Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ατμοσφαιρα vs κομπρεσορας vs turbo

Thread Tools

Old Sep 13, 2009 | 11:30 PM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

Originally Posted by gzob,Sep 13 2009, 02:22 PM
Μικρέ κάτσε καλά. Θα φουσκώσω την Garrett και θα με χάσεις
ολο απειλες ειστε τουρμπακιδες ραντεβου για ανοιγμα δεν βλεπω.αντε να δουμε τιποτα.γιαννακε για βαλε τα μεσα σου να γινει τιποτα .
Reply
Old Sep 14, 2009 | 03:00 AM
package's Avatar
Registered User

Εγώ έχω να πω οτι ο Πέτρος δεν μασάει πουθενά και προκαλεί τους τουρμποκομπρέσορες, αλλά αυτοί κάνουν τα κοτόπουλα και γεμίζουν πούπουλα το φόρουμ. Γεια σου ρε Πέτρο τρελιάρη.
Reply
Old Sep 14, 2009 | 03:45 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

Originally Posted by package,Sep 14 2009, 03:00 AM
Εγώ έχω να πω οτι ο Πέτρος δεν μασάει πουθενά και προκαλεί τους τουρμποκομπρέσορες, αλλά αυτοί κάνουν τα κοτόπουλα και γεμίζουν πούπουλα το φόρουμ. Γεια σου ρε Πέτρο τρελιάρη.
φιλε μου δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι για να με πανε πρεπει πρωτα να πανε στο γιωργο να τους σηκωσει πιεση στο θεο να τους πει ο γιωργος αν μπορουνε να με περασουν και μετα αν πει ο γιωργος οκ θα πανε σε κανεναν μαντη τειρεσια και αν τους πει και αυτος οκ τοτε θα με πανε και φυσικα να εχει εξω 0 βαθμους κελσιου οποτε περιμενε εχουμε ακομα χρονο.
Reply
Old Sep 14, 2009 | 03:59 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Καλημερα!

εγω παταω κι ας ειμαι πισω 2 κολωνες...

Το προβλημα που ανακαλυψα αυτο το ΣΚ μιας και την πεμπτη ρυθμισα επιτελους το οργανακι και βλεπω πιεση ειναι οτι ενω το αυτοκινητο εχει ρυθμιστει στα 0,67bar (9psi) δεν εχω δει πανω απο 0,55 και αυτο βεβαια σε παραλιακη... οποτε και αμα κρινω απο τα λεγομενα των υπολοιπων τουρμπατων, εκει πανω στο σουπερ μαρκετ, αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια, πανω απο 0,4 δεν θα δω, βεβαια αυτο δεν το λεω για να δικαιολογησω τιποτα... εγω θα ερθω για να περασω ωραια...
Reply
Old Sep 14, 2009 | 04:02 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by Sportster,Sep 14 2009, 02:59 PM
εγω παταω κι ας ειμαι πισω 2 κολωνες...
Sportster, εγω παταω κι ας ειμαι μπροστα 2 κολωνες!
Reply
Old Sep 14, 2009 | 04:08 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα Εγώ είπα πότε θα πατήσω.Δεν ριψοκινδυνεύω την υγεία του μοτέρ μου για κανένα λόγο μέχρι να τακτοποιήσω τα θέματα που έχω. Εώς ότου γίνει αυτό και θα είναι σύντομα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για κοτόπουλα και πούπουλα. Υπάρχουν και προτεραιότητες.Εχω γενικά πολλά τρεξίματα αυτή την περίοδο και οι κόντρες και το αυτοκίνητο έρχονται δεύτερα. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Υπήρξα ευγενικός εώς τώρα και ας έχουν πάρει τα αυτιά μου πράγματα που δεν ισχύουν. Οπότε μη με φτάσετε και εμένα στο σημείο να αλλάξω γνώμη γενικά.......
Reply
Old Sep 14, 2009 | 04:09 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by cpt,Sep 14 2009, 03:45 AM
φιλε μου δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι για να με πανε πρεπει πρωτα να πανε στο γιωργο να τους σηκωσει πιεση στο θεο να τους πει ο γιωργος αν μπορουνε να με περασουν και μετα αν πει ο γιωργος οκ θα πανε σε κανεναν μαντη τειρεσια και αν τους πει και αυτος οκ τοτε θα με πανε και φυσικα να εχει εξω 0 βαθμους κελσιου οποτε περιμενε εχουμε ακομα χρονο.
Αφου δε μου το δινει ο Ζομπολας να σε καταπιω....
0,4 και 0,5 my ass!!!!
Ειναι πιεσεις αντρικες αυτες ρεεεεεεεεεεεεεε?
0,8 και πανω παιζουν κοντρες, οι υπολοιπες πιεσεις ειναι για την παιδικη χαρα..
Reply
Old Sep 14, 2009 | 04:14 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

ρε πλακα σας κανω αφου ξερω οτι θα ειμαι πισω αλλα μου αρεσει να σας πειραζω .
Reply
Old Sep 14, 2009 | 04:17 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

και μην τσαντιζεστε εγω γουσταρω να μαζευτουμε και να φαμε και κανενα σαντουιτσακι και να πουμε και καμια βλακεια οσο για το ανοιγμα τι σχεση εχει το ατμοσφαιρικο με ενα τουρμπο, αλλα γουσταρω να σας την λεω χιχιχιχι στου γιανακου που μπηκα με 0,8 χλωμιασα πλακα κανουμε?
Reply
Old Sep 14, 2009 | 04:21 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Πετρακο δεν τσαντιζομαι φιλεεεεε!!!!!
Ειναι δυνατον?????
Το αμαξι σου ειναι πριονι απο τα λιγα.
Θα το παρω καμια μερα να παμε για ψωνια να τους τσιτωσω λιγο εκει πανω (βλ. Ody, TTP και λοιπους).
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:12 PM.