλον ενα μαζι για μαρτυρα.
Αντιθετως, ειναι δικια σου τιμη να λες οτι πηγαινες κοπια με ενα Φ-Π-Ε, οταν εσυ εισαι Φ-Ε. Επισης, η εισαγωγη που φοραω ειναι αντιγραφη injen-AEM και οχι γνησια, οποτε εκει μειονεκτω. Εσυ παιρνεις κατευθειαν φρεσκο και κρυο αερα απεξω , ενω εμενα κανει τεραστια διαδρομη και εκει που ειναι το φιλτρο, δεν εχει παροχη και κρυου αερα.
Τα υπολοιπα οταν γυρισω.
Reply
Old Nov 4, 2009 | 06:04 AM
package's Avatar
Registered User

Εγώ ψευτάκος ή εσύ? Ρε Μανιάτη θες να μας τρελάνεις. Και την άλλη φορά ΟΧ είχες φάει 2 αμάξια στα 400 μέτρα και έλεγες οτι είσαι δικάβαλος και η κοπέλα ξερωστάλιαζε με τον Lalaki πάνω στη γέφυρα. Εγώ είμαι ο ψεύτης ή εσύ?

Και όσο για το κόπια, ναι. Μέχρι τα 150 ήμουν δίπλα σου. Μετά άντε γεια. Άσε το μπλαμπλά λοιπόν και έλα να πατήσουμε όταν θα είσαι φουλ για να μην προβάλεις δικαιολογίες για δίσκους, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα.
Reply
Old Nov 4, 2009 | 06:06 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω Μανιατη θα τον εσπαγα στο ξυλο με αυτα που σου λεει... Μην τον αφηνεις ετσι ρεεεε....

Reply
Old Nov 4, 2009 | 06:08 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex,Nov 4 2009, 05:06 PM
Εγω Μανιατη θα τον εσπαγα στο ξυλο με αυτα που σου λεει... Μην τον αφηνεις ετσι ρεεεε....

Έλα και εσύ να αρπάξεις τον παργαλάτσο σου, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Reply
Old Nov 4, 2009 | 06:09 AM
package's Avatar
Registered User

Θέλω όμως Yiannako συντονιστή της συζήτησης. Που είσαι ρε παιδί μου?
Reply
Old Nov 4, 2009 | 06:09 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Κλαίωωωω ρεεεεεεε!!

Ακούς Μάκη, εγώ έκανα 56.001 στο Καρτόδρομο όχι 56.12 που έκανες εσύ. Ξεφτίλα άντρα.

Reply
Old Nov 4, 2009 | 06:22 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Του αρεσει να τη τρωει.

Πακετ-μπουρεκ, να κανονισουμε να κανουμε κανενα ανοιγματακι τωρα που ειναι ολο Mugen το αμαξι. Θελω ρυθμιση βαλβιδων και να βγαλω τη σαβουρα απο το πορτ-μπακαζ που κουβαλαω μονιμα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:46 AM.