ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑI-Ανεπισημη συναντηση-Kαρτοδρομο Αφιδνων
Η πίστα έχει δικό της Θεό γενικότερα...
άλλες φορές ενώ βρέχει αλλού, δεν βρέχει εκεί ενώ πολλές φορές συμβαίνει και το αντίθετο.
Εγώ που ήμουν στον Α.Β.Βασιλόπουλο απο πίσω, έριξε για κανα 15λεπτο βρόχα καλή και εκεί πήρα τον Μάκη. Πάραυτα για το λόγο που προανάφερα του είπα να πάρει τηλέφωνο και εκεί.
ΤΕΝΝΙΣ ΡΕ !!!!!
Γελάτε?
άλλες φορές ενώ βρέχει αλλού, δεν βρέχει εκεί ενώ πολλές φορές συμβαίνει και το αντίθετο.
Εγώ που ήμουν στον Α.Β.Βασιλόπουλο απο πίσω, έριξε για κανα 15λεπτο βρόχα καλή και εκεί πήρα τον Μάκη. Πάραυτα για το λόγο που προανάφερα του είπα να πάρει τηλέφωνο και εκεί.
ΤΕΝΝΙΣ ΡΕ !!!!!
Γελάτε?
Originally Posted by gre165-makis,Sep 29 2010, 12:51 AM
Τον δε Nabu τον ραβω και με το πιο αργο S2000 tou grid.. 

Οι χρόνοι θα μιλήσουν απο μόνοι τους όταν έρθει η ώρα. Κοίτα να έχεις χαρτομάντηλα και έναν ώμο για να γύρεις μόνο...
...Απλά θα ήταν καλό, όπως αποδείχτηκε, απο τη στιγμή που γίνεται ανοιχτή ανακοίνωση για κάποια συνάντηση, να γίνεται επίσης ανοιχτά και η ακύρωση της στον σωστό χρόνο.
...Και Μάκη επειδή ο Πέτρος έφαγε το μεγαλύτερο ζόρι εχθές, θα το συζητήσω μαζί του και θα δούμε αν θα σε συγχωρέσουμε.
Τι ζητάς συγνωμη βρε 'συ?...
...Και Μάκη επειδή ο Πέτρος έφαγε το μεγαλύτερο ζόρι εχθές, θα το συζητήσω μαζί του και θα δούμε αν θα σε συγχωρέσουμε.
Τι ζητάς συγνωμη βρε 'συ?...
Επρεπε Χακερα απο το ByePhone σου να μπεις και να ποσταρεις ακριβως τις καιρικες συνθηκες της περιοχης, υγρασια οδοστρωματος, ταχυτητα ανεμων και το αν ειχες φαει καλα το προηγουμενο βραδυ... Σε παρακαλω να μην ξαναγινει Μακη! Ευχαριστω!
Το να ποσταρε σε χρόνο σωστό ήταν αδύνατον.
Εμείς μιλήσαμε 5.30 και του είπα ότι εκεί που ήμουν άρχισε μόλις να βρέχει.
Αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει ο βρωμοαλήτης ήταν να είναι κύριος και να έρθει στην πίστα ακόμα και αν δεν έμπαινε.
Αλλά τι περιμένεις απο αλητήριους?
Εμείς μιλήσαμε 5.30 και του είπα ότι εκεί που ήμουν άρχισε μόλις να βρέχει.
Αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει ο βρωμοαλήτης ήταν να είναι κύριος και να έρθει στην πίστα ακόμα και αν δεν έμπαινε.
Αλλά τι περιμένεις απο αλητήριους?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Angelic Imp,Sep 29 2010, 02:47 PM
...Απλά θα ήταν καλό, όπως αποδείχτηκε, απο τη στιγμή που γίνεται ανοιχτή ανακοίνωση για κάποια συνάντηση, να γίνεται επίσης ανοιχτά και η ακύρωση της στον σωστό χρόνο.
Την επομενη φορα ακομη κι αν βρεχει δεν θα γινει καμια ακυρωση και απλα θα πιουμε το καφεδακι μας, ή θα φαμε κανενα κοψιδι. Εχουμε και κοτοπουλο για οσους κανουν διατροφη.