Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Κεραμικά τακάκια (ceramic brake pads)

Thread Tools

Old Jan 15, 2011 | 01:33 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Jan 15 2011, 10:50 AM
Παντως για τα συγκεκριμενα Carbotech παρακατω εχω διαβασει τα καλυτερα λογια.

http://ricks2k.com/products/Carbotech.php
Καλά είναι τα Carbotech και μάλιστα στο αμερικάνικο οι περισσότεροι τα αποθεώνουν.

ΑΛΛΑ δεν νομίζω ο Ηλίας αν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα του να καλυφτεί από αυτά στην συγκεκριμένη φάση σύμφωνα πάντα με αυτά που ζηταει.
Επειδή έγραψε ότι ψάχνει κάτι καλύτερο από τα μαμά σε καλή τιμή αυτά που προσφέρει η Carbotech για αυτή την κατηγορία εκτός του ότι δεν τα λες και φθηνα δεν είναι και τόσο καλύτερα από τα μαμά.
Και τι εννοώ εξηγούμε ευθύς αμέσως. Ένα σκαλοπάτι πάνω από τα μαμά ΑΡ1 τακάκια είναι τα CARBOTECH BOBCAT (1521) τα οποία ΟΜΩΣ είναι σχεδόν τα ίδια με τα μαμά ΑΡ2 με σαφές πλεονέκτημα των μαμά έναντι των πρώτων λογω κόστους.

Δηλαδή δεν νομίζω να αξίζει η παραπάνω απόδοση που προσφέρουν τα BOBCAT (1521) από τα μαμά ΑΡ2 με την συγκεκριμένη διαφορά τιμής που έχουν.
Για μένα Ηλία από αυτά που κατάλαβα ότι ψάχνεις θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον FUN για κανα σετακι τακάκια του CR από Αμερική Ή να πας σε κάτι πιο πάνω από τα μαμά που είναι τα ΑΧ6 ή τα ΧΡ8 (μπρος πίσω όλα ίδια) αλλά γνωρίζοντας ότι όταν είναι κρύα δεν θα έχεις την απόδοση των μαμά και ότι χρειάζεται να τα κρατάς ζεστά για να μην έχεις πρόβλημα(μην φανταστείς τρελά πράγματα, εγώ έχω πιο σκληρά από τα παραπάνω και αποφεύγοντας φρεναρίσματα πανικού όταν είναι κρύα δεν έχω αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ πρόβλημα). Από θέμα φιλικότητας προς τους δίσκους όλα παίρνουν πάρα πολύ καλό βαθμό γεγονός που μπορεί να σου επιβεβαιώσει και ο κινέζος ο οποίος όχι μόνο τα χρησιμοποιεί προσωπικά αλλά τα εμπορεύεται κιόλας.
Reply
Old Jan 15, 2011 | 02:39 PM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by energetic,Jan 15 2011, 12:50 AM
Παντως για τα συγκεκριμενα Carbotech παρακατω εχω διαβασει τα καλυτερα λογια.

http://ricks2k.com/products/Carbotech.php
Μια συμβουλη για οποιον παει να τα παρει απο αυτο το λιnk που ανεβασε ο μαριος....Ας συνενοηθει πρωτα με αυτον που θα σας τα στειλει γιατι και εγω απο εδω τα ειχα παρει αλλα ο μπουφος δεν μιλησα και αυτος ο αμερικανος ο μπουφος τα εστειλε με Fedex και εκει εγινε ο βιασμος!!!
Reply