Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑI-Ανεπισημη συναντηση-Kαρτοδρομο Αφιδνων

Old Sep 29, 2010 | 11:38 AM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Originally Posted by dennis2k,Sep 29 2010, 11:32 AM
εντάξει, ίσως αστειεύθηκε με κάτι που ίσως πίστευε ότι δε θα έπαιρνες σοβαρά. chill, όλοι καταλάβαμε ότι έκανε πλάκα
...Ε τότε να βγει να πει τι εννοούσε ή να ζητήσει κατευθείαν συγνώμη ανοιχτά όπως έκανε και με το αστείο του. Όλα εχουν όρια.
Και τα ξεπερασε υπερβολικά πολύ μόνο και μόνο που δεν απαντάει τι εννοούσε.
Old Sep 29, 2010 | 11:59 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγω παντως παω βολτα. Οποιος θελει ας χτυπησει τηλεφωνο για νυχτερινη εξορμηση,
Old Sep 29, 2010 | 12:03 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Καλα και θα χασεις την ΜΠΑΛΑΡΑ ???
Old Sep 29, 2010 | 12:04 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ελα κι εσυ.
Old Sep 29, 2010 | 12:06 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Xaxaxaxaxaxa θα παω για ποταρα μετα την μπαλα... Αααα δεν σου πα, ΤΑ ΣΠΑΕΙ σε γραφικα το ΠΡΟ. ΑΠΛΑ δεν υπαρχει...
Old Oct 1, 2010 | 03:45 AM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Μάνο με την ερώτησή μου, σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις πόσο καλός δικηγόρος είσαι....και με τον δικανικό σου λόγο να κλείσεις το στόμα μιας άσχετης μ'αυτά.

Εσύ όμως επιλέγεις να μην απαντάς.

Τωρα σοφό να το πω αυτό...?
...Μπα. Μια άλλη λέξη θα ταίριαζε πιο πολύ....Κοίτα να δεις που δεν μου έρχεται....

Αν και δεν νομίζω οτι χρειάζεται να την γράψω...Εσύ τα πιάνεις αυτά με τα αποσιωπητικά.Τις τελίτσες εννοώ αν δεν το κατάλαβες....
Old Oct 1, 2010 | 10:12 AM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Λοιπόν Μάνο, με αφορμή και μόνο οτι δεν ξεκαθαρίζεις τι εννοούσες με το αστείο σου και άρα ακόμα αφήνεις υπονοούμενα, τα οποία είναι λίγα και χοντρά που μπορεί να υποθέσει κανείς, σου λέω το εξής.

Απέδειξες απο μόνος σου τι είσαι, και μέσα απο το γλοιώδες (όπως θα μπορούσε ο καθένας να το θεωρήσει απο την στιγμή που δεν το διευκρινίζεις) αστείο σου, και απ'το οτι δεν έχεις ....την ικανότητα?....το θάρρος? να απαντήσεις πάνω σ'αυτο.
Γιατί άραγε δεν απαντάς?

Αρα αφού απέδειξες απο μόνος σου το τι ακριβώς είσαι και συνεχίζεις να το κάνεις, και επειδή σέβομαι το φόρουμ που με φιλοξενεί και κατά προέκταση τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έχουν καμία διάθεση να βλέπουν τα τέτοιου τύπου δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα ποστ μου, σταματάω να περιμένω ανοιχτά την απάντησή σου ή κατευθείαν την συγνώμη σου.Το μόνο σίγουρο όμως, είναι οτι θα περιμένω.

Και ευχαριστώ κάποια παιδιά (που ήταν αρκετά),ειδικά αυτά που είναι γραμμένα στο φόρουμ αλλά δεν εχουν γραψει ποτέ σ'αυτο -και ούτε που τα ξέρω- και μου πρόσφεραν υποστήριξη....Τι να την κάνω όμως? Εδώ έχει αρχισει και μου φεύγει η οργή...η λύπηση πέρνει την θέση της.

Και εντελώς εγκυκλοπαιδικά Μάνο...Εχεις πολλές αντιπάθειες.

Και πάλι εντελώς εγκυκλοπαιδικά γενικά κ αόριστα Μάνο, είναι πολύ άσχημο πράγμα η κατάχρηση των δικαιωμάτων που δίνει ενα τόσο δημοκρατικό-με καλές βάσεις φόρουμ. Και ένας άνθρωπος που έχει παιδεία και σεβασμό,ξέρει και να ορίζει τα δικαιώματά του... .Αν και υπάρχει αυτό το -δυστυχώς-, δε θα αποτρέψει και εμένα απο το να συμμετέχω στο φόρουμ Μάνο...
Old Oct 4, 2010 | 02:50 AM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Μάνο και Θανάση, ευτυχώς υπάρχουν και αξιόλογοι- ευσυνείδητοι άνθρωποι που μου έστειλαν screen shot από το Facebook, με την απαράδεκτη συζήτησή σας που αφορά και εμένα και τον Πέτρο.
Μέσα από αυτά πιστοποιούντε-καθορίζοντε ΚΑΙ τα υπονοούμενα της λέξης "ξάδερφος..." που ο ένας είχε το ΘΡΑΣΟΣ να γράψει ανοιχτά στο φόρουμ και ο άλλος να γελάσει.............
Old Oct 4, 2010 | 04:29 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Προς αποφυγη οιασδηποτε περαιτερω παρεξηγησης και επειδη εμπλεχτηκαν ονοματα ατομων που δεν εχουν δωσει δικαιωμα ποτε και στεναχωρησαμε ανευ λογου και αιτιας, και εγω και ο Θανασης μιλησαμε τηλεφωνικα με τον Πετρο ως οφειλαμε και ζητησαμε συγγνωμη.
Old Oct 4, 2010 | 04:31 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Oct 4 2010, 05:29 AM
Προς αποφυγη οιασδηποτε περαιτερω παρεξηγησης και επειδη εμπλεχτηκαν ονοματα ατομων που δεν εχουν δωσει δικαιωμα ποτε και στεναχωρησαμε ανευ λογου και αιτιας, και εγω και ο Θανασης μιλησαμε τηλεφωνικα με τον Πετρο ως οφειλαμε και ζητησαμε συγγνωμη.

All times are GMT -8. The time now is 07:07 AM.