ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Originally Posted by package,May 6 2009, 12:24 PM
Μη με φτιάχνεις τώρα και εσύ με camskill.
Originally Posted by gre165-makis
παιδια οποιος θελει camskill μονο μπροστινα..τα πισω δεν φτουραν.
Μετά από αρκετό κόπο και χρήμα, διαπιστώνω οτι τα 245/40 που μου έστειλε ο camskill είναι εντελώς για τον pE0nΤ@.
Έβαλα κάτι λιωμένα conti 3 και το αμάξι γλυστράει λιγότερο από τα hankook. Επιπλέον πάει ευθεία και όταν σπινιάρει δεν πετάει κώλους όπως οι π@π@ριές που μου έστειλε ο camskill.
Μάριε, για drift ότι πρέπει είναι τα λάστιχα.
Έβαλα κάτι λιωμένα conti 3 και το αμάξι γλυστράει λιγότερο από τα hankook. Επιπλέον πάει ευθεία και όταν σπινιάρει δεν πετάει κώλους όπως οι π@π@ριές που μου έστειλε ο camskill.
Μάριε, για drift ότι πρέπει είναι τα λάστιχα.
Originally Posted by package,May 7 2009, 01:36 AM
Όντως και σε ευχαριστώ που βοήθησες.
Πάλι καλά που υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία μας μοιράζουν τα "αποκαϊδια" τους αντί να τα πετάξουν και έτσι έχουμε και εμείς εν ώρα ανάγκης μια καβάτζα!!
Εγώ απλά την καλή διάθεση έβαλα και τίποτα παραπάνω
Originally Posted by Sportster,May 6 2009, 07:07 AM
η αναρτηση δεν ειναι καλο να πατησει λιγακι πρωτα?!?
αυτό διευκολύνει επίσης το "πάτημα" των ελατηρίων..
Μετά από τα 500 χλμ, πας πάλι στο μαγαζί και κάνεις τις ρυθμίσεις σου..
Γενικά, όταν ρυθμίζουμε το ύψος (οποιαδήποτε στιγμή), είναι καλό να την αφήνουμε 2 μέρες και να ρυθμίζουμε πάλι μετά από αυτό το χρονικό διάστημα..
Originally Posted by Nabu,May 7 2009, 01:48 AM
Πάλι καλά που υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία μας μοιράζουν τα "αποκαϊδια" τους αντί να τα πετάξουν και έτσι έχουμε και εμείς εν ώρα ανάγκης μια καβάτζα!!
παιδια εχεις εμπειρια απο αζωτο στα λαστιχα???αν ο κατασκευαστης δινει 30 μπροστα και 32 και ο λαστιχας επιμεινει οχι πανω απο 30 γιατι θα κοπαναει(και οντως ψιλοκοπαναει)????νιωθω πως το αμαξι πλεει ολο, βεβαια τα λαστιχα μολις μπηκανε και δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα απλα να καταλαβω την λογικη με τις πιεσεις.