Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

βάψιμο ζάντας

Thread Tools

Old Jul 19, 2009 | 04:10 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Default βάψιμο ζάντας

Παιδιά καλησπέρα..που μπορω να βάψω τις ζαντες μου σε ανθρακί σκούρο??σκεφτομαι να τις βάψω και να βάλω τα μπλε μπουλόνια τις works..θα ταιριαζουν με το υπολοιπο αμάξι??εχω τις 17αρες τις μαμα..και το αυτοκινητο είναι χρώματος suzuka...θα ήθελα την σύσωμη γνώμη σας...ευχαριστω..θα ήθελα και τηλ απο το συνεργειο που βάφει ζαντες αν ειναι ευκολο..κανουν καλη δουλεια η θα ξεβάψουν>??
Reply
Old Jul 19, 2009 | 05:19 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Βασικα εχω ακουσει δυο εταιριες με καλη φημη να κανουν βαφες ζαντων. Βεβαια αυτο ειναι σχετικο, διοτι εξαρταται κι απο τον ανθρωπο που θα αναλαβει τις ζαντες σου εκεινη τη στιγμη για τη βαφη ή επισκευη γενικοτερα.

1) Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για τον Πεττα στο παρελθον, αλλα τωρα κυκλοφορει η φημη οτι δεν ειναι πια τοσο καλος οπως παλια. Ο λογος, παντα συμφωνα με τα οσα εχω ακουσει, ειναι το γεγονος οτι εχει βαλει ανθρωπους που δεν εχουν μερακι να δουλεψουν στο καταστημα του.

http://www.pavlospettas.gr
Λ. ΑΘΗΝΩΝ 185,
ΑΙΓΑΛΕΩ (ΓΕΦΥΡΑ ΚΗΦΙΣΟΥ)
+30 210 57 62 789
+30 210 53 17 040

2) Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τον Στεργιου. Απο προσωπικη εμπειρια, καθως εχει βαψει τα μπροστινα φρενα μου και τις καμπανες μπρος πισω, μπορω να πω οτι εχει κανει καλη δουλεια στη βαφη. Δεν εχω παει εκει ο ιδιος να δω το καταστημα του και το πως κανει τη δουλεια του, καθως ο Στρατος ειχε παει εκει να κανει τη βαφη των φρενων πριν τα βαλουμε πανω στο αμαξι μου.

www.stergiosgroup.gr (δε δουλευει το site)
Λ. Αθηνων 261, Αιγαλεω (υψος της συμβολης της με την Λ. Θηβων)
Τηλ. 210-5900621
Fax 210-5900381

Στην αναζητηση για τα τηλεφωνα επικοινωνιας, ειδα και ενα topic σε αλλο forum
σχετικα με αυτες τις δυο εταιριες. Οριστε το link μηπως και σε βοηθησει.

http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=8233
Reply
Old Jul 19, 2009 | 10:02 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

στις εργοστασιακές ζάντες μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να ταιριάζουν aftermarket μπουλόνια και ειδικά work, volk κλπ...
Reply
Old Jul 19, 2009 | 10:31 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by uma_chikara,Jul 20 2009, 09:02 AM
στις εργοστασιακές ζάντες μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να ταιριάζουν aftermarket μπουλόνια και ειδικά work, volk κλπ...
Ηλια, δεν ειναι μονο σχεδον απιθανο. Υπαρχουν διαφορες μεταξυ των μαμα και aftermarket. Μαλιστα, πολλες βελτιωτικες εταιριες που κατασκευαζουν τετοια μπουλονια οπως Rays, Volk, κτλ. αναφερουν οτι δεν συνιστουν τη τοποθετηση τους σε εργοστασιακες ζαντες. Διαβαστε αυτο το topic απ' οπου παραθετω και μια σχετικη φωτογραφια.

Reply
Old Jul 19, 2009 | 10:37 PM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε ο Στέργιος η μεταφέρθηκε αλλου.Πάντως προχθές που πέρασα από εκεί δεν υπήρχε το μαγαζί.
Reply
Old Jul 20, 2009 | 01:28 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Originally Posted by Dorikin,Jul 20 2009, 08:37 AM
Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε ο Στέργιος η μεταφέρθηκε αλλου.Πάντως προχθές που πέρασα από εκεί δεν υπήρχε το μαγαζί.

Με την ονομασια Μπιλιρης καπου κοντα στο Μπουρναζι.Καπου εχω τη διευθυνση θα κοιταξω να τη βρω το μεσημερι και να τη γραψω
Reply