Ερώτηση: Λάστιχα για Πίστα
Επειδή είχα μια κουβέντα με το Μάριο και θα ήθελα και άλλες απόψεις πριν κάνω πειράματα θέλω να ρωτήσω το εξής: Επειδή μου ξεμένουν κάτι ραλλιτζίδικα λάστιχα (για να μην τα πετάω) σκέφτομαι να τα βάλω σε 2ες ζάντες (16άρες) και να τα χρησιμοποιώ στην πίστα για το s. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς από το φορούμ τέτοια ελαστικά στις μαμά 16άρες και αν ναι είχε κανένα πρόβλημα στους θόλους? Το ρωτάω αυτό γιατί στα ραλλιτζίδικα ελαστικά ο σκελετός τους σαμπρελιάζει λίγο και φοβάμαι μην βρίσκει είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά από τον τροχό. Παίζει αυτό που σκέφτομαι ή όχι?
Μάριε αν νομίζεις ότι πρέπει να μετακινηθεί το τόπικ κάντο. Ευχαριστώ
Μάριε αν νομίζεις ότι πρέπει να μετακινηθεί το τόπικ κάντο. Ευχαριστώ
Σαράντο δεν θα πρέπει αν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.
Φίλος έχει βάλει Michelin ραλλιτζιδικα σε MX5 2.0.
Ξέρω δεν είναι S2000 αλλά έτσι και αλλιώς έχεις τόσο κενό μέσα στον θόλο με τις διαστάσεις του 16''αριου που δεν θα έπρεπε να πλησιάζει ούτε καν.
Εγώ έχω 888άρια, ο Μάκης έχει 070, που και τα 2 ειναι λίγο φουσκωμένα ελαστικά λόγο πλαινού.
Κανένα πρόβλημα, ούτε σε πίστα, ούτε σε κερμπ ούτε σε τίποτα.
Εναλλακτικά, αν έχεις αμφιβολίες, ΘΕΛΩ ΤΑ ΡΑΛΛΙΤΖΙΔΙΚΑ
Φίλος έχει βάλει Michelin ραλλιτζιδικα σε MX5 2.0.
Ξέρω δεν είναι S2000 αλλά έτσι και αλλιώς έχεις τόσο κενό μέσα στον θόλο με τις διαστάσεις του 16''αριου που δεν θα έπρεπε να πλησιάζει ούτε καν.
Εγώ έχω 888άρια, ο Μάκης έχει 070, που και τα 2 ειναι λίγο φουσκωμένα ελαστικά λόγο πλαινού.
Κανένα πρόβλημα, ούτε σε πίστα, ούτε σε κερμπ ούτε σε τίποτα.
Εναλλακτικά, αν έχεις αμφιβολίες, ΘΕΛΩ ΤΑ ΡΑΛΛΙΤΖΙΔΙΚΑ

Αρα θα κάνω το τεστ με τα 16αρια και αν όλα είναι οκ, πούλαγες κάτι 16άρια έτσι δεν είναι??????χαχαχαχαχαχαχα