Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

vsa or non-vsa και γιατί?

Thread Tools

Old Oct 28, 2011 | 01:58 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Σωστά...γιατί σαν το μαμά δεν έχει τίποτα....OEM FTMFW....
Reply
Old Oct 28, 2011 | 02:02 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

closed topic!!!
Reply
Old Oct 28, 2011 | 07:02 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Διάβασε κι αυτα που ειναι χρήσιμα.

http://world.honda.com/news/1997/t970702d.html
https://www.s2ki.com/s2000/topic/759...t__p__17956219
https://www.s2ki.com/s2000/topic/462...t__p__11597474
https://www.s2ki.com/s2000/topic/715...t__p__16654637
https://www.s2ki.com/s2000/topic/760...today-i-think/
Reply
Old Oct 28, 2011 | 10:28 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, VSA, που είναι σίγουρα (και γενικότερα) καλύτερη επιλογή μιας και είναι 3η-4η εξέλιξη του ίδιου αυτοκινήτου, πιο ασφαλές και πιο καινούρια μοντέλο...
Αν πάντως το λέει η καρδιά σου (και τα χέρια σου) και το μυαλό είσαι σίγουρος πως είναι πάντα μες στο κεφάλι σου, μετά από ώριμη σκέψη και αφού έχω αλλάξει 6 S, θα πρότεινα καλό AP1 Facelift + 17" OEM + ανάρτηση.
Reply
Old Oct 28, 2011 | 11:34 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

PanosS διαβάζοντας το ποστ σου μου γεννήθηκε η εξής απορία......

Στο πρώτο μισό δηλώνεις υπέρ του εξελιγμένου μοντέλου με VSA και στο δεύτερο μισό δηλώνεις υπέρ του μοντέλου χωρίς VSA....μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά και με κάποια επιχειρήματα για να βοηθηθούν όσοι διαβάζουν;;;;

Πραγματικά θα ήθελα κάποιος να μου δώσει ένα επιχείρημα γιατί να μην πάρει κάποιος μοντέλο με VSA με δεδομένο οτι μπορεί να απενεργοποιηθεί κατά βούληση......ειλικρινά δεν μπορώ να βρω έναν λόγο που να θεωρηθεί μειονέκτημα η ύπαρξη ενός τέτοιου συστήματος σε ένα αυτοκίνητο σαν το S.....

Και όσο δεν ακούω από κανέναν ένα ουσιαστικό επιχείρημα (και όχι παπάτζες του στυλ χάνει τον χαρακτήρα του το S κτλ.) το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι όσοι είναι υπέρ της μη ύπαρξης VSA το υποστηρίζουν γιατί πολύ απλά δεν το έχουν και χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας....

Το έχω πει και παλαιότερα, μιας και αυτό το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις, όποιος έχει S με VSA και δεν του κάνει, είμαι τόσο καλός άνθρωπος που του το ανταλλασω με το δικό μου, ένα αντρικό, χεράδικο S χωρίς VSA.......
Reply
Old Oct 29, 2011 | 01:34 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Οδηγικα μετα απο 6 S2000 ο Πανος σιγουρα απ' οτι καταλαβα θα προτειμουσε ενα ΑΡ1 με ζαντες και στημενο. Βεβαια ο Πανος εχει αλλαξει και 6 S και σιγουρα τα ξερω ολα απ'εξω. Κ εμενα μου λεει πολλα αυτο. Ξαναλεω ομως αυτο ειναι υποκειμενικο για τον καθεναν. Ξερεις οτι τα 00 - 02 ειναι τα πιο ΑΠΟΛΥΤΑ οδηγικα S, με το 2003 να εχει αλλαγες σε στησιμο κτλ. Αυτο μαλλον ειναι αυτο που αρεσει σε μερικους. Οσο για το VSA εναν λογο θα σου πω εγω - ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Το παιδι παντως που δεν εχει ξανα οδηγησει S καλα κανει και θελει vsa αλλα τα ΑΡ1 ειναι για χεραδες και οσοι εχουν ΑΡ2 ειναι φλωροι!
Reply
Old Oct 29, 2011 | 02:05 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Φιλε energetic σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τη βοηθεια που δινεις...τα διαβασα ολα και κατεληξα και γω στην αποψη οτι ας υπαρχει vsa και αχρειαστο να ναι...οτι εχω μαθει απο πισωκινηση ειναι σε αυτοκινητα οπως mx5,bmw 316 και μια θρυλικη asconara του '79!!!αυτα βεβαια δε συγκρινονται με το χοντα σε καμια περιπτωση...λιγα αλογα και ελαχιστη δυναμη...συγκριτικα με το S2000!!!αλλιως εμπαινα με αυτα και αλλιως με αμαξι διπλασιων αλογων...οποτε αρχικα θα κανω την κοτουλα με το vsa on και οταν φτασω σε σωστα επιπεδα,μαθω το αμαξι,μαθω και τον εαυτο μου πανω στο αμαξι,τοτε το vsa δεν θα το ξαναχρησιμοποιησω!!!απλα ειναι κριμα,ενα τετοιο αμαξι και με οδηγο σαν και μενα,που δε θεωρω τον εαυτο μου driftαδορο απλα προσπαθω να εξεληχθω οσο περισσοτερο μπορω,να καταληξει εξαρχης σε κανα χωραφι,καμια μαντρα και παει λεγοντας...για να μην πω το χειροτερο...απωλεια ζωης...οποτε vsa και τα μυαλα στο κεφαλι!!!
Reply
Old Oct 29, 2011 | 10:41 AM
michael-s2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by PanosS
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, VSA, που είναι σίγουρα (και γενικότερα) καλύτερη επιλογή μιας και είναι 3η-4η εξέλιξη του ίδιου αυτοκινήτου, πιο ασφαλές και πιο καινούρια μοντέλο...
Αν πάντως το λέει η καρδιά σου (και τα χέρια σου) και το μυαλό είσαι σίγουρος πως είναι πάντα μες στο κεφάλι σου, μετά από ώριμη σκέψη και αφού έχω αλλάξει 6 S, θα πρότεινα καλό AP1 Facelift + 17" OEM + ανάρτηση.
σωστος... το χεις..? καλο ειναι πασ τη βολτιτσα σου.. δεν το χεις..? εμαθες μ αυτο και ειναι και σπαρτιατικο και το λειωνεις... αλλα εχεις μαθει σ αυτο και δεν νομιζω να σου λειπει ωστε να μπει καποιος στη διαδικασια να κανεις μετατροπες
Reply
Old Oct 29, 2011 | 12:28 PM
tsatsj's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by eddiex
Το παιδι παντως που δεν εχει ξανα οδηγησει S καλα κανει και θελει vsa αλλα τα ΑΡ1 ειναι για χεραδες και οσοι εχουν ΑΡ2 ειναι φλωροι!
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχ ιχιχιχιχ
Reply
Old Oct 29, 2011 | 01:07 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by tsatsj
Originally Posted by eddiex' timestamp='1319880854' post='21111624
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχ ιχιχιχιχ
πολλα γελακια βλεπω τζατζιγιος για τα στοιχεια των ap2...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:59 AM.