-->ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ<--
Originally Posted by energetic,Feb 21 2011, 05:44 AM
Χαμος απο ποστ, εχασα πολλα. 
Περασατε πολυ super λοιπον. Μπραβο αντε να σας δουμε κι εμεις. FUN ανοικτη προκληση βλεπω. Βρε τους παλιοκοντρακηδες.

Περασατε πολυ super λοιπον. Μπραβο αντε να σας δουμε κι εμεις. FUN ανοικτη προκληση βλεπω. Βρε τους παλιοκοντρακηδες.

Πάντως παιδιά πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία άσχτα αν ζηλεύω τόσο πολύ. Με χαροποιεί ιδαίτερα το γεγονός ότι μέσα από ένα forum μπορείς να γνωρίσει τόσα πολλά αξιόλογα παιδιά
Θα σας βαλω ενα βιντεακι μονο για να γελασετε...
Τα υπολοιπα οταν βρω χρονο. Το καλο ειναι οτι εχω και του Μακη και του Nabu τα βιντεο / φωτο + τα δικα μου
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Nr-44NQrSb0 [/media]
Γεια σου ρε Κωστακηηηηη!!!
ΠΑΤΑ ΡΕΕΕΕ ΠΑΤΑΑΑΑ!!! ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!
Τα υπολοιπα οταν βρω χρονο. Το καλο ειναι οτι εχω και του Μακη και του Nabu τα βιντεο / φωτο + τα δικα μου
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Nr-44NQrSb0 [/media]Γεια σου ρε Κωστακηηηηη!!!
ΠΑΤΑ ΡΕΕΕΕ ΠΑΤΑΑΑΑ!!! ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!
να πω και γω με τη σειρα μου οτι το σκ ηταν απο τα καλυτερα στις σερρες αφου μαζευτηκαμε πολυ καλο team, χαρηκα που γνωρισα τα παιδια που δεν ηξερα tkal,eddiex,sbit,blondie ολοι τους ηταν πιτα τρελλα
και πιστευω να τα πουμε τον αλλο μηνα που θα κατεβω αθηνα
οσο για την πιστα παρα το οτι ο καιρος μας κοροιδευε τη μια βροχη την αλλη ηλιο μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες μας εκανε το κεφι και η χονταρα απεδειξε αλλη μια φορα τι μπορει να κανει αφου παρολο που δεν πηρα μαζι τα λαστιχα που επρεπε λογω καιρου και πηγαινοντας φυλαγμενα γιατι φορουσα το αμορτισερακι του gre-gademakis
το αμαξι γυριζε ευκολα στο 1.34 ξερο
η αισθηση που αποκομιζεις απο το σ γυρνωντας σ αυτο το χρονο ειναι απιστευτη και η κατασκευη δειχνει ακουραστη σε ολους τους τομεις ενω ειναι αμαξι βολτας
ο στοχος πλεον ειναι το 1.32,99
και πιστευω ειναι εφικτο
αντε να δουμε και κανενα πανελλαδικο σ2κι στις σερρες...αυτα μενουν
και πιστευω να τα πουμε τον αλλο μηνα που θα κατεβω αθηνα
οσο για την πιστα παρα το οτι ο καιρος μας κοροιδευε τη μια βροχη την αλλη ηλιο μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες μας εκανε το κεφι και η χονταρα απεδειξε αλλη μια φορα τι μπορει να κανει αφου παρολο που δεν πηρα μαζι τα λαστιχα που επρεπε λογω καιρου και πηγαινοντας φυλαγμενα γιατι φορουσα το αμορτισερακι του gre-gademakis
το αμαξι γυριζε ευκολα στο 1.34 ξερο η αισθηση που αποκομιζεις απο το σ γυρνωντας σ αυτο το χρονο ειναι απιστευτη και η κατασκευη δειχνει ακουραστη σε ολους τους τομεις ενω ειναι αμαξι βολτας
ο στοχος πλεον ειναι το 1.32,99
και πιστευω ειναι εφικτοαντε να δουμε και κανενα πανελλαδικο σ2κι στις σερρες...αυτα μενουν
Originally Posted by kosdali,Feb 21 2011, 10:59 AM
η χονταρα απεδειξε αλλη μια φορα τι μπορει να κανει αφου γυριζε ευκολα στο 1.34 ξερο
η αισθηση που αποκομιζεις απο το σ γυρνωντας σ αυτο το χρονο ειναι απιστευτη και η κατασκευη δειχνει ακουραστη σε ολους τους τομεις ενω ειναι αμαξι βολτας
εσυ τετοια λογια??
ουαου....
τελικα εισαι χοντεος....
κωστακη χωρις καθισμα για να γραψεις 1,33 προβλεπω να εκσφενδονιζεσαι μεσα απ τ αμαξι,,
,,,,καναμε και 3-4 γυρους με το δικο μου 2καβαλοι οδηγουσε ο κωστας φυσικα οπου το πηγε 1,35,6,,τρομακτικη εμπειρια για την ηλικια μου,,
,,1,36 κατι γυριζε ο μιχαλης 1,40 ο μπαμπης με λιωμενα λαστιχα,,1.43 εγω ,,αυτα θυμαμαι ,,,,,
,,,,καναμε και 3-4 γυρους με το δικο μου 2καβαλοι οδηγουσε ο κωστας φυσικα οπου το πηγε 1,35,6,,τρομακτικη εμπειρια για την ηλικια μου,,
,,1,36 κατι γυριζε ο μιχαλης 1,40 ο μπαμπης με λιωμενα λαστιχα,,1.43 εγω ,,αυτα θυμαμαι ,,,,,
Πολύ ωραία ήταν όλα!!!!! Μπράβο στο honda-tech για τη διοργάνωση! 
Χάρηκα πολύ για όλα τα παιδιά από πάνω που γνώρισα κι από κοντά, κρίμα μόνο που τελικά ο Νίκος δεν το χει με τις ρακιές...απογοήτευση...
Νίκο...έχεις λίγο χρόνο μπροστά σου να προπονηθείς πριν φτάσει η ώρα να πραγματοποιήσεις αυτά που τάζεις στο προ-προηγούμενο ποστ σου.
Τελικά δεν έχετε κι άδικο που τον λέτε παππού...
Χάρηκα πολύ για όλα τα παιδιά από πάνω που γνώρισα κι από κοντά, κρίμα μόνο που τελικά ο Νίκος δεν το χει με τις ρακιές...απογοήτευση...
Νίκο...έχεις λίγο χρόνο μπροστά σου να προπονηθείς πριν φτάσει η ώρα να πραγματοποιήσεις αυτά που τάζεις στο προ-προηγούμενο ποστ σου.
Τελικά δεν έχετε κι άδικο που τον λέτε παππού...