ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Originally Posted by devilos83,Jan 21 2008, 06:01 AM
Εγω φοραω 18αρα KOSEI RACER και ειμαι με μαμα αναρτησεις....σκεφτομαι να κατεβω και στο CAMEL TROPHY... 

Μητσο οι αποστατες χρειαζονται γιατι αλλαζοντας το offset στο αμαξι αλλαζουν και οι θεσεις το ημιαξονιων με αποτελεσμα να τρωι μεγαλυτερα ζορι το διαφορικο και να τα παιξει πιο γρηγορα,εγω με τα 18αρια τα OZ τα superleggera 8 μπροστα και 9 πισω φοραω
Originally Posted by LOCAL S,Jan 21 2008, 11:07 AM
Τελικα απαντηση δεν προκειται να λαβω εως να γυρισει ο Μαριος, απ'οτι φαινεται... Κοιταξα στο Τirerack.com, αλλα δεν λεει κατι ξεκαθαρα... Οι αποστατες γιατι χρειαζονται?
επειδη με προλαβε ο dimitrisss ...αν εννοεις αποστατες διαφορικου τοτε αναγκαστικα επειδη εισαι χαμηλωμενος πρεπει να τους βαλεις..
SUPER!!! O Dimitrisss λεει οτι χρειαζονται, ο tomidis οτι δεν χρειαζονται, αρα???? Φρενα εχω μαμα και ειναι μια χαρα,αρα ειμαι οκ χωρις αποστατες? Με 48 κ 55 offset δεν βρισκουν στους θολους? Υποψη, το δικο μου ειναι 2cm χαμηλωμενο με H&R.
Originally Posted by tomidis,Jan 21 2008, 11:49 AM
εγω με 48 κ 55 offset που ειναι σχετικα κοντα στα μαμα νουμερα δεν εχω συμπεριφορα που εχει το μαμα..
επειδη με προλαβε ο dimitrisss ...αν εννοεις αποστατες διαφορικου τοτε αναγκαστικα επειδη εισαι χαμηλωμενος πρεπει να τους βαλεις..
Τι εννοεις οτι με 48 κ 55 offset που ειναι σχετικα κοντα στα μαμα νουμερα δεν εχεις συμπεριφορα που εχει το μαμα? Παει καλυτερα απο τα μαμα η΄ οχι?