Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Επιλογή High Performance ελαστικών για 17"

Thread Tools

Old Apr 8, 2013 | 04:21 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Και τα Kumho V70 είναι πολύ πολύ καλά ελαστικά.

Έχουν τα ίδια κρατήματα με τα R888 χωρίς όμως τον θόρυβό τους και στα νερά κατα την γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλά για ημισλίκ ελαστικό.

Η τιμή τους ειναι αυτή που τσούζει αλλά αν πήγαινα για καινούργιο ελαστικό και ειδικά αν ήθελα επιδόσεις ημισλίκ θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να δώσω το κάτιτις παραπάνω για αυτά.
Reply
Old Apr 8, 2013 | 11:17 PM
papdoc's Avatar

Η τιμή των V70A δεν τσούζει και τόσο (για ημισλίκ) Κωνσταντίνε:

http://www.racecraft.gr/index.php?op...70a&Itemid=134

Ο συνδυασμός 215/245 βγαίνει στα 858 ευρώ και τα 225/255 βγαίνουν στα 908 ευρώ. Και απ'ότι μου έχει πει ο Μάνος (ο ιδιοκτήτης του racecraft) μιλάμε για λάστιχα παραγωγής του 2013 (και όχι του 2006 όπως τα 888 που αγόρασα πριν 6 μήνες). Αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι τέτοιο καιρό πλήρωσα στον demontweeks 1100 ευρώ για μια τετράδα Federal FZ-201 235/45/17 για το MX-5, οι τιμές για τα kumho μου φαίνονται πολύ λογικές. 225/255 σε μέτρια γόμα θα ειναι τα επόμενα μου λάστιχα.
Reply
Old Apr 9, 2013 | 12:46 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

γιατί δε μιλάτε ρε καθάρματα τόσο καιρό ??
Reply
Old Apr 9, 2013 | 01:06 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Πετράν το έχει αναφέρει παλαιότερα για την racecraft. Κάνε και εκεί μια ερώτηση
Reply
Old Apr 9, 2013 | 02:32 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Πετράν το έχει αναφέρει παλαιότερα για την racecraft. Κάνε και εκεί μια ερώτηση
Στραβομάρα δική μου πιθανόν...δεν το θυμάμαι καν...Πάντως μίλησα με το παιδί,έχει φρεσκότατα λάστιχα απ' ότι μου είπε και περιμένω τιμή..Έχω πάρει θέση
Reply
Old Apr 9, 2013 | 03:19 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Originally Posted by papdoc
225/255 σε μέτρια γόμα θα ειναι τα επόμενα μου λάστιχα.
Reply
Old Apr 10, 2013 | 01:31 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Originally Posted by uma_chikara
Τα R888 είναι πανάκριβα και τρώγονται για πλάκα, αν το κυνηγάς λίγο..
Τα R1R απ'ό,τι έχω ακούσει απ'όσους "καλούς" τα έχουν βάλει, δε λένε πολλά πράγματα για τα χρήματα τους..

Συμφωνώ με Τασούλη.. Τα 050MZ είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βάλεις για δρόμο πίσω στο S2000
Μπροστά 070 χωρίς πολλά πολλά.. είναι μονόδρομος κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν λίγο ζέσταμα παραπάνω και στη βροχή είναι χάρος..

Γενικά ίσχυε πάντα πως ένα αυτοκίνητο πρέπει να έχει μπρος-πίσω τα ίδια λάστιχα.
Από την εμπειρία μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. μπορεί κανείς να βάλει 070 μπροστά και πίσω ένα κατώτερο ελαστικό, αρκεί να είναι συνειδητοποιημένος στην οδήγησή του και συγκρατημένος μέχρι να ζεσταθεί μπροστά, αφού ένα μαλακό λάστιχο πίσω θα δημιουργούσε έντονες τάσεις υποστροφής μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν τα μπροστά και να την "ακούνε" τα πίσω.

Συμπερασματικά, στο s2000 δε νομίζω πως παίζει τόσο ρόλο το ελαστικό ως γόμα, αλλά ως δομή.. το σκληρό πλαϊνό σου δίνει καλύτερα κρατήματα, αίσθηση και δε σε αγχώνει. Ένα μαλακό ελαστικό, μπορεί να κρατάει αρκετά καλά, αλλά αν είναι να πηγαίνει η ψυχή σου στην κούλουρη όταν στρίβεις, να το χέσω..
Βρείτε όποιο έχει το σκληρότερο πλαϊνό και βαλ'τε το πίσω..
Μπροστά, 070...
Ακριβώς. Το S2000 θέλει όσο το δυνατόν σκληρότερο πλαϊνό και για το λόγο αυτό τα R1R δεν κάνουν. Και επαναφέρω το ερώτημα. Μήπως να πιάσουμε κάποιον που εμπορεύεται ανταλλακτικά και να του πούμε να μας φέρει τα RE11 ή τα RE070 από Ιαπωνία; Ίσως αν μαζευτουμε αρκετοι να αξίζει τον κόπο. Όσων αφορά τα διαφορέτικά λάστιχα μπρος-πίσω είχαμε γράψει και στην αρχή αυτού του τόπικ για το θέμα. Καλό θα ήταν πάντως κάποιος που δεν μπορεί/θέλει να σκοτίζει το κεφάλι του με ευθυγραμμίσεις κτλ να το αποφύγει.
Reply
Old Apr 10, 2013 | 07:23 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Τάσο, ο Colin mc rae(Αλέξανδρος),έχει μιά άκρη με πολύ καλή τιμή ,αλλά μόνο για soft kumho V70A,κοντά στο 700άρι....
Reply
Old Apr 10, 2013 | 08:16 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Με τίποτα soft για δρόμο, ρε παιδιά... δε θα βγάλει ούτε μήνα..
Reply
Old Apr 10, 2013 | 09:17 AM
Colin mc rae's Avatar

Θα σου πω σε λιγο καιρο εντυπωσεις Ηλια!!!Θεωρω πως θα ειναι τελεια για δρομο!!!Τα ειχα τα Kumho v70 στο δρομο σε medium τα εβαλα και hungaroring που πηγαμε περυσι και θεωρω πως στα συγκεκριμενα περνει ανετα soft για δρομο που ειδικα για θεσσαλονικη που ειναι σαπουνι θα εχω πολυ grip!!Εχω βαλει 888 2 φορες,yokohama A048,ενα καρο πολιτικα και το v70 ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω βαλει απο semi εξου και η 2η παραγγελια!!!Το ειναι το ειπε ο nabu πιο πανω.
Γενικοτερα θα ηθελα να πω πως οποιος ενδιαφερετε βρηκα πολυ προσφατα μια ακρη...φαινετε καλη ειναι εισαγωγεας και μου δινει πολυ καλη τιμη και παντα μιλαω για φρεσκα και οχι παλια!!!!Εχει 888,r1r λογικα και αλλα που δεν ρωτησα ακομη!Οποιος θελει ας μου στλ ενα pm να του πω τιμες αφου μου πει τι λαστιχο θελει διαστασεις κλπ!Μεταφορικα για αθηνα 4-5 ευρω το λαστιχο περιπου αν θυμαμαι καλα!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:20 AM.