ατμοσφαιρα vs κομπρεσορας vs turbo
χρηστο το αμαξι σου gamaaaeiiiiiπαει παρα πολυ καλα και μαλιστα οταν ανοιξαμε εστω αυτο το λιγο αλλαζες τελεια ταχυτητες μια χαρα το πας,εκτος οτι εχεισ και το πιο ομορφο s2000μην σε κομπλαρουν καποιοι οτι δεν το πασ καλα κοπια το πας και εχεις να στεναχωρησεις πολυ κοσμο.
χρηστο το αμαξι σου gamaaaeiiiiiπαει παρα πολυ καλα και μαλιστα οταν ανοιξαμε εστω αυτο το λιγο αλλαζες τελεια ταχυτητες μια χαρα το πας,εκτος οτι εχεισ και το πιο ομορφο s2000μην σε κομπλαρουν καποιοι οτι δεν το πασ καλα κοπια το πας και εχεις να στεναχωρησεις πολυ κοσμο.
Τις 2 τελευταίες φορές που βγήκα γύρισα "άπραγος" Πρέπει να είχες βγει εσύ πριν και κρύφτηκαν όλοι
Originally Posted by gzob,Jul 24 2009, 08:20 AM
πρέπει να το ανατινάξεις πρώτα 

Μου έδωσε και εμένα
, αλλά φίλε το μοτέρ αυτό δεν ανατινάζετε εύκολα.Βλέπεις το έχει φτιάξει καλός μάστορας
I have to say, Sportster (Androniko's) supercharger scared the crap out of me. I think I have a good hand, but I know I'd be dead in a fortnight if I had 350 at the wheels (j/k, I'm sure I'd get used to it, but MAN was that car fast).
λοιπον ακουω προγνωστικα ατμοσφαιρα vs καθε λογης τουρμπο.λοιπον στο 9 psi μπροστα θα ειναι οριακα το δικο μου και στο 11 θα χασω 2 κενα.με ενδιαφερει η αποψη του γιαννακου που τα εχει οδηγησει ολα.