Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

vsa abs προβλημα

Thread Tools

Old May 3, 2008 | 02:14 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

H Sara kai h Mara...
Reply
Old May 3, 2008 | 02:53 PM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

@erebus.
Υπάρχει ένα κουμπί που απενεργοποιεί το VSA. Μπορείς λοιπόν να το έχεις μονίμως OFF και να απολαμβάνεις ανόθευτη οδήγηση....χωρίς να ''υποβαθμίζεται'' ο αγωνιστικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Πάντως όταν οδηγώ με βροχή, το τελευταίο πράγμα που θα έλεγα θα ήταν ''μακάρι να μην είχε ποτέ VSA '....

Όσον αφορά τα περί marketing και VSA , ρώτα όλους αυτούς που έχουν στουκάρει με S2000. Ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί σ΄όλους μας....

Σχετικά με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, η γνώμη μου είναι πως φτιάχτηκαν για την ασφάλεια μας και όχι για την υποβάθμιση της ''οδηγικής μας δεινότητας '' Προσωπικά όντας ένας άπειρος οδηγός πιστεύω ότι το VSA συμπληρώνει τις μέτριες οδηγικές δεξιότητες μου προς όφελος της ασφάλειας και της τσέπης μου.

@Τaseas
....και η γαλανή γαιδάρα... (έτσι το έχω ακούσει στην Κρήτη)
Reply
Old May 4, 2008 | 01:21 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Θα πρέπει να κανονιστεί μια συνάντηση με διάφορα S σε πίστα να δούμε τις διάφορες διαφορές των S..όπως να δούμε & τις ικανότητες μας...
Reply
Old May 4, 2008 | 02:06 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Εγω ξερω πως λεει: ... και το κακο συναπάντημα
Reply
Old May 4, 2008 | 02:26 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

Συμπληρώση το αυτοκίνητο μας είναι απο τα καλύτερα πίστας..όπου πίστα θέλω να πιστεύω ότι έχουν γνώσεις & ικανότητα οδήγησης οι οδηγοί μεγαθήρια όπου κάνουν αυτά που κάνουν..Στο να βγεί ένα αμάξι πίστας στον δρόμο πρέπει να έχει κάποια στανταρ ασφάλειας για τον λόγο του ότι δεν έχουν όλοι την ανάλογη παιδεία στο να οδηγάνε τέτοια αυτοκίνητα..με μεγάλη αυτοπεποιθηση & θέληση αλλά με πολλά ατυχήματα
Για να υπάρξει αυτή η απλή & ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων με τέτοια αυτοκίνητα μάλλον είναι απαραίτητα τέτοια συστήμάτα..μερικές φορές σώζουν ζωές γιατί άνθρωποι είμαστε & όχι μηχανές..
Reply
Old May 4, 2008 | 02:38 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

Υ.Γ.

'Εχει δει κανείς το poster της Honda με το S,όπου παρουσιάζει ότι πρώτα είναι ο άνθρωπος & μετά η μηχανή..παλιό poster από τα πρώτα,όπου εκείνο τον καιρό δεν υπήχαν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα..ευτυχώς για εμένα και το S μου..

Reply
Old May 4, 2008 | 03:36 AM
STAM's Avatar
Registered User

From: Athens

Kotsampas=
Reply
Old May 4, 2008 | 09:05 AM
Erevos's Avatar
Registered User

Originally Posted by Heli2000,May 3 2008, 02:53 PM
@erebus.
Υπάρχει ένα κουμπί που απενεργοποιεί το VSA. Μπορείς λοιπόν να το έχεις μονίμως OFF και να απολαμβάνεις ανόθευτη οδήγηση....χωρίς να ''υποβαθμίζεται'' ο αγωνιστικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Πάντως όταν οδηγώ με βροχή, το τελευταίο πράγμα που θα έλεγα θα ήταν ''μακάρι να μην είχε ποτέ VSA '....

Όσον αφορά τα περί marketing και VSA , ρώτα όλους αυτούς που έχουν στουκάρει με S2000. Ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί σ΄όλους μας....

Σχετικά με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, η γνώμη μου είναι πως φτιάχτηκαν για την ασφάλεια μας και όχι για την υποβάθμιση της ''οδηγικής μας δεινότητας '' Προσωπικά όντας ένας άπειρος οδηγός πιστεύω ότι το VSA συμπληρώνει τις μέτριες οδηγικές δεξιότητες μου προς όφελος της ασφάλειας και της τσέπης μου.

@Τaseas
....και η γαλανή γαιδάρα... (έτσι το έχω ακούσει στην Κρήτη)
Την γνωριζω την υπαρξη του κουμπιου και το το τι κανει,το θεμα ειναι οτι και εκτος να το εχω το συστημα,παραμενει το ρημαδι το ηλεκτρογκαζο,εχοντας λοιπον την προηγουμενη εμπειρια μου με το 03' μοντελο αναρωτιεμαι μηπως δεν υπαρχει η ιδια αποκριση(που δεν θα εχει)η η αισθηση αν το θες,περα απο την ερωτηση μου αν υπαρχει καποιο προβλημα.

Τωρα,για το αν υποβαθμιζει την δεινοτητα μας το οποιοδηποτε συστημα ευσταθειας αυτο ειναι στο τι οδηγος ειναι ο καθενας μας και το πως αισθανομαστε πισω απο το τιμονι,προσωπικα μιλωντας ενας,απο τους λογους που διαλεξα το s2οοο ηταν και η απουσια ηλεκτρονικων τετοιου ειδους,γιατι ακριβως επειδη υπαρχουνε στηριζεσαι και περισσοτερο σε αυτα παρα στον εαυτο σου χωρις να θελω να υποβαθμισω στο παραμικρο την προτιμηση σου στο vsa μπορει οντως να βοηθαει αλλα επειδη την εχω κανει την πατατα και με προδωσε η ηλεκτρονικη π@π@ρια ειμαι λιγο δυσπιστος και ειδικα με το s...

ΥΓ.Στην βροχη μπορουμε να πηγαινουμε λιγο πιο κρατημενα και με προσοχη και μια χαρα την βγαζεις...

ΥΓ2.Δεν γνωριζω καποιον που να εχει στουκαρει με s ευτυχως...
Reply
Old May 4, 2008 | 09:08 AM
Erevos's Avatar
Registered User

Originally Posted by Taseas,May 3 2008, 02:14 PM
H Sara kai h Mara...
Reply
Old May 4, 2008 | 11:15 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

[QUOTE=Erevos,May 4 2008, 07:08 PM]
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.