Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

πισω μπαρα θολων

Thread Tools

Old May 18, 2010 | 03:10 PM
antonis S chania's Avatar
Registered User

Default πισω μπαρα θολων

οπως αναφερω και πανω βρηκα μια μπαρα θολων για πισω!!!!αξιζει η τοποθετηση της???????????θα δω διαφορα????θα παιζει καλυτερα drift?????????γιατι στα προηγουμενα topic αναφερεται οτι μπροστα δεν αξιζει αλλα μηπως πισω ειναι καλυτερα να εχουμε????????
Reply
Old May 18, 2010 | 03:30 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Το S2000 εχει ηδη πισω μπαρα θολων, εκτος κι αν θες να την αλλαξεις με μια πιο ενισχυμενη. Διαφορες θα δεις μονο σε πιστα.
Reply
Old May 18, 2010 | 09:33 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Επιειδή φοράω J's μπορώ να σου πώ ότι εγγυημένα είναι πεταμένα λεφτά!!!! Πρώτα από όλα επειδή όπως είπε και ο Μάριος φοράει είδη μπάρα πίσω και κατα δεύτερον και στην πίστα που έχω βάλει διαφορά δεν μπόρεσα να καταλάβω. Πιστεύω ότι αν υπάρχει διαφορά θα είναι τόσο μικρή που μόνο κάποιος σε άλλο επίπεδο μπορεί να καταλάβει. Εννοώ κάποιος που πραγματικά το πάει στο όριο και όχι νομίζει ότι το πάει!!!! Θα σου πρότεινα να τα ρίξεις κάπου αλλού αυτά τα χρήματα που θα πιάσουν τόπο.
Reply
Old May 18, 2010 | 11:18 PM
antonis S chania's Avatar
Registered User

οποτε τρωει ακυρο και αυτη αμα ειναι να μη δω διαφορα θα παιζουμε? αλλου θα ριξω τα λεφτα να πιασουν τοπο!!!!!σε θεμα δεσιματος ποια μπαρα θα μου δεσει το αυτοκινητο η gia to σ να μην το σκεβομαι καθολου αυτο το τομεα?
Reply
Old May 19, 2010 | 12:20 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Με τις μπροστά θα δείς διαφορά (πάνω & κάτω V). Οι πίσω πιό πολύ είναι για φιγούρα παρά για αποτέλεσμα στα επίπεδα που πάμε εμείς τα αυτοκίνητα.
Reply
Old May 19, 2010 | 01:29 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Για τη πισω μπαρα θολων δεν ειναι και τοσο για αισθητικους λογους η τοποθετηση της καθως δεν φαινεται κιολας μεσα στο πορτ-μπακαζ ειδικα πισω απο την επενδυση. Για το πισω κατω εγκαρσιο ενισχυτικo ομως, εκει καπως φαινεται. Υπαρχει στην αγορα ρυθμιζομενο εγκαρσιο ενισχυτικο παντως, αλλα και παλι η διαφορα θα ειναι αισθητη μονο σε πιστα.

Με τη μπροστινη πανω θολομπαρα οριστε οι εντυπωσεις μου οπου εχω γραψει στο παρακατω ποστ, αν και οι γνωμες διαφερουν σε αυτο το θεμα αλλα παραμενουν φυσικα σεβαστες.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...dpost&p=6728558

Παντως μεγαλη θετικη διαφορα εχει η τοποθετηση του παρακατω εντος κι εκτος πιστας.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=366496

Ενα ακομα προιον ειναι και το παρακατω το οποιο απ'οσα εχουν αναφερθει ειναι αρκετα καλο.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=414779
Reply
Old May 19, 2010 | 02:18 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Αυτό το πισω κατω εγκαρσιο ενισχυτικo πρέπει να το φοράει ο Θανάσης νομίζω. Εγω έχω να πω ότι είναι πολύ ωραίο, ειδικά με AP1 προφυλακτήρα που το βλέπεις μου θυμίζει FERRARI GTO

Reply

Trending Topics

Old May 19, 2010 | 03:36 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ πιστεύω πως αν είχε καποιος ένα γυμνό s2000 και Slick και αναρτησεις και αντιστρεπτικές και ..και .. και ..και.. δε θα μπορούσε να καταλάβει διαφορά με τίποτα στην πίσω!! ..στη μπροστά κρατώ κάποιες επιφυλάξεις μόνο στην περίπτωση που ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιεί semi και βάλε..

Πολλές φορές τα fashion victims του tuning βάζουν και πράγματα που δε φαίνονται, απλά για να τα βάλουν και απλά επειδή είναι φτηνα (η μπάρα θόλων είναι το πιο φθηνό επώνυμο αξεσουάρ, που μπορείς να βάλεις)

Δηλαδή πιο εύκολα θα δεις κάποιον με χαμηλωμένο αυτοκίνητο και πίσω aftermarket μπαρα θόλων (άχρηστη), χωρίς antibumpsteer kit (χρήσιμο), παρά το ανάποδο..
Reply
Old May 19, 2010 | 04:13 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Όταν ντριφτάρω με τριτη και 135χλμ και κάνω μεταφορά βάρους και αλλαγή σε 4τη πιστεύω θα βοηθούσε πίσω μπάρω θόλων να είναι πιο σταθερό
Reply
Old May 19, 2010 | 04:42 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

ίσως εκεί, ναι...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:19 PM.