Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

-->ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ<--

Thread Tools

Old Feb 21, 2011 | 02:57 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by tomidis,Feb 21 2011, 03:50 PM
αντε νανι τωρα..δουλευετε αυριο..
εγω δουλευω...ο παππους τους δουλευει
Reply
Old Feb 21, 2011 | 04:16 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Πέρασε το διήμερο, γνωρίσαμε παιδιά που μιλάμε τόσο καιρό απ'το forum, οδηγήσαμε, γελάσαμε, φάγαμε, κάναμε τα spa μας, με λίγα λόγια όσοι δεν ήρθατε δεν χάσατε και τίποτα..

Να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τον Θοδωρή, τον Θεοδόση, την Ισμήνη, τον Σαράντη, τον Δημήτρη και την αδυναμία μου τον Κωνσταντίνο( ), που ξαναείδα μετά από πολύ καιρό τον Μάκη και το πατριωτάκι μου τον Θωμά, αλλά δυστυχώς στεναχωρέθηκα κι εγώ που δεν μπόρεσα να περάσω πολύ περισσότερο καιρό μαζί τους...
Κι εγώ συμφωνώ να διοργανώνουμε κάτι και να βρισκόμαστε πιο συχνά...

Από το πρωινό τσάκισμα της μπουγάτσας, την στιγμή που το παιδί κάτω δεξιά ρωτάει γιατί κουβαληθήκαμε στην πίστα απ'την στιγμή που τα S2000 δεν στρίβουν :

Αν και προβληματιστήκαμε λιγάκι,μετά από πολύ συζήτηση συμφωνήσαμε ότι είπε μ@λ@κί@ :

Μία πανοραμική φωτό με τα S σε πρώτο πλάνο:

Έχουμε και λέμε:

Kosdali

borfan

Kosdali και borfan μαζί

Sbit

Tomidis

Colin Mc Rae

Tazio

Και το παιδί απ'το Κιλκίς που το γυρνούσε λίγο παραπάνω:

Αργότερα μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω και εγώ μερικές εντυπώσεις συνοδευόμενες από κάποιες φωτογραφίες ακόμα..
Reply
Old Feb 21, 2011 | 09:53 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Και για να μην ξεχνιόμαστε ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Μιχάλη για τη βοήθεια-σεμινάριο αλλά και για τη βόλτα!!

Thanx Μιχαλιό!!!
Reply
Old Feb 21, 2011 | 10:23 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Super photos. Looks fun!
Reply
Old Feb 21, 2011 | 11:07 PM
michail's Avatar
Registered User
20 Year Member

From: THESSALONIKI!

Χαρηκα πολυ που επιτελους ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε κι απο κοντα με καποια απο τα παιδια του club μας!Ειμαστε ολοι υπεροχοι!!!

Ηταν φανταστικη εμπειρια για ακομη μια φορα!Να ευχαριστησω θερμα τον borfan για την ευθυγραμμιση - Μπαρμπινο εισαι αστερι!!! - και τον superπαππου μας για την ευγενικη χορηγια του αυτοκινητου του!Νικολιοοο
Τον Νabura για το pbox!Kωστη θενκς ρε μαν!!! \
Τον Σαραντη για το κολαρο

Καλα για τον Κωστη τι να πουμε......τα λογια ειναι περιττα!Απλα βγαζω το καπελο μου!

Ισμηναρα sei bravissima!!keep walking
Reply
Old Feb 21, 2011 | 11:09 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Σούπερ εντυπώσεις!!!

Όπως έχετε πει και όλοι ήδη , πέρασα και εγώ τέλεια αυτό το διήμερο που μας πέρασε αν και ήταν λίγο ρε γμτ.

Χάρηκα που είδα όσους είχα γνωρίσει τα Χριστούγεννα επάνω. Χάρηκα που γνώρισα όσους είχα παραγλέιψει να δω.
Tazio και Mc rae παίρνετε κίτρινη κάρτα που σας βλέπαμε κατά διαστήματα αλλά επίσης παίρνετε ελαφρυντικά γιατό συνοδευόσασταν και ξέρουμε όλοι πως είναι αυτό!!!

Βαγγέλη, ευχαριστώ που προσφέρθηκες να μου δώσεις το αμάξι για βόλτα. Το εκτιμώ πάρα πολύ και είναι σαν να το πήρα και να το λύσαξα κιόλας

Θωμάς μορφή!! Λόρδο νομίζω που θυμίζει, άψογος!!

Μιχάλης, εγκρατής, μαζεμένος και κύριος. Πολύ σωστός
(και ξηλώνει και καλώδια να ξέρετε )

Μπάμπη επίσης ευχαριστώ πολύ για την βόλτα και σόρρυ που δεν μπόρεσα να μείνω κιάλλο στο αμάξι αλλα τελικά έχω γίνει πολύ λουλού όταν με συνοδηγούν. Ειδικά αν το συνδιάσεις με κλειστά παράθυρα και ζέστη μέσα στην καμπίνα΄... Ήρθε το τέλος!!! Θα ήθελα να μείνω περισσότερο να σε δω στο πιο μάχιμο χωρίς να κάνουμε sailing με το πίσω μέρος.

Κωστάκης... Καύτης, κοντράκιας, στρίφτης, ηλεκτρολόγος, δικηγόρος, μεσάζοντας, μηχανικός ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!
(Με στεναχώρησες που δεν κουμπώσαμε το Pbox )

Νικολάκης ο Άρχων του Κακού
Όπου μαλαγανιά και σκανταλιά, απο κάτω θα τον βρεις. Παππούς κ @@!!

Kotsampa μας την έκανες λαμόγιο!

Επίσης πήρα πρέφα εκ των υστέρων ότι ήταν και άλλος κόσμος εκεί που δεν γνώρισα?

Reload, Sebian? Μα είναι δυνατόν? Έχασα κανέναν άλλο?

Τέλος να πω ότι οι Βόρειοι έχουν αυτοκινητάρες...
Προσεγμένες, φτιαγμένες είτε με γκάζια είτε με στησίματα είτε και με τα 2.
Είναι πολύ μάχιμοι όλοι τους και πολύ μερακλήδες.

Παιδιά, πιστέψτε με όταν το λέω... Θέλω πάρα πολύ να οργανώσουμε κάποια στιγμή ένα δίκο μας trackday.
Θέληση υπάρχει, ο τρόπος και τα διαδικαστικά πρέπει να βρεθούν κάποια στιγμή και όλα θα γίνουν

Και για το άλλο στην μέση που λέτε... και αυτό θα το κάνουμε!! All in good time
Reply
Old Feb 22, 2011 | 01:33 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Κύριοι να πω την αμαρτία μου ..δεν πόρεσα να ανέβω ΔΥΣΤΥΧΩΣ γιατί το πρωινό ξύπνημα σκοτώνει σε συνδιασμό με αρρώστια..αλλά η μεγαλύτερη δικαιολογία είναι ότι είμαι ακόμα άρρωστος..εδώ και μια εβδομάδα..θα οργανώσω ένα κατέβασμα Αθήνα μια που υπάρχει αυτή η καλή χημεία..με το πέρας κάποιων εργασιών..Sorry αλλά έπαιξα και έχασα..
Reply
Old Feb 22, 2011 | 04:44 AM
reload's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Να πω κ εγω με την σειρα μου οτι χαρηκα πολυ που γνωρισα τα παιδια αν κ για λιγο λογω του οτι πηγα την κυριακη μονο για βολτιτσα...ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ!!!

Νabu χασαμε την μπαλα ρε γ@μωτο...κ εγω εκ των υστερων εμαθα οτι ησουν κ εσυ οπως κ ο Dimitrisss...Πρεπει να ησουν οταν σας χαιρετισα με τον Tkal...?

Πρεπει οπωσδηποτε να κανονισουμε μια συγκεντρωση ολοι μαζι...
Reply
Old Feb 22, 2011 | 04:52 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Εγω βαρεθηκα στην αθηνα λεω να ερθω πανω μονιμος ....
Reply
Old Feb 22, 2011 | 04:53 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by michail,Feb 22 2011, 12:07 AM
Χαρηκα πολυ που επιτελους ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε κι απο κοντα με καποια απο τα παιδια του club μας!Ειμαστε ολοι υπεροχοι!!!

Ηταν φανταστικη εμπειρια για ακομη μια φορα!Να ευχαριστησω θερμα τον borfan για την ευθυγραμμιση - Μπαρμπινο εισαι αστερι!!! - και τον superπαππου μας για την ευγενικη χορηγια του αυτοκινητου του!Νικολιοοο
Τον Νabura για το pbox!Kωστη θενκς ρε μαν!!! \
Τον Σαραντη για το κολαρο

Καλα για τον Κωστη τι να πουμε......τα λογια ειναι περιττα!Απλα βγαζω το καπελο μου!

Ισμηναρα sei bravissima!!keep walking
Ενταξ Μιχαλιο το πιασα το υπονοουμενο εμεις στα @@ σου δλδ οκ ευχαριστω
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:27 AM.