Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

προβληματακι

Thread Tools

Old Oct 26, 2011 | 04:48 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

για το 5,αυτο εγινε στα πολλα χιλιομετρα,αρα τι λες οτι ειναι??

επισης πριν την αλλαγη δεν εκανε κανενα τρεμουλο,γενικοτερα δεν ειχα αντιμετωπισει θεμα πουθενα!

σε ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου,μολις το δοκιμασω θα ξαναγραψω :-)
Reply
Old Oct 26, 2011 | 11:11 PM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Εγώ να ρωτήσω κάτι;;; Συγγνώμη, 36 πίεση (για δρόμο) ποιος σου πρότεινε να βάλεις ;;;;;
Reply
Old Oct 27, 2011 | 01:17 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

ο πουπακης μου το προτεινε,μου ειχε πει χαρακτηρηστικα οτι οσο γλιστρας,ανεβαζε πιεση...ε και εκει στο 36 με βολευει μπορω να πω.τι αρνητικο βλεπεις?ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας παιδια!
Reply
Old Oct 27, 2011 | 01:40 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

αν ήταν όσο γλιστράει να βάζουμε αέρα, θα κυκλοφορούσαμε όλοι με 60άρια, σα να έχουμε ποδηλατάκι με δρομίσιο λεπτό λαστιχακι..
Το 36 για χρηση που δε στρίβεις το αυτοκίνητο κάθε μέρα στα βουνά είναι πολύ.. ειδικά για μπροστά, θα έχεις μούτρα.. βάλε 32 παντού και αν το αισθάνεσαι λιγάκι πλαδαρό πίσω, βάλε μαξ 34 (μόνο πίσω), αλλά όλα αυτά μάλλον είναι ψιλοπράγματα μπροστά στο βασικό σου πρόβλημα, που δε γνωρίζω τί απ'όλα είναι..
Reply
Old Oct 27, 2011 | 02:29 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

ε καλα δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι προβλημα εχω!κανονιζουμε ενα διονυσο παλι και λυνονται ολα
Reply
Old Oct 27, 2011 | 02:59 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Φίλε μου μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα, όπως σου γράφει και ο Ηλίας άλλωστε.
Για μένα και το 32-34 είναι πολύ για δρόμο, αλλά εντάξει σε αυτό παίζει ρόλο και το λάστιχο. Πάντως το 36, για μένα, είναι σίγουρα λάθος. Εγώ θα ξεκινούσα από 30 παντού και πιθανόν να ανέβαζα 32 πίσω, για να δώ αντιδράσεις.

Τώρα τα υπόλοιπα, μπορεί να είναι από απλό, όπως ευθυγράμμιση-ζυγοστάθμιση, μέχρι πιο σύνθετο, όπως δισκόπλακες, τακάκια, ακόμα και "μπαλάκια" κρεμαγιέρας. Δεν μας είπες όμως, πως είναι η συμπεριφορά του αυτοκινήτου μετά την ευθυγράμμιση;;
Reply
Old Oct 27, 2011 | 05:25 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

θα σε εμπιστευτω σαν πιο εμπειρο στο αμαξι και θα δοκιμασω πιο χαμηλες πιεσεις να δω,αν και εμενα μου φαινεται καλυτερο με 36 all around απ'οτι πριν που ειχα 32,αλλα απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα...λαστιχα,ευθυγραμμισ εις κλπ.Το αμαξι δεν εχω βρει χρονο να το δοκιμασω,περαν της βολτας που εκανα μεχρι να γυρισω απο τον Πουπακη,οπου και μου φανηκε καλυτερο απ οτι πριν σε κατι στροφουλες που ειχε αλλα μη φανταστεις οτι το πιεσα και πολυ...μολις βρω χρονο θα το παω καμια γρηγορη βολτα και θα ξαναγραψω..ευχαριστω πολυ!
Reply
Old Oct 27, 2011 | 05:57 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Και να προσθεσω οτι με την ερωτηση που εκανα προηγουμενως και σε προβληματισε, εννοουσα οτι εγω θα εβαζα κι αλλο καμπερ πισω. Ο johny καταλαβε πολλα παντως.

Βεβαια, γουστα ειναι αυτα, οποτε μην ανυσηχεις και τοσο. Αλλα γενικοτερα, σου προτεινω την επομενη ευθυγραμμιση σου να τη κανεις στο Κινεζο (B16a Workshop).

Κατι αλλο, αν και σπανιο αλλα εχει συμβει, ισως ειναι η παρτιδα των ελαστικων να εχει καποιο προβλημα. Επισης, εγω θα κοιταγα παλι τη ζυγοσταθμιση μηπως και δεν εχει γινει σωστα.
Reply
Old Oct 27, 2011 | 06:18 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ε ρε τι έγινε όσο έλειπα....Εγώ θα έβρισκα μια παρθένα και θα ξεχνούσα όλα τα προβλήματα για το S2000 αλλά..... that's me

Το ψάρεμα στο φρενάρισμα είναι από 2 λόγους αφού έχεις κάνει ευθυγράμμιση ζυγοστάθμιση. Δεν γίνεται ίση κατανομή της δύναμης του φρεναρίσματος στους τροχούς ή κάποια-κάποιες από τις αναρτήσεις σου δεν δουλεύει/ουν σωστά
Reply
Old Oct 27, 2011 | 08:20 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Καλα Μαριε, δεν χρειαζεται να τρεχει και Νεα Μαρκη για ευθυγραμμιση ειπαμε. Ευθυγραμμισεις κανουν παντου.Εμενα η γνωμη μου ειναι μιας πχ που υπαρχουν δοκιμασμενες λυσεις (UK SETUP) η εμεις που εχουμε κανει συζητησεις και συζητησεις για αυτα. Δες αυτο για να καταλαβεις περιπου τι ειναι το καθενα και απο εκει κ περα διαβαζοντας κιολας μπορεις ή να δοκιμαζεις εσυ με δικο σου γνωμονα ή οπως ειπα και στην αρχη βαλε το UK Setup και ησυχασε.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:33 AM.