ατμοσφαιρα vs κομπρεσορας vs turbo
η γνωμη μου ειναι η εξης.οταν εισαι πισω απο ενα m3 ε46 πρωτο σταδιο (βλακεια μου στην εκκινηση)και το περναω 4αρτες ανετα ενα τουρμπο χοντα το κανει απο 0,5 πιεση και πανω.εγω πιστευω οτι με οποιοδηποτε χοντα σ2000 το οποιο εχει 0,5-0,6 πιεση και κατω θα χασει.χρηστο εσυ τι πιεση εχεις θελω να ανοιξουμε να δω αν ειναι ετσι τα πραγματα να τελειωσει και το θεμα ατμοσφαιρα εναντιον τουρμπο.300 μοτερ ειμαι και θελω να ανοιξω με 350 τουρμπισιο αν και με ενα που ειχα ανοιξει στο δρομο κομπρεσορατο ηταν πολυ πισω αλλα αυτος ελεγε ειχε προβλημα.
οκ χρηστο το θεμα τελειωνει εδω το σιγουρο ομως ειναι οτι οποιο δρομο και να διαλεξει καποιος στο αναβαθμισει το χοντα του ειναι σιγουρο οτι θα το χαρει.απλα η ατμοσφαιρα δεν ειναι η πιο δυνατη λυση ομως ειναι σιγουρο οτι σε αφηνει απολυτα ικανοποιημενο.οντως η τουρμπισια λυση ειναι αλλου, και τα νουμερα ανω του 1 μπαρ ειναι εξωπραγματικα.
Originally Posted by S2000_FUN,Jul 23 2009, 04:15 AM
Πέτρο και εγώ και ο gzob δεν είμαστε μέτρο σύγκρισης καθότι το θέμα smg αλλαγές δεν το κατέχουμε ιδιαίτερα

Α ρε Πετραν, τι να σου κανω που δεν το εχω το μωρο
???
Πέτρο μου δεν υπήρχε θέμα ποτέ. Εννοώ ότι απλά σαν οδηγοί κόντρας δεν είμαστε και οι καλύτεροι για να δείξουμε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Και δεν σημαίνει ότι δεν θα ανοίξουμε. Είδες που ευχαριστηθήκαμε και οι 2 τα ανοιγματάκια που κάναμε μαζί στην παραλιακή. Εγώ δήλωσα τι δύναμη βγάζει το αμάξι σου και ειλικρινά με εντυπωσίασε. Σημασία έχει να το χαιρόμαστε μαζί και τις κόντρες όπως τις κάνουμε εμείς