Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

ζαντες ASA

Thread Tools

Old May 10, 2006 | 09:35 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Default ζαντες ASA

Γεια χαρα παιδες, θελωντας να βγαλω τις μαμα ζαντες του S(16αρες) και να βαλω 17αρες και να το χαμηλωσω ( με ελατηρια τωρα και σε κανα χρονο με coilovers) και εχοντας budget 1500-1700 ευρω για ζαντες-λαστιχα , βρηκα αυτες τις ωραιες κατα την γνωμη μου ζαντες της ASA :

και οι ιδιες σε ασημι

Ποια απο τις 2 πιστευετε οτι θα πηγαινει καλυτερα σε μαυρο S ?

το tirerack δινει και για τις 2 για εφαρμογη σε S200 τα εξης :

Size Selected: 17x7Front
Price: $179 (each)
Estimated Availability: In Stock
Recommended Tire Size: 205/50-17
Wheel Offset: +48mm
** Lightweight: 21.2 lbs. **

Size Selected: 17x8 Rear
Price: $189 (each)
Estimated Availability: In Stock
Recommended Tire Size: 225/45-17
Wheel Offset: +45mm
** Lightweight: 21.2 lbs. **

Additional Specs

Bolt Pattern: 5-114
Finish Warranty: 1 Year
Country of Origin: South Korea
Construction Type: LP Cast/Shot Peened

Λοιπον καποιες ερωτησεις εδω. Καταρχην το offset πισω ειναι καπως χαμηλο και φοβαμαι οτι με χαμηλωμα μηπως βρισκει στους θολους. Εσεις τι λετε; Αναλογα με το χαμηλωμα βεβαια αλλα σκεφτομαι για 3 ποντους all around. Επισης το μεγεθος του λαστιχου που προτεινει πως το βλεπετε ; Τα παιδια στα αλλα ποστ για αυτη την ζαντα βαζουν 215 μπροστα και 245 πισω ομως θα προεξεχει υπερβολικα το πισω λαστιχο και το φοβαμαι, επισης χωρις χαμηλωμα θα ειναι ψιλοχαλια οποτε δεν το συζηταω.

Απο ελατηρια χαμηλωματος τι προτεινετε ; εχει κανενα παιδι βαλει καποια συγκεκριμμενη μαρκα και ειναι ευχαριστημενος ; Υπαρχουν παρα πολλα και δεν ξερω τι να διαλεξω . TEIN , H&R, EIBACH κλπ

Απο λαστιχο τι προτεινετε ; Τα contisportcontact 3 που ειναι ολοκαινουργια υπαρχουν ή ακομα τα περιμενουμε ; Για τα KUMHO τι λετε ; Αλλες προτασεις ;

Ευχαριστω εκ τω προτερων για ολες τις αποψεις
Reply
Old May 11, 2006 | 12:13 AM
vtec-man's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Peiraias

Kat arxas kalhmera,

Den exw xrono na pw polla, simfwna me thn ebireia mou kai enan skasmo allages elastikwn tha proteinw DUNLOP SP MAXX gia brosta kai pisw...

To lastixo einai h exelixh tou 9000 kai krataei paradeigmatika, ennoeitai pws afta exw kai sto diko mou...
Reply
Old May 11, 2006 | 12:24 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Pisteuo oti de tha briskeis me auta ta offsets kai tis diastaseis elastikon. Oso anafora ta elatiria ego sou proteino ta Eibach dioti xamilonoun to S2000 1 intsa=2.73cm all around kai epeidi einai kai sklirotera apo H&R kai Tein. Ypopsin oti ta H&R xamilonoun mprosta 0.8 tis intsas kai 1 intsa piso kai epipleon einai prodeutiksa/malaka se sxesi me ta Eibach! Prosopika otan ta eixa eimoun poli euxaristtimenos alla tipote den einai kalitero apo mia anabathmisi anartisis, kai opos eipes tha to kaneis argotera auto.

Oso gia elastika den proteino ta Michelin Pilot Sport II kathos exoun skliro skeleto (flat run) kai de pisteuo oti einai ta idanika gia to S2000. Auta exo tora kai perimeno na ta lioso ksana kai auta oste na balo alla lastixa pano. Den exo apofasisei akoma...
Reply
Old May 11, 2006 | 09:03 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Μονο λιγο προβληματιζομαι για τις διαστασεις των ελαστικων που ειναι να βαλω. To tirerack στο site λεει 205-50 μπροστα και 225-45 πισω ενω ο JIM απο το tirerack που γραφει στο forum προτεινει 215-45 μπροστα και 245-40 πισω. Τι λετε ; Τι διαφορες υπαρχουν και τι προτεινετε εσεις ; Με το πιο μεγαλο βημα πισω θα κοψει περισσοτερο το αμαξι ;

Eπισης για ευθυγραμμιση και γενικα ρυθμιση αναρτησεις ποιος ειναι καλος εδω στην Αθηνα ;

Ευχαριστω,
Γιωργος
Reply
Old May 12, 2006 | 07:11 AM
energetic's Avatar
Registered User

Για ευθυγράμμιση στο Σιδεράτο θα παω μάλλον διότι έχω ακούσει μονο καλά λόγια για τι δουλειά που κάνει!

Άστα αυτά και βάλε τις Advan RS να βρείς την υγεία σου!
Θα με κυνηγάς τώρα επειδή σου έξυσα πληγές... Τις θέλω και εγώ!

Reply
Old May 12, 2006 | 09:32 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Οντως θα σε κυνηγαω τωρα , αλλα που να σε φτασω ετσι που εχεις κανει το αμαξι

Πολυ ωραια ζαντα, σημερα πηγα να δω τις ASA , ομως ηταν υπερβολικα βαριες για μενα και αποκλειονται. Υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες SUPERLEGGERA σε 17Χ7 +45 και 17Χ8 +48 και το σκεφτομαι. Τις δινει 1100 ευρω το set και 850 την τετραδα DUNLOP SPORT MAXX σε 215/45 και 245/40 που προτεινατε παραπανω. Ισως τελικα να παρω αυτες και να τελειωνω.
Reply
Old May 12, 2006 | 02:58 PM
vtec-man's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Peiraias

vale sp maxx kai tha me thimitheis...
Reply
Old May 14, 2006 | 11:14 PM
petkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,May 12 2006, 07:11 AM
Για ευθυγράμμιση στο Σιδεράτο θα παω μάλλον διότι έχω ακούσει μονο καλά λόγια για τι δουλειά που κάνει!

Άστα αυτά και βάλε τις Advan RS να βρείς την υγεία σου!
Θα με κυνηγάς τώρα επειδή σου έξυσα πληγές... Τις θέλω και εγώ!

Αφηστε το Σιδερατο. Αν δεν εχετε αλλον για ευθυγραμμιση μπορω να προτεινω καποιον πολυ καλο (μονο με pm ομως, δεν κανω διαφημηση). Απο Σιδερατο εχουμε τραυματικες εμπειριες.
Αυτες τις Advan RS..., απο που και ποσο ?
Reply
Old May 15, 2006 | 01:44 AM
VAG's Avatar
VAG
Registered User

Για πρότεινε, δεν νομίζω ότι είναι διαφήμιση να προτείνουμε κάποιον που δοκιμάσαμε και μείναμε ευχαριστημένοι (τουλάχιστον όχι περισσότερο διαφήμιση από ότι του Σιδεράτου! ) Κάπου Βόρεια Προάστια με εξυπηρετεί μετά από 20000 χλμ και 4-5 πίστες νομίζω ότι μία ευθυγράμμιση θα ήταν καλή ιδέα
Reply
Old May 15, 2006 | 01:51 AM
energetic's Avatar
Registered User

Μην ανησυχεις δεν υπαρχει προβλημα. Εδω ανταλλασουμε αποψεις και πληροφοριες.

Οσο για τις ζαντες τις ειχε stock η aj-racing. Εχω ρωτησει και εδω στην Ελλαδα για το κοστος και περιμενω απαντηση.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:11 PM.