τελικη 230?
Registered User
From: odos xwrafia arithmos agkathia
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 19 2009, 09:36 PM
Στην "τελικη" με τι αλλο να ασχοληθουμε ?
παρεπιπτοντως το χοντακι μου εβγαλε check engine υστερα απο 8 τεποζιτα 100αρα..χμμμ στη χοντα μου ειπαν κατι παρουσιασε ο 2ος κυλινδρος. (οντως εκανε σαν τρακτερ το χοντακι). μετα ομως συνηλθε απο μονο του (πολυ φιλοτιμο). το μπουζι οκ το κερατιλικι που δινει ρευμα της denso στα μπουζι ok κι αυτο. ειναι απ τις βλαβες που μαλλον θα ειναι σαν τους κομητες. εκεινους τους περιοδικους αλητες. κι αφου εφυγα απ τον πρωτομαστορα το χοντακι ενδιαμεσα στις αλλαγες οταν επεφταν οι στροφες δε κραταγε ρελαντι. εκανε μια βουτια στις 500 και μετα σταθεροποιουταν (ας πουμε) στις 900-1000. αυτα τα νεωτερα απ το μετωπο ιαπωνιας-ελλαδας.
ρε συ μαριε (εσυ που εισαι αυτοκρατορας και τα πανθ ορα) τι κανουμε τωρα? βαζουμε πωλητηριο (με κιτρινα εντονα γραμματα) με τη σημειωση απο κατω προβλημα στο μοτερ-λογικη τιμη... 'η το πιανουμε και το ξεμ*^νι@ζουμε
λιγο μηπως και ρθει στα ισια του???
george.alex αρχικά βγάλε τον πόλο της μπαταρίας και ξαναβάλτον να κάνει reset.
Αν σου συνεχίσει τις αρρυθμίες στις στροφές ξεκίνα από ένα καθαρισμό στην πεταλούδα και βλέπεις.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε σημείο που έσβηνε κιόλας στο ρελαντί και μετά από τον καθαρισμό και την αφαίρεση των δεινοσαύρων που είχε πιάσει η πεταλούδα το πρόβλημα λύθηκε.
Αν σου συνεχίσει τις αρρυθμίες στις στροφές ξεκίνα από ένα καθαρισμό στην πεταλούδα και βλέπεις.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε σημείο που έσβηνε κιόλας στο ρελαντί και μετά από τον καθαρισμό και την αφαίρεση των δεινοσαύρων που είχε πιάσει η πεταλούδα το πρόβλημα λύθηκε.
Originally Posted by george.alex,Oct 17 2009, 04:11 PM
οχι μπλαντι.
παει κι αλλος κοσμος.
συγκεκριμενα 2 ειδων κοσμος.
οι φοιτητριες.
και τα αγορακια. (για να γινεται μια αλφα καλη μπερδεγουε'ι' καταστα)
γι αυτο λοιπον να ξερετε (προς γνωσιν και συμμορφωσιν) οτι ζευγαρακια, οικογενειες με παιδακια και καροτσακια και λοιπες καταστασεις, καλο θα ειναι να μην κανουν χολιγουντιανη εμφανιση γιατι χαλανε ολο το concept.
μας το εχουν δωσει τσιμπ*^κι με το ζορι ζευγαρακια, οικογενειες με παιδακια και καροτσακια. παντου σε ολα τα hot spots που δε θα πρεπε να ειναι τσουπ εκει ειναι. αν θελετε ρε παιδακια μου γλυκα να σκατε σε σημεια ψιλο-χοντρο μπερδεματος, απλα δε θα πρεπε να ειχατε λογοδοθει-αραβωνιαστει-παντρευτει-αραδιασετε κουτσουβελα. δε γινετε και η πιτα σωα και το κουταβι χορτατο. δε γινετε να πηγαινετε εκει που πανε οι doers κι εσεις να εισαστε απλα lookers. γ@μειτε ολη τη φαση και μαλιστα με το ζορι. καπως ετσι ειδα τη μυκονο ν αλλαζει απ το 94 ως σημερα (τωρα καταλαβαινω το ζαχο). σκασανε οι λουκερς και προγκηξανε οι ντουερς. συγχαρητηρια απανταχου σαχλαμπουχλες ζαβλακες διαστημοβλαχοι.
υ.γ. ολ αυτα χωρις να υποννοω για 'σενα μπλαντι απολυτως τιποτα. εσυ εισαι η ηλιαχτιδα του (δε ξερω για του miata) κλαμπ!
απλα ηθελα να τα βγαλω αυτα απο μεσα μου γιατι δε πηγαινε αλλα θα εκανα μπαμ. α'ι'ντε μπραβο τελικα. οριστε μας

παει κι αλλος κοσμος.
συγκεκριμενα 2 ειδων κοσμος.
οι φοιτητριες.
και τα αγορακια. (για να γινεται μια αλφα καλη μπερδεγουε'ι' καταστα)
γι αυτο λοιπον να ξερετε (προς γνωσιν και συμμορφωσιν) οτι ζευγαρακια, οικογενειες με παιδακια και καροτσακια και λοιπες καταστασεις, καλο θα ειναι να μην κανουν χολιγουντιανη εμφανιση γιατι χαλανε ολο το concept.
μας το εχουν δωσει τσιμπ*^κι με το ζορι ζευγαρακια, οικογενειες με παιδακια και καροτσακια. παντου σε ολα τα hot spots που δε θα πρεπε να ειναι τσουπ εκει ειναι. αν θελετε ρε παιδακια μου γλυκα να σκατε σε σημεια ψιλο-χοντρο μπερδεματος, απλα δε θα πρεπε να ειχατε λογοδοθει-αραβωνιαστει-παντρευτει-αραδιασετε κουτσουβελα. δε γινετε και η πιτα σωα και το κουταβι χορτατο. δε γινετε να πηγαινετε εκει που πανε οι doers κι εσεις να εισαστε απλα lookers. γ@μειτε ολη τη φαση και μαλιστα με το ζορι. καπως ετσι ειδα τη μυκονο ν αλλαζει απ το 94 ως σημερα (τωρα καταλαβαινω το ζαχο). σκασανε οι λουκερς και προγκηξανε οι ντουερς. συγχαρητηρια απανταχου σαχλαμπουχλες ζαβλακες διαστημοβλαχοι.
υ.γ. ολ αυτα χωρις να υποννοω για 'σενα μπλαντι απολυτως τιποτα. εσυ εισαι η ηλιαχτιδα του (δε ξερω για του miata) κλαμπ!
απλα ηθελα να τα βγαλω αυτα απο μεσα μου γιατι δε πηγαινε αλλα θα εκανα μπαμ. α'ι'ντε μπραβο τελικα. οριστε μας