Anti Bump Steer Kit
Diavaza sto topic gia xamilomena s2000 gia ta provlimata kai exw kai egw to idio provlima an kai exw valei js spacers kai niothw to amaxi na kouniete xwris omws oi troxoi na spiniaroun dexia kai aristera den xerw an einai to diaforiko pou to exw alaxei me cusko 1.5 kai hthela na xerw
1)ti einai to Anti Bump Steer Kit ????
einai auto???
http://www.nengun.com/spoon/zero-bump-steer-kit
Kai an alaxw koupes kai me ta spacers kai to anti bump steer kit thame kala???
Thanks
1)ti einai to Anti Bump Steer Kit ????
einai auto???
http://www.nengun.com/spoon/zero-bump-steer-kit
Kai an alaxw koupes kai me ta spacers kai to anti bump steer kit thame kala???
Thanks
H σωστη ονομασια για το κιτ της spoon ειναι roll center adjuster, οπως σωστοτερα εχει ονομασει η j's το δικο της κιτ. Ειναι πααααρα πολλα αυτα που πρεπει να πουμε για roll center adjusters και anti bumpsteer kits. Καλο θα ηταν να διαβασει πρωτα κανεις τα βασικα και μετα να συζητησουμε.
Trending Topics
Βασικά διαβάζοντας ξανά το αρχικό σου πόστ βλέπω ότι έχεις θέσει 2 ερωτήματα...
Το πρωτο είναι κάτι περι διαφορικού... Αν και δεν καταλαβαίνω 100% ποιο είναι το πρόβλημα απο την περιγραφή που έχεις δώσει, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχει καμία σχέση με το Anti Bump Steer/Roll Center Adjuster.
Το δεύτερο ερώτημα σου αναφέρεται στο Anti Bump Steer Kit. Αυτό που θα μπορέσω να πω -απο τα λίγα που έχω καταλάβει- είναι ότι λόγο χαμηλώματος, πλέον κάποια σιδεράκια έχουν αλλάξει γωνία που πιάνουν με αποτέλεσμα απο εκεί που δούλευαν κάθετα τώρα πλέον να έχουν αρχίσει να οριζιντοποιούνται με αποτέλεσμα να μην κάνουν την δουλειά τους στην απορόφηση και την μεταφορά της κινητικής ενέργειας. (όχι όπως θα έπρεπε)
Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος για τα effects αυτού δεν θα πω τίποτα άλλο, μην τα κάνω και μπουρδ#λο κιόλας!
Ορίστε και ένα τοποθετημένο...

Ότι κατάλαβες κατάλαβες... εγώ προσπάθησα!! Πέταξα λίγο γιαούρτι εκεί, του έβαλα και λίγη ζάχαρη απο πάνω και τώρα στο πουλάω για σαντιγύ!! Καλοφάγωτο!
Το πρωτο είναι κάτι περι διαφορικού... Αν και δεν καταλαβαίνω 100% ποιο είναι το πρόβλημα απο την περιγραφή που έχεις δώσει, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχει καμία σχέση με το Anti Bump Steer/Roll Center Adjuster.
Το δεύτερο ερώτημα σου αναφέρεται στο Anti Bump Steer Kit. Αυτό που θα μπορέσω να πω -απο τα λίγα που έχω καταλάβει- είναι ότι λόγο χαμηλώματος, πλέον κάποια σιδεράκια έχουν αλλάξει γωνία που πιάνουν με αποτέλεσμα απο εκεί που δούλευαν κάθετα τώρα πλέον να έχουν αρχίσει να οριζιντοποιούνται με αποτέλεσμα να μην κάνουν την δουλειά τους στην απορόφηση και την μεταφορά της κινητικής ενέργειας. (όχι όπως θα έπρεπε)
Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος για τα effects αυτού δεν θα πω τίποτα άλλο, μην τα κάνω και μπουρδ#λο κιόλας!
Ορίστε και ένα τοποθετημένο...

Ότι κατάλαβες κατάλαβες... εγώ προσπάθησα!! Πέταξα λίγο γιαούρτι εκεί, του έβαλα και λίγη ζάχαρη απο πάνω και τώρα στο πουλάω για σαντιγύ!! Καλοφάγωτο!
Οδήγώντας το το αυτοκίνητο του vassosva το αίσθημα που σου δίνει σε ανοικτες στροφές διαρκείας ειναι λες και το αμάξωμα του αυτοκινήτου μετακινείται πάνω στον άξονα, κατι σαν τα αυτοκινητάκια που είχαμε μικροι και το πλάισιο του αμαξιού πήγαινε πέρα-δωθε πανω στόυς άξονες του.
Ειναι λίγο περίεργο το αίσθημα και μόλις το ένιωσα μου ήρθε στο νου η πιό πάνω ''κατάσταση''.
Ισως κάτι να ''καταστράφηκε'' οταν ήταν χαμηλομένο με τα buddyclub και δεν είχε τους αποστάτες του διαφορικού???
Ειναι λίγο περίεργο το αίσθημα και μόλις το ένιωσα μου ήρθε στο νου η πιό πάνω ''κατάσταση''.
Ισως κάτι να ''καταστράφηκε'' οταν ήταν χαμηλομένο με τα buddyclub και δεν είχε τους αποστάτες του διαφορικού???