ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/2010
Παρακαλω ολους τους συμμετεχοντες, να ελεγξουν το τοπικ το Σαββατο το βραδυ, για τυχον αναβολη της εκδρομης λογω κακοκαιριας.
Επισης οι SpaceOdy, alexis_S2 και johnstef να μου στειλουν με pm τα κινητα τους.
Επισης οι SpaceOdy, alexis_S2 και johnstef να μου στειλουν με pm τα κινητα τους.
Originally Posted by MANOS,Oct 13 2010, 10:30 PM
Κι εγω ρωτησα αν θα γινει η εκδρομη τελικα λογω καιρου και με γραψατε στα @@ σας Χρησταρα 

. Και τα site που δίνουν τον καιρό αν τα προσέξεις αλλάζουν τον καιρό της ίδιας μέρας που έχουν κάνει πρόβλεψη ακόμα και την προηγούμενη άρα δεν μπορώ να τα εμπιστευτώ. Το σωστότερο είναι αυτό που είπε ο Λευτέρης. Να κοιτάξετε το τόπικ την προηγούμενη μέρα το βράδυ
Είναι που λέτε μια φυλή ινδιάνων και ετοιμάζονται για τον χειμωνα.Οποτε αποφασίζουν να πανε στον μαγο της φυλής και να τον ρωτησουν αν θα εχει βαρύ χειμωνα για να κόψουν ξυλα.Πανε στον μαγο λοιπον και τον ρωτανε , πεταει αυτος κατι κόκκαλα τα ανακατεύει και λεει να θα εχει πολύ βαρύ χειμωνα κοψτε ξυλα.Αρχιζουν αυτοι και κοβουν ξυλα.Για σιγουρια ξανα πανε στον παγο και τον ρωτανε παλι. Μαγε θα κανει βαρύ χειμώνα?
Πεταει αυτος παλι κατι κόκκαλα κοιταει την φωτια και λεει να θα εχουμε πολύ βαρύ χειμωνα κοψτε πολλα ξυλα.Φευγουν οι ινδιανοι και αρχιζουν και κοβουν πολλα δεντρα.
Σκέπτεται ρε δεν παω καλύτερα πανω στο βουνο που είναι ενας σταθμος της ΕΜΥ να τους ρωτησω, γιατι αμα δεν θα εχουμε βαρύ χειμωνα θα με γ........ αυτοι.Βαζει λοιπον ρουχα νορμαλ για να μην τον καταλάβουν και ξεφτιλιστεί και παει πανω στον σταθμο.Χτυπαει την πορτα του ανοιγει ένας μετεωρολόγος και τον ρωταει ρε σι φίλε θα εχει βαρύ χειμωνα φετος?
Μετεωρολόγος εννοείτε φιλε, θα εχει πολύ βαρύ , δεν βλεπεις του ινδιανους εχουν κοψει ολο το δασος.
Πεταει αυτος παλι κατι κόκκαλα κοιταει την φωτια και λεει να θα εχουμε πολύ βαρύ χειμωνα κοψτε πολλα ξυλα.Φευγουν οι ινδιανοι και αρχιζουν και κοβουν πολλα δεντρα.
Σκέπτεται ρε δεν παω καλύτερα πανω στο βουνο που είναι ενας σταθμος της ΕΜΥ να τους ρωτησω, γιατι αμα δεν θα εχουμε βαρύ χειμωνα θα με γ........ αυτοι.Βαζει λοιπον ρουχα νορμαλ για να μην τον καταλάβουν και ξεφτιλιστεί και παει πανω στον σταθμο.Χτυπαει την πορτα του ανοιγει ένας μετεωρολόγος και τον ρωταει ρε σι φίλε θα εχει βαρύ χειμωνα φετος?
Μετεωρολόγος εννοείτε φιλε, θα εχει πολύ βαρύ , δεν βλεπεις του ινδιανους εχουν κοψει ολο το δασος.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως το freemeteo.gr εχει βγει πολυ εγκυρο (στατιστικα) στο θεμα προγνωσης. Για αυτη τη Κυριακη δινει προγνωση στην Αθηνα για αιθριο καιρο αλλα συννεφια το απογευμα, ενω για Ναυπλιο δινει παλι αιθριο αλλα μετα τις 9 το βραδυ βροχη. Γενικως αστατος καιρος, αλλα προσωπικα ειμαι αισιοδοξος για τη Κυριακη.
Ε αυτο που λεει ο Μαριος εννοω κι εγω Χρησταρα μου.
Οταν γινεται μια ερωτηση που αφορα μια εκδρομη και τοσα ατομα, κι οταν υπαρχουν ατομα που θα ερθουν απο μακρια, σωστο ειναι να υπαρχει μια σχετικη ενημερωση οταν ο καιρος ειναι τετοιος.
Εγω δεν ειπα να γινει κανεις μετεορολογος, ειπα να γινει μια σχετικη ενημερωση οπως εκανε ο Λευτερης.
Και επειδη μου την ειπες
παραδεξου οτι εχεις γραψει το forum στα @@ σου και αστα τα υπολοιπα
Οταν γινεται μια ερωτηση που αφορα μια εκδρομη και τοσα ατομα, κι οταν υπαρχουν ατομα που θα ερθουν απο μακρια, σωστο ειναι να υπαρχει μια σχετικη ενημερωση οταν ο καιρος ειναι τετοιος.
Εγω δεν ειπα να γινει κανεις μετεορολογος, ειπα να γινει μια σχετικη ενημερωση οπως εκανε ο Λευτερης.
Και επειδη μου την ειπες
Originally Posted by MANOS,Oct 14 2010, 05:54 AM
Ε αυτο που λεει ο Μαριος εννοω κι εγω Χρησταρα μου.
Και επειδη μου την ειπες

Και επειδη μου την ειπες

Τώρα όμως θα στην πω για αυτό που είπες
Άλλος εξαφανίστηκε για πολύ καιρό και έγραψε το φόρουm εκεί που λες και ξαφνικά εμφανίστηκε αλλά δεν μπορώ να σου πω ποιος
Συγνώμη για το spam
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 14 2010, 08:09 AM
Άλλος εξαφανίστηκε για πολύ καιρό και έγραψε το φόρουm εκεί που λες και ξαφνικά εμφανίστηκε αλλά δεν μπορώ να σου πω ποιος
Πες τωρα τι καιρο θα εχει την Κυριακη!!!!