σκασιμο ελαστικου
καλησπερα σε ολους !!πριν 2 εβδομαδες ειχα βαλει καινουρια λαστιχα στο ς μου τα falken ziex 912 ειχα κανει περιπου 200 χμ σημερα υστερα απο μια ψηλογρηγορη βολτα κανενα 20 λεπτο περιπου στην ευθεια εκει που πηγαινα με 160 ακουω ενα δυνατο μπαμ το λαστιχο πιτα,πηγα στο λαστιχα το βγαλαμε και ειδα το χειλος ειχαν βγει τα σιρματα.ρςτισα τον λαστιχα γιατι εγινε και μου λεει οτι δεν το εχει ξαναδει.τι λετε να εφταιξε ?
200 χμ, εννοείς χιλιόμετρα???
Και αν ναι, με 200 χιλιόμετρα, πήγες γρήγορη οδήγηση??
Γενικά ένα λάστιχο για να στρώσει θέλει 400 περίπου χλμ στρωτής και ήρεμης οδήγησης..
Και πάλι όμως δεν εξηγείται να σκάει..
Και αν ναι, με 200 χιλιόμετρα, πήγες γρήγορη οδήγηση??
Γενικά ένα λάστιχο για να στρώσει θέλει 400 περίπου χλμ στρωτής και ήρεμης οδήγησης..
Και πάλι όμως δεν εξηγείται να σκάει..
Όπως λέει και ο Κώστας ο Τσάκωνας...
...Κλασική περίπτωση βλάβης....
By the way, παίζουν καλά ελαστικά στα Carefour. Nτάξει, δεν έχω ψάξει διαστάσεις, αλλά μην τα θέλουμε όλα στο πιάτο...
Νομίζω ότι δίνουν και μακαρόνια δώρο...
...ή με τα μακαρόνια δίνουν τα λάστιχα...θα σας γελάσω...
Τώρα το θυμήθηκα! Όποιος ενδιαφέρεται, με 100 ευρώ πωλείται δωροεπιταγή 50 Ευρώ. Νομίζω ότι το φόρουμ σηκώνει κάτι τέτοιες προσφορές.
Τρέξτε παιδιά! Μιλάμε για bargain of the century.
Yeahhhhhh
...Κλασική περίπτωση βλάβης....
By the way, παίζουν καλά ελαστικά στα Carefour. Nτάξει, δεν έχω ψάξει διαστάσεις, αλλά μην τα θέλουμε όλα στο πιάτο...
Νομίζω ότι δίνουν και μακαρόνια δώρο...
...ή με τα μακαρόνια δίνουν τα λάστιχα...θα σας γελάσω...
Τώρα το θυμήθηκα! Όποιος ενδιαφέρεται, με 100 ευρώ πωλείται δωροεπιταγή 50 Ευρώ. Νομίζω ότι το φόρουμ σηκώνει κάτι τέτοιες προσφορές.
Τρέξτε παιδιά! Μιλάμε για bargain of the century.
Yeahhhhhh
Originally Posted by s2000 fast,Jan 10 2010, 02:42 PM
καλησπερα σε ολους !!πριν 2 εβδομαδες ειχα βαλει καινουρια λαστιχα στο ς μου τα falken ziex 912 ειχα κανει περιπου 200 χμ σημερα υστερα απο μια ψηλογρηγορη βολτα κανενα 20 λεπτο περιπου στην ευθεια εκει που πηγαινα με 160 ακουω ενα δυνατο μπαμ το λαστιχο πιτα,πηγα στο λαστιχα το βγαλαμε και ειδα το χειλος ειχαν βγει τα σιρματα.ρςτισα τον λαστιχα γιατι εγινε και μου λεει οτι δεν το εχει ξαναδει.τι λετε να εφταιξε ?
Οσο στρωσιμο και να θελουν τα καινουργια λαστιχα για να πατησουν, οσο και να θελουν προσοχη, δεν δικαιολογειται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ καινουργια λαστιχα να σκιστουν επειδη πηγα με 160.
Μα με τιποτα ομως.
Trending Topics
Aπλά σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί και ανατριχιάζω.
Τι να πω...Falken....οκ....
....δηλαδή δεν ξέρω αν θέλει ο λαστιχάς ξύλο ή κάποιος άλλος...με την καλή έννοια....
Τέλοσπάντων...ας πάω μια βόλτα να ξεσκάσω...
Τι να πω...Falken....οκ....
....δηλαδή δεν ξέρω αν θέλει ο λαστιχάς ξύλο ή κάποιος άλλος...με την καλή έννοια....
Τέλοσπάντων...ας πάω μια βόλτα να ξεσκάσω...