vsa or non-vsa και γιατί?
Παραθεστε τη γνωμη σας για το s2000vsa και χωρις...αξιζει η αγορα ενος vsa ή παιρνεις ενα χωρις και του βαζεις εσυ καποιο αλλο συστημα esp?το εργοστασιακο ειναι πιο αποτελεσματικο ή αυτο που θα βαλεις εσυ...?
Να του βάλεις εσύ ούτε λόγος. Βάλτου καλύτερα καμιά γκόμενα στο κάθισμα του συνοδηγού. Θα το ευχαριστηθείς καλύτερα
Δεν θελω σε καμια περιπτωση να κραξω τα s2000vsa με αυτα χωρις...οτι τα μεν ειναι για χεραδες και αντρακλες και τα αλλα για αδερφες...απλα θελω να ακουσω γνωμες που θα με βοηθησουν στην επιλογη μου...ουτως ή αλλως γνωμες απο ειρωνικους χερακηδες,δεν θα τις λαβω υποψη...και οχι μονο εγω αλλα και ο καθενας...εδω προσπαθουμε να δουμε τι συμφερει και τι ειναι καλο να παρει κανεις ανεξαρτητως χεριου και εμπειριας...
Απ'όσο γνωρίζω, η βασική διαφορά μεταξύ των 2 είναι η εξής..
Το Βι-Ες-Εϊ επεμβαίνει και στα φρένα και στην επιτάχυνση και γενικά αντιλαμβάνεται διαφορετικές ταχύτητες σε όλους τους τροχούς..
Το racelogic, είναι traction control.. δεν είναι ESP.. άρα μόνο στην επιτάχυνση.. δηλαδή αν υπερβάλεις με το φρένο σε μία στροφή και το κρατήσεις πατημένο μετά το apex, κλαις..
Το Βι-Ες-Εϊ επεμβαίνει και στα φρένα και στην επιτάχυνση και γενικά αντιλαμβάνεται διαφορετικές ταχύτητες σε όλους τους τροχούς..
Το racelogic, είναι traction control.. δεν είναι ESP.. άρα μόνο στην επιτάχυνση.. δηλαδή αν υπερβάλεις με το φρένο σε μία στροφή και το κρατήσεις πατημένο μετά το apex, κλαις..
Δεν θελω σε καμια περιπτωση να κραξω τα s2000vsa με αυτα χωρις...οτι τα μεν ειναι για χεραδες και αντρακλες και τα αλλα για αδερφες...απλα θελω να ακουσω γνωμες που θα με βοηθησουν στην επιλογη μου...ουτως ή αλλως γνωμες απο ειρωνικους χερακηδες,δεν θα τις λαβω υποψη...και οχι μονο εγω αλλα και ο καθενας...εδω προσπαθουμε να δουμε τι συμφερει και τι ειναι καλο να παρει κανεις ανεξαρτητως χεριου και εμπειριας...
βλεπε uma ,kosdali,,καλυτερα να εχεις πιο σφαιρικη αποψη,,
απλα απ οτι βλεπω ειναι το συγκεκριμενο πρωινο ολοι μεσα και μας
εχει πιασει η μαλακια ολους μας οποτε μην δινεις και τοσο βαση στο black humor..
ειναι σημα κατατεθεν του forum,,!!!
Trending Topics
Τη γνωμη των χερακηδων θα την ακουσω...για των κομπλεξικων χερακηδων εννοω...π.χ. εγω χωρις vsa το παω ταπα και μπαινω παντου και το vsa ειναι φλωρακια και διαφορα τετοια...εδω περα προσπαθουμε να δουμε τι ειναι καλο και τι οχι...να βοηθησουν ατομα με εμπειρια πανω στο θεμα και οχι να παινεψουν τον εαυτο τους εις βαρος αλλων...
Όσο αφορά το ηλεκτρόγκαζο άτομα από εδώ μέσα που έχουν οδηγήσει και με συρματόσχοινο και ηλεκτρόγκαζο έχουν πει ότι δεν παρατήρησαν καμιά ιδιαίτερη διαφορά στην απόκριση. Τώρα για το vsa για μένα εφόσον έχει τη δυνατότητα να το ενεργοποιεί ή να το απενεργοποιεί ο όδηγός κατά βούληση μόνο θετικό μπορεί να είναι σαν εξτρά σύστημα του αυτοκινήτου
+10000000000000000 Λουκέτο παρακαλώ......next topic please.....