ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/2010
Λοιπον..εγω να ξυπνησω αυριο πριν το μεσημερι δεν παιζει.. σορρυ αλλα απλα δεν προκειται να συμβει..
Οποτε αν ο Μαριος ή ο Χρηστος θελουν να τσεκαρουν το πρωι τον καιρο και να παρουν μια αποφαση..
Οποτε αν ο Μαριος ή ο Χρηστος θελουν να τσεκαρουν το πρωι τον καιρο και να παρουν μια αποφαση..
Για μένα πολύ καλό site είναι αυτό του Poseidon system.Έχει βγει αρκετές φορές σωστό γι΄αυτό και το προτιμούν αρκετοί κυνηγοί και όσοι έχουν σχέση με την θάλασσα.
Κοιτάζοντας λοιπόν για το cloudness, εχουμε τα εξής:
Για την Κυριακή 17/10/2010
ώρα : 00:00 - Αραιή νέφωση.
06:00 - Ηλιοφάνεια.
12:00 - Αραιή νέφωση κατά τόπους πυκνή.
18:00 - Μαύρη αντάρα πάνω από το Ναύπλιο.
Ο χάρτης βροχής λέει οτι το απόγευμα θα ξεκινήσουν.
...Εγώ πιστεύω οτι το πολύ καμιά σποραδική βροχούλα να είναι πιθανή από τις 15.00 κ μετα...Σύμφωνα με την νέφωση.
Τώρα εύχομαι να πέφτουμε έξω και εγώ και ο Ποσειδώνας....Αλλά οταν είναι ο καιρός γενικά βροχερός όλα είναι πιθανά...Μέχρι και ήλιο με βροχή είδαμε τώρα τελευταία...
Κοιτάζοντας λοιπόν για το cloudness, εχουμε τα εξής:
Για την Κυριακή 17/10/2010
ώρα : 00:00 - Αραιή νέφωση.
06:00 - Ηλιοφάνεια.
12:00 - Αραιή νέφωση κατά τόπους πυκνή.
18:00 - Μαύρη αντάρα πάνω από το Ναύπλιο.
Ο χάρτης βροχής λέει οτι το απόγευμα θα ξεκινήσουν.
...Εγώ πιστεύω οτι το πολύ καμιά σποραδική βροχούλα να είναι πιθανή από τις 15.00 κ μετα...Σύμφωνα με την νέφωση.
Τώρα εύχομαι να πέφτουμε έξω και εγώ και ο Ποσειδώνας....Αλλά οταν είναι ο καιρός γενικά βροχερός όλα είναι πιθανά...Μέχρι και ήλιο με βροχή είδαμε τώρα τελευταία...
Originally Posted by leftis,Oct 15 2010, 07:53 PM
δεν ειναι θεμα να παρει καποιος την ευθυνη..απλα περιμενουμε οσο πιο αργα γινεται για να δουμε τον καιρο. Σορρυ ρε Χαρουλη, αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορει να γινει.
ευχαριστω Αγγελικη..
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la...=256637&nDate=1
Εγω προτεινω να παμε και οτι γινει. Ε και να βρεξει λιγο δε θα παθουμε και τιποτα, θα παμε λιγο πιο αργα
Εγω προτεινω να παμε και οτι γινει. Ε και να βρεξει λιγο δε θα παθουμε και τιποτα, θα παμε λιγο πιο αργα