σκασιμο ελαστικου
κλαίω
lalaki σου βγάζω το καπέλο φιλε η και τίποτα άλλο αν θέλεις
(εννοώ βόλτα το σκύλο σου)
πέραν τις πλακας μου έχει τύχη παρόμοιο περιστατικό στο προηγούμενο μου αμάξι σε παλιό λάστιχο επειδή είχα πατήσει ένα κομμάτι λαμαρίνας η γιαλιού.
lalaki σου βγάζω το καπέλο φιλε η και τίποτα άλλο αν θέλεις
(εννοώ βόλτα το σκύλο σου)
πέραν τις πλακας μου έχει τύχη παρόμοιο περιστατικό στο προηγούμενο μου αμάξι σε παλιό λάστιχο επειδή είχα πατήσει ένα κομμάτι λαμαρίνας η γιαλιού.
Originally Posted by TEOs,Jan 11 2010, 08:17 AM
Παίδες πριν λίγο καιρό έβαλα κι εγώ Falken ta FK-452 , ένα έχω να πω .. είναι και γαμώ τα λάστιχα και σε τιμή δεν παίζονται. Έχω διαβάσει αμέτρητα reviews και forums σχετικά με το συγκεκριμένο ελαστικό όλοι μα όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα πάντα σε σχέση απόδοση-τιμή. Με 350 ευρώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κάτι καλύτερο . Παρά το περιστατικό τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τα έχω πιέσει πολλές φορές και δεν με πρόδωσαν ποτέ.
Θα αναρωτιούνται κάποιοι γιατί επέλεξα Falken , γιατί τα είχα δοκιμάσει σε παλαιότερο αυτοκίνητο που είχα και μου άρεσαν πολύ. Επίσης το S δεν θέλει ακριβά ελαστικά , αφού μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν βγει off (προσωπική μου άποψη).
Θα αναρωτιούνται κάποιοι γιατί επέλεξα Falken , γιατί τα είχα δοκιμάσει σε παλαιότερο αυτοκίνητο που είχα και μου άρεσαν πολύ. Επίσης το S δεν θέλει ακριβά ελαστικά , αφού μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν βγει off (προσωπική μου άποψη).
και εγω αυτο ειπα παλι καλα που δεν σκωτωθηκα.πριν σκασει ειχα περασει κατι στροφιλικια με πολλα!! το πισω εσκασε ευτιχως το χοντα δεν κουνηθηκε καθολου!!πιστευω οτι ειναι μεμονωμενο περιστατικο εβαλα τα falken επειδη ειναι θυγατρικη τις dunlop και μου ειχαν πει καλα λογια μετα απο αυτο που επαθα δεν θελω να ακουω για falken σκεφτομαι να τα βγαλω.ελεος ουτε κινεζικα δεν σκανε ετσι.
Η Daihatsu είναι θυγατρική της Toyota , έχει όμως πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα από την μαμά εταιρία. Η τιμή είναι θέμα marketing , αν είχαν σωστή προώθηση τα Falken η οποιαδήποτε Flaken η τιμή τους δεν θα ήταν αυτή.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά το ενδεχόμενο δηλαδή να πάτησε κάτι στο δρόμο και να σκίστηκε δεν υπάρχει? Γιατί πρέπει να βγάλουμε τα Falken ελλατωματικά? Κι εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα και μάλιστα όταν έψαχνα ν αλλάξω λάστιχα αρκετοί λαστιχάδες μου τα είχαν προτείνει. Απλά κι εγώ τότε δεν τα έβαλα γιατί μου φάνηκε περίεργη η τόση διαφορά στην τιμή, δεν είχα ακούσει κιόλας ακόμα τα όσα καλά άκουσα στη συνέχεια, και λέω άσε καλύτερα...