Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

sos

Thread Tools

Old Apr 2, 2010 | 04:43 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Originally Posted by uma_chikara,Apr 2 2010, 10:56 AM
Αυτά, γιατί έβαλες ελατήρια με 18άρα και αποστάτες...

Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, όσοι έχουν τέτοιο setup, που περιγράφεις, μάλλον το έχουν για "βιτρίνα" το αμάξι και δε το ζορίζουν ποτέ, για να μη βρίσκει ποτέ..
18άρα μόνο με Coilover για να μην έχεις προβλήματα..αυτοί είναι που δεν έχουν πρόβλημα..

Από την άλλη μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις το LOCAL, που απ'όσο θυμάμαι αυτός κυκλοφορεί με τέτοιο σετάπ, να σου πεί τί γίνεται με το δικό του και να δείτε διαφορές..

Το Fender Rolling είναι ακριβώς αυτό που λες..

Στο μπροστινό άξονα, ο,τι ευθυγράμμιση και αν κάνεις, αν δεν αλλάξει ή το ύψος ή η απόσβεση της ανάρτησης, σε φρένα με στριμένο τιμόνι (φουρκέτες κατηφορικες) ή σε μεγάλη λακούβα θα βρίσκει σχεδόν σίγουρα..
τις 18αρες η αληθεια ειναι τις εβαλα επειδη μου αρεσαν σαν ζαντες.. τ αμαξι ομως δε το εχω μονο για μοστρα κ γι αυτο κιολας προβληματιζομαι...εφτασα αθηνα κ δε μπορεις να φανταστεις ποσο ταλαιπωριθηκα που δε μπορουσα να τ ανοιξω...κ δεν ειχα φανταστει ποτε οτι θα μου βρισκουν οι ροδες στους θολους με ενα νουμερο μεγαλυτερο ζαντα..μετα τα ελατηρια τα εβαλα για να κλεισει το τεραστιο καινο μεταξυ ζαντας κ θολου που ειχε με τα μαμα κ για να ερθει στο αρχικο του υψος τ αμαξι γιατι ηταν σαν κατσικι,μετα εβαλα τα φρενα κ συναμα χρειαστηκα κ αποστατες......εννοειτε οτι δεν μου βρισκουν σε ισιο δρομο αλλα ενα υψωματακι να βρεθει βρισκουν..α κ ο λογος που δεν εχω βαλει coilover ειναι προσωρινα χρηματικος..αν κ δε βλεπω να το γλυτωνω αλλο..

αυτο που λες μαριε ειναι σιγουρα ενας παραγοντας κ δεν ξερω μηπως παιζει ρολο κ το βαρος των φρενων που ειναι κ περισοτερο..

τεσπα ρωτησε τον local αν θελει να μου δωσεις το τηλ του να τον παρω...
Reply
Old Apr 5, 2010 | 11:32 AM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Originally Posted by leftis,Apr 2 2010, 04:38 AM
Βασικα μονο στα πλαστικα βρισκεις ή ακουμπας και χειλακια?
Χάρη δώστο στο Λευτέρη...κάνει καλό fender rolling...ενα ανέβα-κατέβα στα λιμανάκια θα κάνει...πάνε τα χειλάκια...τα δικά του τα έχει κάνει special....δεν βρίσκει πουθενά...
Γεια σου ρε Λευτεράρα!!!!!
Reply
Old Apr 6, 2010 | 11:48 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Originally Posted by leftis,Apr 2 2010, 03:38 PM
Βασικα μονο στα πλαστικα βρισκεις ή ακουμπας και χειλακια?
λευτερακο 225/40/18 εχω μπροστα κ 245/35/18 πισω..στα πλαστικα ακουμπαω οχι στα χειλακια...

αλλα αποφασισα τι θα κανω...επειδη με κουρασε το θεμα πολυ θα βαλω τα μαμα ελατηρια πανω προς το παρον κ σε δυο μηνακια που θα βαλω τη kw πανω θα ληξει το θεμα...
Reply