sos
Originally Posted by uma_chikara,Apr 2 2010, 10:56 AM
Αυτά, γιατί έβαλες ελατήρια με 18άρα και αποστάτες...
Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, όσοι έχουν τέτοιο setup, που περιγράφεις, μάλλον το έχουν για "βιτρίνα" το αμάξι και δε το ζορίζουν ποτέ, για να μη βρίσκει ποτέ..
18άρα μόνο με Coilover για να μην έχεις προβλήματα..αυτοί είναι που δεν έχουν πρόβλημα..
Από την άλλη μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις το LOCAL, που απ'όσο θυμάμαι αυτός κυκλοφορεί με τέτοιο σετάπ, να σου πεί τί γίνεται με το δικό του και να δείτε διαφορές..
Το Fender Rolling είναι ακριβώς αυτό που λες..
Στο μπροστινό άξονα, ο,τι ευθυγράμμιση και αν κάνεις, αν δεν αλλάξει ή το ύψος ή η απόσβεση της ανάρτησης, σε φρένα με στριμένο τιμόνι (φουρκέτες κατηφορικες) ή σε μεγάλη λακούβα θα βρίσκει σχεδόν σίγουρα..
Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, όσοι έχουν τέτοιο setup, που περιγράφεις, μάλλον το έχουν για "βιτρίνα" το αμάξι και δε το ζορίζουν ποτέ, για να μη βρίσκει ποτέ..
18άρα μόνο με Coilover για να μην έχεις προβλήματα..αυτοί είναι που δεν έχουν πρόβλημα..
Από την άλλη μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις το LOCAL, που απ'όσο θυμάμαι αυτός κυκλοφορεί με τέτοιο σετάπ, να σου πεί τί γίνεται με το δικό του και να δείτε διαφορές..
Το Fender Rolling είναι ακριβώς αυτό που λες..
Στο μπροστινό άξονα, ο,τι ευθυγράμμιση και αν κάνεις, αν δεν αλλάξει ή το ύψος ή η απόσβεση της ανάρτησης, σε φρένα με στριμένο τιμόνι (φουρκέτες κατηφορικες) ή σε μεγάλη λακούβα θα βρίσκει σχεδόν σίγουρα..
αυτο που λες μαριε ειναι σιγουρα ενας παραγοντας κ δεν ξερω μηπως παιζει ρολο κ το βαρος των φρενων που ειναι κ περισοτερο..
τεσπα ρωτησε τον local αν θελει να μου δωσεις το τηλ του να τον παρω...
Originally Posted by leftis,Apr 2 2010, 04:38 AM
Βασικα μονο στα πλαστικα βρισκεις ή ακουμπας και χειλακια?
Γεια σου ρε Λευτεράρα!!!!!
Originally Posted by leftis,Apr 2 2010, 03:38 PM
Βασικα μονο στα πλαστικα βρισκεις ή ακουμπας και χειλακια?
αλλα αποφασισα τι θα κανω...επειδη με κουρασε το θεμα πολυ θα βαλω τα μαμα ελατηρια πανω προς το παρον κ σε δυο μηνακια που θα βαλω τη kw πανω θα ληξει το θεμα...
Thread
Forum
Replies
Last Post