vsa abs προβλημα
Τωρα τελευταια ακουω απο ιδιοκτητες οτι το vsa δεν δουλευει η οτι οταν απενεργοποιηθει,μετα σε καποια αυτοκινητα δεν επανερχεται(οχι απαραιτητα κακο),αλλα προσφατα εμαθα οτι μπορει να επηρεασει την λειτουργια του abs?? Ειναι δυνατον? Η απλα ειναι περιπτωσεις κουλαμαρας και τα τρωνε και τους φταινε τα ηλεκτρονικα? Θα ηθελα τα φωτα σας στο συγεκριμενο θεμα γιατι το περιμενω το αυτοκινητο και μου ριχνουν την ψυχολογια ολα αυτα....Ηλεκτρογκαζο στο s2000? Γιατι?
aderfe geia sou.. den xerw ti paizei panw se ayta pou les. pantws otan ta lastixa einai krya driftarw poly aneta me to vsa on!
otan zestathei to lastixo den ksekollaei pantws. kati allo pou parathrhsa, to vgala (vsa) gia na kanw kamia gyrovolia, piga na to isiwsw kai me ekopse enas malakas kai mou esvise. meta den epairne eykola mpros. piesa thn miza 2-3 deyterolepta gia na parei...
otan zestathei to lastixo den ksekollaei pantws. kati allo pou parathrhsa, to vgala (vsa) gia na kanw kamia gyrovolia, piga na to isiwsw kai me ekopse enas malakas kai mou esvise. meta den epairne eykola mpros. piesa thn miza 2-3 deyterolepta gia na parei...
Γεια σου και σενα,καταλαβαινω τι λες,πιστευω οτι δεν εχει σχεση μαλλον τυχαιο ηταν το περιστατικο με την μιζα, δεν σε κοβει καθολου το vsa? ουτε στο βρεγμενο? οταν το απενεργοποιεις και το ενεργοποιεις ομως δουλευει κανονικα μετα?
Παιδιά με το VSA το αυτοκίνητο ΔΕΝ driftαρει.(τουλάχιστον με την πραγματική έννοια της λέξης)
Αν εννοείτε χαζο-ντριφτάρει, τότε το συζητάμε....
@George
Σχετικά με το σβήσιμο....μάλλον θα είχες ταχύτητα κ δεν θα το κατάλαβες....
@Erebus
Ράδιο αρβύλα τα περί VSA που δεν λειτουργούν....εκτός αν έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο από ΚΑΤΟΧΟ S2000 με αυτό το σύστημα?
Ηλ. Γκάζι=απαραίτητο για την λειτουργία του VSA, το ποίο σώζει ζωές...και κυρίως...πορτοφόλια..(εξ' άλλου, σήμερα πολλά αυτοκίνητα έχουν ηλεκτρικό γκάζι).
ΣΧΟΛΙΟ. Μην νομίζετε ότι επειδή έχετε VSA σημαίνει ότι είστε απόλυτα ασφαλής. Το VSA υπό προυποθέσεις μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις της δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και να την πατήσεις από αλλού...πχ. υπερβολική ταχύτητα στις στροφές κλπ.
Αν εννοείτε χαζο-ντριφτάρει, τότε το συζητάμε....
@George
Σχετικά με το σβήσιμο....μάλλον θα είχες ταχύτητα κ δεν θα το κατάλαβες....
@Erebus
Ράδιο αρβύλα τα περί VSA που δεν λειτουργούν....εκτός αν έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο από ΚΑΤΟΧΟ S2000 με αυτό το σύστημα?
Ηλ. Γκάζι=απαραίτητο για την λειτουργία του VSA, το ποίο σώζει ζωές...και κυρίως...πορτοφόλια..(εξ' άλλου, σήμερα πολλά αυτοκίνητα έχουν ηλεκτρικό γκάζι).
ΣΧΟΛΙΟ. Μην νομίζετε ότι επειδή έχετε VSA σημαίνει ότι είστε απόλυτα ασφαλής. Το VSA υπό προυποθέσεις μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις της δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και να την πατήσεις από αλλού...πχ. υπερβολική ταχύτητα στις στροφές κλπ.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Trending Topics
Μακαρι να μην ειχα ποτε vsa! φιλε heli,εχω συνηθησει να μην στηριζομαι στα ηλεκτρονικα και μου την σπανε απιστευτα οταν επεμβαινουν και μου χαλανε ολο το fun, αλλωστε το S2000 βγηκε χωρις ηλεκτρονικα για ανοθευτη οδηγηση και ανοθευτη οδηγηση με ηλεκτρονικα και ηλεκτρογκαζα δεν υφισταται! Επειδη λοιπον ΔΕΝ υπηρχε αυτο το συστημα απο σχεδιασμο του αυτοκινητου αλλα ειναι φυτευτο για λογους marketing και τιποτα αλλο(αποψη μου) φοβαμαι μηπως και κανει τα δικα του.Αλλα αυτο που ακουσα,οτι επηρεαζεται το abs!!! ειναι κυριως το απαραδεκτο και επικινδυνο αν ισχυει,που απ οτι βλεπω δεν νομιζω ολο και κατι θα ειχαν παρει τα αφτια σας...
file heli ennow oti otan einai krya ta lastixa, kai me thn asfalto polhs (gyali) to vsa argei na mpei gia 2-3 secs kai sou afhnei to perithwrio na glystrhseis.. pantws ksanalew oti otan ta lastixa zestathoun, to vsa den sou afhnei perithwria gia tyxon glystrimata.. ksekollas, kai akariaia ksanakollas katw, me to podi sou terma sto gkazi alla... symperiferetai to petal san symplekths.. tpt..
to apolyto ksenerwma ontws. alla swzei to mpourdelo. emena hdh mia fora me eswse
sthn perifereiakh odo apo lakouva se strofi me 170 km/h.
p.s. hmoun akoma xwris pinakides (oloi kserete oti to mhxanologiko thes/nikhs argei 20 meres tis pinakides sta kainourgia)
to apolyto ksenerwma ontws. alla swzei to mpourdelo. emena hdh mia fora me eswse
sthn perifereiakh odo apo lakouva se strofi me 170 km/h.p.s. hmoun akoma xwris pinakides (oloi kserete oti to mhxanologiko thes/nikhs argei 20 meres tis pinakides sta kainourgia)
Originally Posted by Erevos,May 2 2008, 02:21 AM
Μακαρι να μην ειχα ποτε vsa! φιλε heli,εχω συνηθησει να μην στηριζομαι στα ηλεκτρονικα και μου την σπανε απιστευτα οταν επεμβαινουν και μου χαλανε ολο το fun, αλλωστε το S2000 βγηκε χωρις ηλεκτρονικα για ανοθευτη οδηγηση και ανοθευτη οδηγηση με ηλεκτρονικα και ηλεκτρογκαζα δεν υφισταται! Επειδη λοιπον ΔΕΝ υπηρχε αυτο το συστημα απο σχεδιασμο του αυτοκινητου αλλα ειναι φυτευτο για λογους marketing και τιποτα αλλο(αποψη μου) φοβαμαι μηπως και κανει τα δικα του.Αλλα αυτο που ακουσα,οτι επηρεαζεται το abs!!! ειναι κυριως το απαραδεκτο και επικινδυνο αν ισχυει,που απ οτι βλεπω δεν νομιζω ολο και κατι θα ειχαν παρει τα αφτια σας...