help please!
Συγγνωμη ρε παιδια,αλλα γιατι τα κανετε αυτα τα πραγματα?Ακου εκει χρειαζεται δαχτυλιδακια για να μην τρεμει??!!!!Γιατι δλδ να βαλεις μια ζαντα με τετοιες επιπτωσεις?Το ΓΑΜΑΣ το αμαξι!Του στερεις ενα απο τα βασικοτερα θετικα του στοιχεια,το στησιμο.Μονο για ομορφια?Δλδ μια 17αρα με σωστο offset σας χαλαει?Δες Volk,Mugen,5zigen,Prodrive..Ενα σωρο ζαντες υπαρχουν.
Originally Posted by leftis,Jun 19 2008, 12:51 AM
Συγγνωμη ρε παιδια,αλλα γιατι τα κανετε αυτα τα πραγματα?Ακου εκει χρειαζεται δαχτυλιδακια για να μην τρεμει??!!!!Γιατι δλδ να βαλεις μια ζαντα με τετοιες επιπτωσεις?Το ΓΑΜΑΣ το αμαξι!Του στερεις ενα απο τα βασικοτερα θετικα του στοιχεια,το στησιμο.Μονο για ομορφια?Δλδ μια 17αρα με σωστο offset σας χαλαει?Δες Volk,Mugen,5zigen,Prodrive..Ενα σωρο ζαντες υπαρχουν. 

file leftis exis dikio! ego meno rodo omos k ine diskolo na vro aytes tis zantes pou les! ke athina pou psaxtika den iparxi re file etimoparadotes,k re gmt den ime anthropos pou tha perimeni 3 mines na erthoun apo japan ke meta na perimeno k na trexo sta telonia gia na tis ekteloniso! orees i volk orees i mugen ke opies ales ipes ke sigoura ine poli kaliteres gia to aytikinito pou exoume,ala tha itan ke kalitera na mporousame na tis vroume pio eykola!!!! isos se ola ta parapano na exo adiko i isos na min exo psaxti ke toso kala! ala mou aresan kati advan rg2 ke mou ipan 3 mines to idio isxii ke gia kati racing hart pou mou aresan! ke re file ke stin teliki isos na min theli o kathenas na dosi 3000e gia zantes ke na tis perimeni ke mia zoi!!!! sorry ean imoun ligo apotomos apla ayti ine i apopsi mou ke ithela na tin ekfraso!
Ρε συ,δεν κρινω κανεναν,την γνωμη μου λεω. Και ο καθενας αξιολογει καποια πραγματα διαφορετικα. Τωρα για την αναμονη και για τα χρηματα εχεις δικιο και μπορω να το καταλαβω. Αλλωστε κι εγω με τις μαμα 16αρες ειμαι γιατι δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω ενα τετοιο ποσον.
ΥΓ: Περυσι απο Μαρτιο μεχρι Οκτωβρη ήμουν Ροδο φανταρος και ειχα και το S. Μεγαλη ιστορια...Ακομα με ψαχνουν!
ΥΓ: Περυσι απο Μαρτιο μεχρι Οκτωβρη ήμουν Ροδο φανταρος και ειχα και το S. Μεγαλη ιστορια...Ακομα με ψαχνουν!
Originally Posted by GZS2000,Jun 18 2008, 11:55 PM
οσο μπορω να σε βοηθησω εγω φοραω οζ superlegera tin diairoymenh thn 3 σε 18χ8 τετραδα ειναι πανεμορφη παναλαφρη και πιστεψε με εχει αντεξει σε πολλα χτυπηματα αλλα λογου λαθους offset ebala anarthsh d2 kai tin exv synexeia sthsimo pistas me lastixa 225-35-18 tetrada

ειναι πολυ φθηνα και φτιαχνονται αμεσως