HKS Brake Line kit
Παιδιά η τιμή που έχει ο Παναγιώτης είναι πάρα πολύ καλή. Όσοι δεν έχουν σωληνάκια υψηλής τώρα είναι ευκαιρία να αγοράσουν και να μη μέ πρήζουν εμένα μετά να τους βρω
Ένα μπράβο στον Παναγιώτη για την τιμή αυτή και άσε τους κλέφτες αντιπροσώπους να παραπονιούνται μη κατεβούμε κάτω και τους κάνουμε λαμπόγυαλια τα μαγαζιά τους
Αν δεν είχα σωληνάκια υψηλής θα τα αγόραζα με κλειστά μάτια.Αντε να βλέπω και άλλους στη λίστα
Ένα μπράβο στον Παναγιώτη για την τιμή αυτή και άσε τους κλέφτες αντιπροσώπους να παραπονιούνται μη κατεβούμε κάτω και τους κάνουμε λαμπόγυαλια τα μαγαζιά τους
Αν δεν είχα σωληνάκια υψηλής θα τα αγόραζα με κλειστά μάτια.Αντε να βλέπω και άλλους στη λίστα
Originally Posted by cougar power motorsport,Nov 4 2010, 09:47 AM
όχι παιδιά δεν θέλουμε άλλους. 4 κιτάκια έχω σε στοκ. οπότε 4 που είμαστε είναι μια χαρά και με το παραπάνω 

Να υποθέσω ότι κάνουμε humor? Διότι θα με ενδιέφερε ένα setακι έστω και καθυστερημένα...
καλημέρα παιδιά. όχι σοβαρά δεν σηκώνει άλλους η ομαδική γιατί 4 κιτάκια υπάρχουν σε στοκ και τα πήρα όλα χθες. όποιος δεν τον πειράζει να καθυστερήσει 3-4 εβδομάδες το σίγουρο , τότε καλοδεχούμενος.
Μπραβο Παναγιωτη κ μπραβο κ στα παιδια. Αντε με το καλο, αυτο να ηταν το πρωτο απο πολλα κ διαφορα επιτυχημενα group buys που θα εχουμε με την Cougar Motorsports.
Τωρα μπορει να μην ανθιζουν τα οικονομικα μου αλλα αν σε κανα μηνα κανονιστει κατι αλλο, λογικα θα ειμαι μεσα και εγω για τα σωληνακια.
Τωρα μπορει να μην ανθιζουν τα οικονομικα μου αλλα αν σε κανα μηνα κανονιστει κατι αλλο, λογικα θα ειμαι μεσα και εγω για τα σωληνακια.
Originally Posted by cougar power motorsport,Nov 6 2010, 09:36 AM
Η ομαδική έχει λήξει χθες. όσα απο τα παιδιά έχουν δηλώσει και ακόμα ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν με πμ για να μου αφήσουν τα πλήρη στοιχεία τους.
Ονομα-τηλέφωνο? Θες και διεύθυνση? Η πληρωμή με ποιο τρόπο θα γίνει?