ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Boys μου 2 ερωτησεις:
1. Γνωριζεται τι βαρος εχει η μαμα 16αρα και η μαμα 17αρα?
2. Προς τα παιδια που φορανε 18'' Ultraleggera η' 18'' γενικα: Ειπατε οτι κοβει o Sακης με τα 18αρια σε σχεση με τα 16αρια. Η αισθηση ειναι πολυ μεγαλη δηλ.? Φαινεται περισσοτερο στα χαμηλα η΄ στα ψηλα?
Ευχαριστω!
1. Γνωριζεται τι βαρος εχει η μαμα 16αρα και η μαμα 17αρα?
2. Προς τα παιδια που φορανε 18'' Ultraleggera η' 18'' γενικα: Ειπατε οτι κοβει o Sακης με τα 18αρια σε σχεση με τα 16αρια. Η αισθηση ειναι πολυ μεγαλη δηλ.? Φαινεται περισσοτερο στα χαμηλα η΄ στα ψηλα?
Ευχαριστω!
16": 7.9Kg/wheel FRONT, 8.4kg/wheel REAR
17": 8.0kg/wheel FRONT, 9,3kg/wheel REAR
16" JDM BBS: 6.0kg/wheel FRONT, 6.5/wheel REAR

Παρεπιμπτοντως..αυτη την στιγμη πωλουνται καπου οι απο πανω ζαντες και σε παααααρα πολυ καλη τιμη, αλλα δεν λεω περισσοτερα..οποιος θελει θα το βρει!
17": 8.0kg/wheel FRONT, 9,3kg/wheel REAR
16" JDM BBS: 6.0kg/wheel FRONT, 6.5/wheel REAR

Παρεπιμπτοντως..αυτη την στιγμη πωλουνται καπου οι απο πανω ζαντες και σε παααααρα πολυ καλη τιμη, αλλα δεν λεω περισσοτερα..οποιος θελει θα το βρει!
Παιδια, επειδη υπαρχει πληθος αποψεων για τα ΑVON ZZ3, (αλλοι λενε πολυ καλο και φθηνο=600ευρω η 4αδα 215-40-18 / 245-35-18), αλλοι λενε να μην το πλησιασουμε γιατι γλυστραει...
Το εχει δοκιμασει κανεις απο εδω μεσα? Σε χρηση εκτος πιστας ομως...
Το εχει δοκιμασει κανεις απο εδω μεσα? Σε χρηση εκτος πιστας ομως...
Originally Posted by skastr@s,Dec 19 2007, 07:17 AM
δεν γινεται γιατι οταν βρεχει δεν το βγαζεις απο το γκαραζ οποτε τωρα με τετοιο καιρο που να σε πετυχω
ενω εγω με τα ειβον βεντουζα βεντουζα δεν περνω χαμπαρι ουτε απο τροπικη καταιγιδα 
ενω εγω με τα ειβον βεντουζα βεντουζα δεν περνω χαμπαρι ουτε απο τροπικη καταιγιδα 
Σχεδον ολα τα λαστιχα βγαινουν σε τετοιες διαστασεις,δεν ειναι δυσκολο να βρεις. Το θεμα ειναι να καταληξεις σε κτ που να σε ικανοποιει.
Hankook S1 παιδια ειναι τρενο στο βρεγμενο, στεγνο ετσι κ ετσι.
Hankook S1 παιδια ειναι τρενο στο βρεγμενο, στεγνο ετσι κ ετσι.
Originally Posted by PanosS,Feb 12 2008, 09:38 AM
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μακρύτερα μπουζώνια?