ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Λοιπόν παιδιά...δεν έχω να βγάλω τίποτα από το παρακάτω...
Πωλούνται ανα 2 Ελαστικά (32 είναι όλα μαζι) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (με τα αυτοκολλητάκια γύρω γύρω)
MAXXIS 265/35/18
Τα λάστιχα είναι ειδικά για drift , μιας και έχουν πιο ανθεκτική γόμα και περιέχουν περισσότερο λάδι για δημιουργία περισσότερου καπνού στο σπινάρισμα , χωρίς να σημαίνει ότι δεν κάνουν και για νορμάλ οδήγηση .
Η τιμή ανά κομμάτι είναι 100 ευρώ μόνο ...
οποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm..
Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία μιας και είναι αφόρετα..Γι αυτό και το έγραψα..Αρκεί να σας κάνει η διάσταση..
(είναι θεσσαλονίκη)
ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΕΓΩ ! ! ! ! ! ! ! !
Απλά θα σας πω πού θα τα βρείτε...
Πωλούνται ανα 2 Ελαστικά (32 είναι όλα μαζι) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (με τα αυτοκολλητάκια γύρω γύρω)
MAXXIS 265/35/18
Τα λάστιχα είναι ειδικά για drift , μιας και έχουν πιο ανθεκτική γόμα και περιέχουν περισσότερο λάδι για δημιουργία περισσότερου καπνού στο σπινάρισμα , χωρίς να σημαίνει ότι δεν κάνουν και για νορμάλ οδήγηση .
Η τιμή ανά κομμάτι είναι 100 ευρώ μόνο ...
οποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm..
Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία μιας και είναι αφόρετα..Γι αυτό και το έγραψα..Αρκεί να σας κάνει η διάσταση..
(είναι θεσσαλονίκη)
ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΕΓΩ ! ! ! ! ! ! ! !
Απλά θα σας πω πού θα τα βρείτε...
Το παιδί τρέχει κανονικά όλους τους αγώνες drift και είναι από τα πολύ μεγάλα ονόματα..
Τα λάστιχα έχουν μείνει από περσινή χορηγία.Φέτος τρέχει με 17άρες και του έχουν μείνει..Είναι ολοκαίνουρια και τα δίνει για να του αδειάσει η αποθήκη..
Τα λάστιχα έχουν μείνει από περσινή χορηγία.Φέτος τρέχει με 17άρες και του έχουν μείνει..Είναι ολοκαίνουρια και τα δίνει για να του αδειάσει η αποθήκη..
Originally Posted by Stradale,Jul 15 2008, 01:55 AM
ΤOYO T1-R ή YOKOHAMA parada spec 2?
To λάστιχο θέλω να κρατάει όσο το δυνατόν καλύτερα στις στροφές.
To λάστιχο θέλω να κρατάει όσο το δυνατόν καλύτερα στις στροφές.
estw kai arga, exw na sou pw oti apo proswpiki mou empeiria, to kalytero lastixo pou mporeis na valeis, pou den trwgetai me tipota kai krataei fovera apo to 1o lepto kylisis akomi ki otan einai kryo einai.....
P-zero nero (me deikti Y)..
egw eixa vrei metaxeirismena, fantasou kai kratousan opws kainouria ta 050A pou eixa valei argotera..
fantastiko gia stripsimo, akoma kai se 225..
to kako tou einai oti den kanei kai poly gia drift..alla eipes oti to thes gia stripsimo..
den exw valei t1r pote mou, alla exw akousei oti einai arketa malaka..
ta p zero apla DEN TRWGONTAN..
akoma kai otan eixan fygei kommatia apo to pelma, kratousan tsita..
emena mou eixan kanei foveri entypwsi kai einai sigoura i epomeni 4ada mou(stripsimatos-gia drift tha exw alli)..
esy apofasizeis..