help please!
Originally Posted by Taseas,Jun 19 2008, 05:26 AM
Den peirazei, kalytera tha einai... Egw na deis posa tha mporousa na grapsw, alla fainetai den mphkes kan ston kopo na koita3eis auta pou egrapsa pio panw.
εγω καταλαβα οτι εισαι ψαγμενος στο θεμα ζαντας και ελαστικων- αναρτηση- καμπερ. να βοηθησω να ψαχθουν θελω και οχι να αλλαξουν μια ζαντα και τερμα....
Καποιοι λοιπον εδω μεσα, ειδικα οταν ειναι μολις 55 ημερων, θα ηταν προτιμοτερο να συμβουλευονται καποιους "γνωστες" προτου κανουν οτιδηποτε στο S τους για καλο δικο τους πρωτα και μετα ας αναρωτηθουν αν μπορουν τελικα να κανουν τετοια post και κυριως σε μελη που ξερουν και 5 πραγματα παραπανω.
Όταν καποιος φιλος ρωταει κατι ΑΠΑΝΤΑΜΕ μονο αν ξερουμε σιγουρα και ΟΧΙ οτι μας εχει πει ο μαστρομητσος, ιδιαιτερα δε αν αφορα θεμα ασφαλειας μας.
Επισης θα πω οτι παντογνωστες εδω μεσα δεν υπαρχουν αλλα μονο γνωστες και αυτοι λιγοι και οχι σε ολα τα θεματα, τους οποιους ακουω και εγω με προσοχη, δεν κανω τον εξυπνιδη και δεν πεταω οτι μου ερθει στο μυαλο να παρω στο λαιμο μου και αλλους. 'Η ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΙΩΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.
Επισης σε post σου διαβασα οτι φορας τετραδα 225-35-18 εκτος και αν διαβασα λαθος.
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου και δεν αναφερθηκα μονο σ εσενα με το post μου, απλα προσπαθησα να μπω στη θεση του φιλου που εκανε μια ερωτηση ( αν και τα εχουμε γραψει τα ιδια πανω απο 100 φορες) και τελικα δεν καταλαβε τιποτα και πηρε και λαθος πληροφοριες.
Αυτα απο μενα για ενα καλυτερο forum.
Όταν καποιος φιλος ρωταει κατι ΑΠΑΝΤΑΜΕ μονο αν ξερουμε σιγουρα και ΟΧΙ οτι μας εχει πει ο μαστρομητσος, ιδιαιτερα δε αν αφορα θεμα ασφαλειας μας.
Επισης θα πω οτι παντογνωστες εδω μεσα δεν υπαρχουν αλλα μονο γνωστες και αυτοι λιγοι και οχι σε ολα τα θεματα, τους οποιους ακουω και εγω με προσοχη, δεν κανω τον εξυπνιδη και δεν πεταω οτι μου ερθει στο μυαλο να παρω στο λαιμο μου και αλλους. 'Η ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΙΩΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.
Επισης σε post σου διαβασα οτι φορας τετραδα 225-35-18 εκτος και αν διαβασα λαθος.
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου και δεν αναφερθηκα μονο σ εσενα με το post μου, απλα προσπαθησα να μπω στη θεση του φιλου που εκανε μια ερωτηση ( αν και τα εχουμε γραψει τα ιδια πανω απο 100 φορες) και τελικα δεν καταλαβε τιποτα και πηρε και λαθος πληροφοριες.
Αυτα απο μενα για ενα καλυτερο forum.
Μπλεξαμε με τους δικηγορους παλι
Εγω πλεον εχω σταματησει να τους αντιμιλαω γιατι η αγωγη ειναι κοντα. Αλλωστε λεγεται οτι οταν ο Μανος δεν εχει πελατεια στο γραφειο κανει αιτησεις για διαφορα πραγματα και μετα στελνει αγωγες για ηθικες βλαβες , διαφυγοντα κερδη κλπ
Εγω πλεον εχω σταματησει να τους αντιμιλαω γιατι η αγωγη ειναι κοντα. Αλλωστε λεγεται οτι οταν ο Μανος δεν εχει πελατεια στο γραφειο κανει αιτησεις για διαφορα πραγματα και μετα στελνει αγωγες για ηθικες βλαβες , διαφυγοντα κερδη κλπ
Originally Posted by S2000Geo,Jun 19 2008, 06:03 AM
Μπλεξαμε με τους δικηγορους παλι
pedia signomi ean imoun i aformi na fero se antiparathesi olous tous filous mou mesa se ayto to foroum,gia emena ine simantiko na mou apantoun se apories pou exo ke as poles fores ine ke lathos oli mathenoume apo ta lathi mas,gia emena metrai na mou apantisi kapios giati mpeni se aytin tin diadikasia xoris na ine ipoxreomenos!!!! pistevo oti edo imaste oli mia parea ke ola ta pedia anekseretos me exoun voithisi poles fores! ke me agores pou exo kani apo esas itan ola ta pedia apsogi! den thelo na dimiourgo lipon ego perisotero tetia themata(pios xeris perisotera) gia emena metrane olon i gnomes ke eyxarsto ilikrina olous osi exete asxolithi mazi mou,akoma ke ean ine lathos gnomes,ego tha paro tin teliki apofasi... ena megalo SIGNOMI lipon ke as minoume enomeni ke perisoteri mesa se ayto to foroum pou mirazomaste oli to pathos mas gia ayto to iperoxo amaxi!
SAS EYXARISTO OLOUS!!!
SAS EYXARISTO OLOUS!!!