ατμοσφαιρα vs κομπρεσορας vs turbo
Originally Posted by gzob,Sep 13 2009, 02:22 PM
Μικρέ κάτσε καλά. Θα φουσκώσω την Garrett και θα με χάσεις 

Originally Posted by package,Sep 14 2009, 03:00 AM
Εγώ έχω να πω οτι ο Πέτρος δεν μασάει πουθενά και προκαλεί τους τουρμποκομπρέσορες, αλλά αυτοί κάνουν τα κοτόπουλα και γεμίζουν πούπουλα το φόρουμ. Γεια σου ρε Πέτρο τρελιάρη.
Καλημερα!
εγω παταω κι ας ειμαι πισω 2 κολωνες...
Το προβλημα που ανακαλυψα αυτο το ΣΚ μιας και την πεμπτη ρυθμισα επιτελους το οργανακι και βλεπω πιεση ειναι οτι ενω το αυτοκινητο εχει ρυθμιστει στα 0,67bar (9psi) δεν εχω δει πανω απο 0,55 και αυτο βεβαια σε παραλιακη... οποτε και αμα κρινω απο τα λεγομενα των υπολοιπων τουρμπατων, εκει πανω στο σουπερ μαρκετ, αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια, πανω απο 0,4 δεν θα δω, βεβαια αυτο δεν το λεω για να δικαιολογησω τιποτα... εγω θα ερθω για να περασω ωραια...
εγω παταω κι ας ειμαι πισω 2 κολωνες...
Το προβλημα που ανακαλυψα αυτο το ΣΚ μιας και την πεμπτη ρυθμισα επιτελους το οργανακι και βλεπω πιεση ειναι οτι ενω το αυτοκινητο εχει ρυθμιστει στα 0,67bar (9psi) δεν εχω δει πανω απο 0,55 και αυτο βεβαια σε παραλιακη... οποτε και αμα κρινω απο τα λεγομενα των υπολοιπων τουρμπατων, εκει πανω στο σουπερ μαρκετ, αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια, πανω απο 0,4 δεν θα δω, βεβαια αυτο δεν το λεω για να δικαιολογησω τιποτα... εγω θα ερθω για να περασω ωραια...
Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα
Εγώ είπα πότε θα πατήσω.Δεν ριψοκινδυνεύω την υγεία του μοτέρ μου για κανένα λόγο μέχρι να τακτοποιήσω τα θέματα που έχω. Εώς ότου γίνει αυτό και θα είναι σύντομα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για κοτόπουλα και πούπουλα. Υπάρχουν και προτεραιότητες.Εχω γενικά πολλά τρεξίματα αυτή την περίοδο και οι κόντρες και το αυτοκίνητο έρχονται δεύτερα. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Υπήρξα ευγενικός εώς τώρα και ας έχουν πάρει τα αυτιά μου πράγματα που δεν ισχύουν. Οπότε μη με φτάσετε και εμένα στο σημείο να αλλάξω γνώμη γενικά.......
Εγώ είπα πότε θα πατήσω.Δεν ριψοκινδυνεύω την υγεία του μοτέρ μου για κανένα λόγο μέχρι να τακτοποιήσω τα θέματα που έχω. Εώς ότου γίνει αυτό και θα είναι σύντομα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για κοτόπουλα και πούπουλα. Υπάρχουν και προτεραιότητες.Εχω γενικά πολλά τρεξίματα αυτή την περίοδο και οι κόντρες και το αυτοκίνητο έρχονται δεύτερα. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.Υπήρξα ευγενικός εώς τώρα και ας έχουν πάρει τα αυτιά μου πράγματα που δεν ισχύουν. Οπότε μη με φτάσετε και εμένα στο σημείο να αλλάξω γνώμη γενικά.......
Originally Posted by cpt,Sep 14 2009, 03:45 AM
φιλε μου δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι για να με πανε πρεπει πρωτα να πανε στο γιωργο να τους σηκωσει πιεση στο θεο να τους πει ο γιωργος αν μπορουνε να με περασουν και μετα αν πει ο γιωργος οκ θα πανε σε κανεναν μαντη τειρεσια και αν τους πει και αυτος οκ τοτε θα με πανε και φυσικα να εχει εξω 0 βαθμους κελσιου οποτε περιμενε εχουμε ακομα χρονο.
0,4 και 0,5 my ass!!!!
Ειναι πιεσεις αντρικες αυτες ρεεεεεεεεεεεεεε?
0,8 και πανω παιζουν κοντρες, οι υπολοιπες πιεσεις ειναι για την παιδικη χαρα..
και μην τσαντιζεστε εγω γουσταρω να μαζευτουμε και να φαμε και κανενα σαντουιτσακι και να πουμε και καμια βλακεια οσο για το ανοιγμα τι σχεση εχει το ατμοσφαιρικο με ενα τουρμπο, αλλα γουσταρω να σας την λεω χιχιχιχι στου γιανακου που μπηκα με 0,8 χλωμιασα πλακα κανουμε?