τελικη 230?
Registered User
From: odos xwrafia arithmos agkathia
ρε φιλε mike αν ειχα το δικο σου θα βαζα 110αρα κιολας.
υ.γ. καποια στιγμη (οικονομικων επιτρεποντως) θα κοιταξω προς την περιπτωση σου. στειλε μου πμ αν δε βαριεσαι ποσο πηγε η ολη μετατροπη.
υ.γ. καποια στιγμη (οικονομικων επιτρεποντως) θα κοιταξω προς την περιπτωση σου. στειλε μου πμ αν δε βαριεσαι ποσο πηγε η ολη μετατροπη.
Registered User
Originally Posted by blondie_s2k,Oct 14 2009, 11:45 AM
Αν εννοείς αυτό στα Γιάννενα εχω πάει!!!!! 

(ποιο εννοεις εσυ???
)και τι εκανες στα γιαννενα????? εκει εχει μονο φοιτητριες!!! δε μας τα λες καλα μπλαντι
Registered User
λοιπον..
κανονισε βολτα γιαννενα xmass να δεις πως θα εχεις απαντες παροντες
φυσικα δε προτεινεται για κοριτσια η βολτα οποτε εσυ κατι θα πρεπει να κανεις για να δειχνεις φοιτητρια που παει β' εξαμηνο και ψαχνει για σπιτι.
κανονισε βολτα γιαννενα xmass να δεις πως θα εχεις απαντες παροντες
φυσικα δε προτεινεται για κοριτσια η βολτα οποτε εσυ κατι θα πρεπει να κανεις για να δειχνεις φοιτητρια που παει β' εξαμηνο και ψαχνει για σπιτι.
Originally Posted by george.alex,Oct 16 2009, 09:50 PM
κακο κοριτσι..
(ποιο εννοεις εσυ???
)
και τι εκανες στα γιαννενα????? εκει εχει μονο φοιτητριες!!! δε μας τα λες καλα μπλαντι

(ποιο εννοεις εσυ???
)και τι εκανες στα γιαννενα????? εκει εχει μονο φοιτητριες!!! δε μας τα λες καλα μπλαντι

Γιατί κακό κορίτσι βρε alex?
Και τι θα πει τι έκανα στα Γιάννενα? Εκτός απο φοιτήτριες δεν πάει άλλος κόσμος? Εχει εμπάργκο?
Και για να σου λύσω την απορία, εκτός του ότι ανεβαίνω συνέχεια Γιάννενα (και συγκεκριμένα Πάπιγκο), τη συγκεκριμένη φορά που έμεινα στο Ηπειρος Παλάς είχα πάει 3ήμερη με το club (το miata club οχι αυτό εδώ). Σε κάλυψα?
Registered User
Originally Posted by Stradale,Oct 16 2009, 03:10 PM
George.alex από Γιάννενα είσαι?
εχω παει μερικες φορες.
και θελω να παω κι αλλες
Registered User
Originally Posted by blondie_s2k,Oct 17 2009, 01:27 AM
Αυτό εννοώ εγώ, στα Γιάννενα...
Και τι θα πει τι έκανα στα Γιάννενα? Εκτός απο φοιτήτριες δεν πάει άλλος κόσμος? Εχει εμπάργκο?
Και για να σου λύσω την απορία, εκτός του ότι ανεβαίνω συνέχεια Γιάννενα (και συγκεκριμένα Πάπιγκο), τη συγκεκριμένη φορά που έμεινα στο Ηπειρος Παλάς είχα πάει 3ήμερη με το club (το miata club οχι αυτό εδώ). Σε κάλυψα?

παει κι αλλος κοσμος.
συγκεκριμενα 2 ειδων κοσμος.
οι φοιτητριες.
και τα αγορακια. (για να γινεται μια αλφα καλη μπερδεγουε'ι' καταστα)
γι αυτο λοιπον να ξερετε (προς γνωσιν και συμμορφωσιν) οτι ζευγαρακια, οικογενειες με παιδακια και καροτσακια και λοιπες καταστασεις, καλο θα ειναι να μην κανουν χολιγουντιανη εμφανιση γιατι χαλανε ολο το concept.
μας το εχουν δωσει τσιμπ*^κι με το ζορι ζευγαρακια, οικογενειες με παιδακια και καροτσακια. παντου σε ολα τα hot spots που δε θα πρεπε να ειναι τσουπ εκει ειναι. αν θελετε ρε παιδακια μου γλυκα να σκατε σε σημεια ψιλο-χοντρο μπερδεματος, απλα δε θα πρεπε να ειχατε λογοδοθει-αραβωνιαστει-παντρευτει-αραδιασετε κουτσουβελα. δε γινετε και η πιτα σωα και το κουταβι χορτατο. δε γινετε να πηγαινετε εκει που πανε οι doers κι εσεις να εισαστε απλα lookers. γ@μειτε ολη τη φαση και μαλιστα με το ζορι. καπως ετσι ειδα τη μυκονο ν αλλαζει απ το 94 ως σημερα (τωρα καταλαβαινω το ζαχο). σκασανε οι λουκερς και προγκηξανε οι ντουερς. συγχαρητηρια απανταχου σαχλαμπουχλες ζαβλακες διαστημοβλαχοι.
υ.γ. ολ αυτα χωρις να υποννοω για 'σενα μπλαντι απολυτως τιποτα. εσυ εισαι η ηλιαχτιδα του (δε ξερω για του miata) κλαμπ!
απλα ηθελα να τα βγαλω αυτα απο μεσα μου γιατι δε πηγαινε αλλα θα εκανα μπαμ. α'ι'ντε μπραβο τελικα. οριστε μας