ατμοσφαιρα vs κομπρεσορας vs turbo
Originally Posted by S2000_FUN,Sep 14 2009, 04:08 AM
Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα
Εγώ είπα πότε θα πατήσω.Δεν ριψοκινδυνεύω την υγεία του μοτέρ μου για κανένα λόγο μέχρι να τακτοποιήσω τα θέματα που έχω. Εώς ότου γίνει αυτό και θα είναι σύντομα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για κοτόπουλα και πούπουλα. Υπάρχουν και προτεραιότητες.Εχω γενικά πολλά τρεξίματα αυτή την περίοδο και οι κόντρες και το αυτοκίνητο έρχονται δεύτερα. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Υπήρξα ευγενικός εώς τώρα και ας έχουν πάρει τα αυτιά μου πράγματα που δεν ισχύουν. Οπότε μη με φτάσετε και εμένα στο σημείο να αλλάξω γνώμη γενικά.......
Εγώ είπα πότε θα πατήσω.Δεν ριψοκινδυνεύω την υγεία του μοτέρ μου για κανένα λόγο μέχρι να τακτοποιήσω τα θέματα που έχω. Εώς ότου γίνει αυτό και θα είναι σύντομα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για κοτόπουλα και πούπουλα. Υπάρχουν και προτεραιότητες.Εχω γενικά πολλά τρεξίματα αυτή την περίοδο και οι κόντρες και το αυτοκίνητο έρχονται δεύτερα. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.Υπήρξα ευγενικός εώς τώρα και ας έχουν πάρει τα αυτιά μου πράγματα που δεν ισχύουν. Οπότε μη με φτάσετε και εμένα στο σημείο να αλλάξω γνώμη γενικά.......
Originally Posted by Sportster,Sep 14 2009, 04:40 AM
απο οτι λεει ο gzob μπορει να φταιει και το καλιμπραρισμα του οργανου γιατι δυσκολα σε αυτην την πιεση να γλιστραει το λουρι...
Το προβλημα ειναι οτι εδω και καιρο, οποτε παω να συνδεσω το λαπτοπ κρασαρει, που ειναι ουσιαστικα ο μονος τροπος να δεις τι πραγματικα γινεται!!!
Εγω παταω οπως ναναι, δεν εχω λαστιχα, δεν εχω δισκο, αλλα με τον Πετρο παταω και με το ποδηλατο!!!
Το προβλημα ειναι οτι εδω και καιρο, οποτε παω να συνδεσω το λαπτοπ κρασαρει, που ειναι ουσιαστικα ο μονος τροπος να δεις τι πραγματικα γινεται!!!
Εγω παταω οπως ναναι, δεν εχω λαστιχα, δεν εχω δισκο, αλλα με τον Πετρο παταω και με το ποδηλατο!!!

Originally Posted by Sportster,Sep 14 2009, 12:40 PM
απο οτι λεει ο gzob μπορει να φταιει και το καλιμπραρισμα του οργανου γιατι δυσκολα σε αυτην την πιεση να γλιστραει το λουρι...
Για πότε λέτε να το οργανώσουμε ?
Τρίτη η Τετάρτη ?

να πετάει πράγματα που σε κάνουν να λες